Şimdi Ara

Bu skill nedir nasıl olur nerden bulunur yardm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kafayı yemek uzereyim bn gracia final'ı sadece bu skill icin oynamak istiyorum ama actıgım daggerların skillerinde yok bu skill kafayı yicem video buhttp://www.pvpvideo.net/video/Lineage-2-pvp-Esthus-server-R-3 2.lobdaki 8.skill backstabın solundaki skill adamın arkasına ısınlanıy0r ya o işte sunu bana bi acıklayın Allah askına :(

Clan,ally skilli midir y0ksa augmentle gelen 1 skill midir oyleyse normalde hangi charda bulunur yardım =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkshakee -- 11 Nisan 2010; 1:29:54 >

• videoları açamıyorum ben başka bi siteden videoyu bulup atarsan yardımcı olabilirim
  • Bu ne beHadiyin bende merak ettim <:
  • normal bir skill dotadan çalıntı criminal hatırlar adını shadow step ti galiba videoyu açamadım ama adamın arkasına diyince o geldi aklıma shadow step olması lazım gracia da var

daggercinin kendi skillidir th de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirana Killswitch -- 11 Nisan 2010; 12:43:22 >
  • eğer ki shadow step ise;(video açılmıyor da)
    gidersin silent valleyden forgotten scrool düşürürsün
    kitap şeklinde olan bu eşyaya çantanda iken sağ tık, ya da çift sol tık yaparsan öğrenirsin
    lvl 72 skillidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenSpirit

eğer ki shadow step ise;(video açılmıyor da)
    gidersin silent valleyden forgotten scrool düşürürsün
    kitap şeklinde olan bu eşyaya çantanda iken sağ tık, ya da çift sol tık yaparsan öğrenirsin
    lvl 72 skillidir

shadow sstep den bahsediyor. izledim videoyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

normal bir skill dotadan çalıntı criminal hatırlar adını shadow step ti galiba videoyu açamadım ama adamın arkasına diyince o geldi aklıma shadow step olması lazım gracia da var

Evet kanka Shadow Step. Ama l2 adina yakişmayan bir skll bu bence. Thnin adamin yanina işinlanmasi kadar saçma birşey olamazki Adamlarin tek şansı thden uzak durmak zaten daggerin çaba sarfetmesi gerekir yetişmek icin.Sevmedim graciayi

• Yalnız l2 ruhuna aykırı böle bişi yaNerde o eskide bluff-back stablar
  • Allah sizden razı olsun Allah ne muradınız varsa versin budur işte moruk bi ısınlanma 2 crit yerde tmmdır işte =)

GoldenSpirit verdigin bilgi icin cok sagol cok tesekkurler hmen gidip yapmaya calısıorm =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaL*

quote:

normal bir skill dotadan çalıntı criminal hatırlar adını shadow step ti galiba videoyu açamadım ama adamın arkasına diyince o geldi aklıma shadow step olması lazım gracia da var

Evet kanka Shadow Step. Ama l2 adina yakişmayan bir skll bu bence. Thnin adamin yanina işinlanmasi kadar saçma birşey olamazki Adamlarin tek şansı thden uzak durmak zaten daggerin çaba sarfetmesi gerekir yetişmek icin.Sevmedim graciayi

Hacı kafayı yememin sebebi orjinal sitesinde bile yok daggercıların skillerinde kendiliginden olmayan bi skill o yuzden topic actm http://www.lineage2.com/Knowledge/race_human_skill.html?my_class=human_adventurer

http://www.lineage2.com/Knowledge/race_human_skill.html?my_class=human_treasure_hunter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkshakee -- 11 Nisan 2010; 18:11:08 >

• BÜtün skilleri orada bulamayabilirsin, updatelerde yapılan değişiklik ya da eklemeleri news--->game updates kisminda bulabilirsin. Shadow step skilli icin
    http://www.lineage2.com/news/gracia_03.html bakabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

BÜtün skilleri orada bulamayabilirsin, updatelerde yapılan değişiklik ya da eklemeleri news--->game updates kisminda bulabilirsin. Shadow step skilli icin
    http://www.lineage2.com/news/gracia_03.html bakabilirsin...

Tmm amca sagolasın.
    0h00 bu nası iş ya orji sitesi bile skilleri saklıyor bizden yada skill sekmelerini yenilememişler..
    Ama girdigim gracia final serverlarda gelmedi bu skill heralde gidip scrollunu bulucam illa..
  • quote:

Aynen dedigin gibi kendinde varmıs bosu bosuna o kdr cabaladım 72 oldum ta silent valleye gittim kitap dusurmek icin skill penceresini bi actm skill gelmis kafayi yedim gene xD

Demekki ilk girdigim gracia final server cakmaymıs :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkshakee

quote:

Aynen dedigin gibi kendinde varmıs bosu bosuna o kdr cabaladım 72 oldum ta silent valleye gittim kitap dusurmek icin skill penceresini bi actm skill gelmis kafayi yedim gene xD

Demekki ilk girdigim gracia final server cakmaymıs :@

Ben onu okumamiştim silen valley olayini okusam söylerdim sana zaten

• duel daggercinin deilmiydi o
  • dual dagger kullabilen classlara ait: assassins classlarında olan gracia full skills serverlarda bulabilirsin ;)
  • Aynen warcraftta stelth assasinsde vardı arkada cıkar bir anda ordan çalmışlar xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.