Bildirim
Bu Sorun Oyunu Oynamamı Engelliyor (Yardım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yardım eden yok mu ? -
Ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilir. En son ekran kartım ısıdan yanmadan önce böyle görüntüler gördüm ekranda onun dışında rastlamadım hiç. diğer oyunlarda yapıyor mu aynı sorunu? -
Sende Enter tuşuna basma. -
quote:
Orijinalden alıntı: velnor
Ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilir. En son ekran kartım ısıdan yanmadan önce böyle görüntüler gördüm ekranda onun dışında rastlamadım hiç. diğer oyunlarda yapıyor mu aynı sorunu?
Hiçbir oyunda yok. Sadece LoL'de oluyor. O da arada sırada. -
quote:
Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai
Sende Enter tuşuna basma.
item de mi almayak
edit: üstelik enter tuşu yazı yazmak için basılan bir tuş elinde sonunda basacağım takımla anlaşmak için
edit: Tamir atıyorum sonuçları yazacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notforgive -- 25 Mayıs 2013; 14:24:09 > -
Lux'ı feedlerseniz olacağı bu -
tamir atmakla uğraşma işe yaramaz. en temizi oyunu stabil çalışan birisinden kopyala yapıştır al oyunu. bazı sorunlar en son sürümü tekrar kursan bile olmuyo. ayarlarla alakalı bir şey, düzgün çalışan bi oyun bul onda da yaparsa sorun donanımsal. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fulctrum
Lux'ı feedlerseniz olacağı bu
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: velnor
tamir atmakla uğraşma işe yaramaz. en temizi oyunu stabil çalışan birisinden kopyala yapıştır al oyunu. bazı sorunlar en son sürümü tekrar kursan bile olmuyo. ayarlarla alakalı bir şey, düzgün çalışan bi oyun bul onda da yaparsa sorun donanımsal.
Sizin ayarlarınız nasıl söyleyebilir misiniz ?
edit: dikey senkronizasyon ile alakası var mıdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notforgive -- 25 Mayıs 2013; 14:47:58 > -
Ayarlanabilcek şeyler değil demek istediğim. bilgisayar ve oyun kurulumu ile alakalı sıkıntı oluyor bazen. o bilgisayara tekrar kursan bile sorun oluşuyo bir şekilde. ben 15 gün uğraştım çözemedim. en son bi arkadaştan gidip kopyaladım oyunu sıkıntı olmadan çalıştı.
eğer ondan aldığın oyunda da sorun olursa dediğim gibi donanımsal bir sorun. -
vertical sync dan ekranda kırılma oluyor olabilir (bir aralar mw2 de sürekli olurdu)
vertical sync i kapatıp dene -
quote:
Orijinalden alıntı: YoloSwag
vertical sync dan ekranda kırılma oluyor olabilir (bir aralar mw2 de sürekli olurdu)
vertical sync i kapatıp dene
Dikey Senkronizasyon değil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: notforgive
quote:
Dikey Senkronizasyon değil mi ?
evet -
quote:
quote:
quote:
evet
OLMADI MALESEF -
quote:
quote:
quote:
quote:
evet
OLMADI MALESEF
ozaman bilemeyeceğim konuya koyduğun fotoğrafı destek bölümüne yolla ticket ile bi çözüm bulurlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X