Şimdi Ara

Bu Soruna Çözüm Bulana Ödül Vaaar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Svitavy doğru bildin administrator şifresini o porgramla kırıyorum
    ancak şifreyi geri getirme zor oluyor getiremedin mi ayvayı yiyorsun kırmak çözüm haklısın ama ben buna gerek kalsın istemiyorum

murtiss hayır service pack2 değil önceki sürümü kurulu

muya123 dediğin çözümü bilmiyorum istesemde yapamam makinalarda CD rom yok

Iskra F8 le sadece windowsun açılış menüleri gelir isteğin adımı seç passwordunu bilmiyorsan giremezsin işin iyi kafa buluyon bizle

alltogether biz burda çözüm bulabilirsek önce sen korkmaya başla o zaman öğrencilerinden biri bu konuya denk gelirse yandın gitti talan olur laboratuar desene
    ayrıca mesele port kırmaya kalsın onu hallederim nasıl bir yetkilendirme yapmış microsoft beee
    nerden girsen yamuluyon ama olmalı arkadaşlar kesin vardır bir program falan yapmışlardır biri bunu kesin düşünmüş olmalı

• cürekli batur pm leri okumuyon mu kardeş
  • Evet arkadaşlar bu konuda bir fikir aldım biryerden kafasına yatanlar okey desin
    virtual machine yani sanal bir windows kursak makinanın üstüne
    orda admin yetkisinde olacağım için her türlü şeyi yapabileceğim
    msn i de onun üstünden çalıştıracağım intenrnetide onun üstünden kullnacağım hatta sanal makinaya ayrı bir İP vereceğim için bilgi işlemin beni tespit de etmesi mümkün olmayacak. benim aklıma yattı yaf tek kuşkum sınırlı kullanıcı altında virtal machine yani sanal sistem çalışırmı bundan emin olamıyorum
    ne dersiniz mantıklımı

• merhabalar arkadaşım ben farklı bir şey önericem
    bizimde şirketimizde (seninkine pek benzemiyor ama bizde seninki gibi sınırlı kullanıcı falan olmadı sadece internet sitelerine girişi bir programla kısıtladılar sadece istedikleri internet sitelerine girebiliyoruz) ben bunu kırmak için proxy kullandım yani hem explorerin ayarlarını hemde msn ayarlarını proxy sunucusu atayarak düzenledim ve sonuçta internette isstediğim yere girebiliyorum. bugün msn de kapalıydı ve aynı şekilde msn yide açtım bence bu yol işine yarayacak. çünkü tahminimce sadece portları kapatıyorlar. bunu bir dene olmazsa biraz daha dusunuruz.
  • iş kendini internete bağlayabilmekten geçiyor zaten kardeş
    bağlı olduktan sonra her şekilde döker yaparsın mesela hopster http tunnel sonra real tunnel bunlar port falan dinlemeyip çıkan programlar senin o konuda takıldığın yer varsa bana yaz o işle bir aralar çok uğraştım Bu arada şimdi sahur vakti Ramazan ayının bütün müslüman alemine ve siz kardeşlerime hayırlar getirmesini diliyorum Ramazanınız mübarek olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunbaba -- 5 Ekim 2005, 4:33:01 >
  • arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ne diyorsunuz virtual machine metodu işe yararmı acaba
  • sen interneti ne zaman kullanacaksin? normal calisma saatleri disarisinda mi kullanmak istiyorsun. eger bu ise yapmak istedigin, internet erisimi olan bir bilgisayar bul, network kullanici adi ve sifresini al. kendi ilgisayarinda oturum acarak dene. sonuc yok ise o bilgisayarin network ayarlarini kendi bilgisayarina da girerek login ol. ancak eski ayarlari da al ki geri getirebilesin. en temizi bu mac adresleri isin icine giriyorsa sadece tespit edilirsin o kadar ama nete girersin.
  • eucalyptus sen olayı yanlış anlamışsın kardeş sorunum zaten kendi network ayarlarıma erişim yetkimin olmaması o yetkiyi nasıl aşabilirim onu araştırıyoruz hep beraber sınırlı kullanıcı ile yetkilendirildiğimiz için
    erişim sorunum var anlıyormusun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.