Şimdi Ara

Bu SİVİLCEler nasıl GEÇECEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MademliBagnumm

Yüzündeki sivilcelerin irinli ve acı çektiriyorsa ilaç tedavisine başla. Fazla, az olmasıyla alakası yok bu ilaçların. Dediğim tipteki sivilceler yüzünde geçmeyecek izler bırakabilir. 101 dalmaçyalı gibi gezmektense 2 ay dudakların kuru gez daha iyi.

dediğim gibi sadece görüntü kirliliği sivilceye bile benzedikleri yok küçücük
  • Hocam eğer krem veya jellerin yapısına bakarsanız hepsinin içerisinde kil olduğunu göreceksiniz yani eğer yüzünüze kil maskesi yapar veya killi sabunla yıkarsanız cildinizin sağlığına kavuşacağına inanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Roaccutane yazanların kafasından istiyorum. Sınav senesi diyor adam nasıl bir düşünce sisteminiz var?

Sınavları atlatın, cildiyeye gidin, öyle başlayın roaccutane'a. Sınav zamanı yaparsan geleceğini karartabilirsin. Ben Lise3'üm ders çalışamıyorum doğru dürüst Lise4'te bitirir işini saçma saçma tavsiyeler vermeyin. Şimdi kremleri falan kullanın sınavlar geçsin ilaca başlayın.

Kardeş öyle bir anlattın ki sanki kullanan adamın dünyası kararıyor.Yan etkilerini abartmayın dudak kuruluğu herkes de olan yan etki.Başka yan etkiler çok çok nadir.Bu sivilceler krem ile geçmez.Doktora git kan tahlinine göre doktor kararını verir başlatsın.

Sınavım var diyor. Psikolojik etkisi olan bir ilaç kullanılır mı sınav döneminde? Bu riske girmeye değer mi? Krem zaten daha hoş bir görüntü sunacak amacı o geçirmesi değil.

• roaccutane(aknetrent)'dan başkası fayda etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hodor.

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

quote:

Buraya konu açmakla olacak iş değil eğer cidden rahatsız oluyorsan bir doktor'a git.

görüntü olarak berbat olduğunu düşünüyorum başka bir rahatsızlık yok
    doktora gittim hiçbir ilerleme olmadı 1 ay hap ve jel kullanmaya rağmen

Jel, krem falan pek etki etmez. Doktor'a gidip jellerin bir faydası olmadığını söylersen Zoretanin, aknetrent, roaccutane tedavisine falan başlatabilir.

roacutanne abarttıkları kadar var mı peki
    bu sene sınav senesi bir de onla uğraşmayalım

Geçiriyor ama kullanırken 4. aydan itibaren geçiriyor 4 ay boyunca çıkıyor yani.

Ben 8 aydan fazla kullandım dudak kuruması hariç hiçbir yan etkisini görmedim.Normal hayatıma hiçbir etkisi olmadı arada dudak kremi sürmem dışında.

İlacın bitiminden 1 sene geçti ve tekrar çıkıyor şu anda bende.Yani ilacı 8 ay kullansan 4 ay yüzünde sivilce kalmaz ilacın kullanımı bittikten 4 ay sonra tekrar yüzünde sivilce çıkar 8 ay sivilcesiz gezmek için değer mi ? Bence değmez çıkıcağı varsa çıkıyor yapacak bir şey yok.

• Hodor. kullanıcısına yanıt
    bu sivilceler ne ki inan kendiliğinden geçer hiçbir ilaç bitkisel yöntem falan kullanma tek önerim içini rahatlatması açısından bol su iç ve bol meyve,sebze ye. yukarıdaki sayılan bütün ilaçları kullandım yararları olabilir ama bir o kadarda zararları oldu bana istersen ss atabilirim özelden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buraya konu açmakla olacak iş değil eğer cidden rahatsız oluyorsan bir doktor'a git.

Jel, krem falan pek etki etmez. Doktor'a gidip jellerin bir faydası olmadığını söylersen Zoretanin, aknetrent, roaccutane tedavisine falan başlatabilir.

Roaccutane nasıldır bilmiyorum ama ben Aknetrent kullanıyorum. Henüz 20 gün falan oldu ancak ben şu anda bir yan etkisini görmedim ciltte yaptığı kuruma dışında. Tabii benim ki daha yeni ileride dudak kuruması falan yapacaktır. Ancak ben şu ana kadar zarardan çok yararını gördüm. Cildim aşırı yağlıydı öyle ki banyodan çıktıktan 2 saat sonra bile alnımın yağlanıyordu. Ancak şu anda 2 gün sonra bile kupkuru. Bu etkiler bünyeden bünyeye değişir.

Diyeceğim şu eğer kafana takılıyorsa doktor'a git.

Hocam alırken kağıt imzalatıyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Roaccutane nasıldır bilmiyorum ama ben Aknetrent kullanıyorum. Henüz 20 gün falan oldu ancak ben şu anda bir yan etkisini görmedim ciltte yaptığı kuruma dışında. Tabii benim ki daha yeni ileride dudak kuruması falan yapacaktır. Ancak ben şu ana kadar zarardan çok yararını gördüm. Cildim aşırı yağlıydı öyle ki banyodan çıktıktan 2 saat sonra bile alnımın yağlanıyordu. Ancak şu anda 2 gün sonra bile kupkuru. Bu etkiler bünyeden bünyeye değişir.

Diyeceğim şu eğer kafana takılıyorsa doktor'a git.

Hocam alırken kağıt imzalatıyorlar mı?

Evet doktor imza attırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Summeriscoming

bu sivilceler ne ki inan kendiliğinden geçer hiçbir ilaç bitkisel yöntem falan kullanma tek önerim içini rahatlatması açısından bol su iç ve bol meyve,sebze ye. yukarıdaki sayılan bütün ilaçları kullandım yararları olabilir ama bir o kadarda zararları oldu bana istersen ss atabilirim özelden.

meyve yiyorum haftada 2 bardak su içiyorum onun dışında sürekli kola kahve gazoz çay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Limon suyu çok iyi geliyor

Denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

Denediniz mi?

Evet tüm sivilcelerimi böyle kuruttum

• ben 4 ay sürme ilaç kullandım fayda etmedi. Sonra Doktor aknetrent hapı verdi 5 ay kullandım sivilce falan kalmadı. pm atarsan özelden anlatırım detaylıca

• quote:

quote:

quote:

Denediniz mi?

Nasıl kullandınız tam olarak? limon suyunu sıkıp direkt yüzünüze mi sürdünüz? Yüzünüzde ne kadar beklettiniz? ne sıklıkla yaptınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

Em onu

5 senelik saçma konu dışı esprilerine ihtiyacım yok yapıyorsan kalitelisini yap

quote:

Orijinalden alıntı: Qaragile

Cildiyeye görün , burdaki tavsiyeleri sakın dinleme

yazın gittim tetradox ve istorexin jel verdi hiçbir halta yaramadı.

aynen la bu ciltçiler nasıl doktor ilaçları falan bi boka yaramıyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Denediniz mi?

Nasıl kullandınız tam olarak? limon suyunu sıkıp direkt yüzünüze mi sürdünüz? Yüzünüzde ne kadar beklettiniz? ne sıklıkla yaptınız?

Bir limonu ikiye bölüp bir tanesini bir kaba sıktım.Bir çay kaşığı su ekledim kaba.Pamukla yüzümün her yerine sürdüm.15 dakka bekletip soğuk suyla yıkadım.2 günde bir uyguladım.Ayrıca izlerede çok iyi geliyor.

• eğer sivilceler düzenli olarak çıkıyorsa bitkisel yöntemler geçici olarak fayda sağlayabilir. uzun vadede vücut sürekli yağ ürettiğinden sivilcelerin çıkmasına engel olamazsınız.

• gta 9 oyna geçsin :)
  • Sivilce diyetine basla bence yahli ve sekerli yiyecek ve iceceklerden uzak dur bol bol su ic ve sebzeyle beslen haslama ye veya izgara bide masturbasyonu birak birde temizleme jeli ve tonik al sabah aksam yika umarim gecer kardesim

Edit : yuzune bitkisel seyler sirme onda gecirir sende gecirmez limon surenler varmis limon asidik oldugu icin tahris edebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroin Kids -- 28 Ocak 2015; 17:26:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.