Şimdi Ara

Bu sorun neden kaynaklanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, foruma yeni uye oldum ve bu ilk mesajim.. Karsilastigim sorun su : NFS Underground2'de oyuna girdikten 5-10 dakika sonra oyun kapat veriyor ve hata raporu gonderilsin mi diyor.. .. Bu sorun sadece underground2 de var diger oyunlarda pc gercekten cok basarili.. Pc'nin özellikleri : Intel p4 3.0 islemci, 256mb ati radeon 9250 ekran kartı, gigabyte anakart, 1gb ram, 80gb samsung hard disk vs. vs. bir diğer sorun ise bilgisayarima windows xp home edition kuramiyorum, kurulum esnasinda mavi bir ekran cikiyor ve kurulum kapaniyor şuan bilgisayarimda XP sp2 yuklu.. İlk olarak sorun ekran kartinda mi diye dusundum ama eski pc'de de ayni kart vardi oyun sorunsuzdu, ekran kartinin son surumlerini de yukledim, oyunun grafik ozellikleriyle de oynadim ama sorun hala devam etmekte, suan sorunun anakarttan kaynaklandigi uzerine yogunlastim, vista aldigim zaman bi onu kurupta deneyecegim, tavsiyelerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oniman433 -- 27 Haziran 2007; 17:39:06 >

• EKRAN KARTIN A GAME EDİTİON SERİSİ İSE SORUN NORMAL KALDIRMIYOR...Bİ ÇOK KULLANICI DA BENZER SORUN VAR....TAHMİN ETTİGİM EKRAN KARTI İSE BİRDE FAN BAGLAYIN ÇÜNKİ ORJİNALİNDE FAN YOK NASIL YAPARSIN FAN ALIP 2 MİKTARINCA VİDA KANALLARA VE ÇOKLAYICIDANDANDA ELEKTİRİK ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 27 Haziran 2007; 17:55:25 >
  • Ekran kartı driverlarını güncel tutmanızı tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.