Arkadaşlar az önce tekrar bir benchmark denemesi yaptım.ATI 9.1 yüklü ve EPU Six Engine yüklü değil.Ekran kartını ilk çıkan versiyonlarından kullanıyorum.Memory clock 1000Mhz GPU clock 645Mhz olarak ayarladım ve teste başladım.Sonuçlar size göre nasıl?Genelde oyunları full detay ve çözünürlükte oynamak istediğim için full ayarlı olarak yaptım testi.Bir bakar mısınız sizde acaba sonuca???
hiç mi bilen yok..
hocam bende ati 9.10 sürümünü yükledim ve bazı hatalar gözüme çarptı bende 2600xt ile yalnız 3dmark 05'de 6700 puan aldım düşük geldi şimdi eski sürüm yani 8.12 yükledim hatalar düzeldi...Tekrar 3dmark 05 testi yapacam bakalım sonuç değişecek mi...Açtığım konu buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_29687078/tm.htm
test yaptım eski sürücü ile sadece 100 puan artış oldu ama en azından hata yok yeni sürücüde olduğu gibi...
Ne hatası kardeş bu,ben hataya falan denk gelmedimde??
3DMark05 sonuçlarıda böyle;yine full çönürlük ve detaylarda.
tüh ya pardon full detay değilmiş bu ya.şimdiki eklediğim full çözünürlük ve detaylardı..
Bir hatırlatma yapayım.EPU Six Engine yüklüyken 100 küsür fps fark oluyo,daha düşük çıkıyo yani sonuçlar.Elektrik tasarrufunu önemsemeyenler EPU Six Engine yüklemesin derim.(EPU Six Engine in 1 haftalık işlemci elektrik tasarrufu 158 kw/saat dir.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme