üstat şu anda itunes 7.6 ile shift restore1.1.4 yapıyorum daha sonrada senin dediğin gibi iPlus 2.0 açıcam
iPlus 2.0 şöle dimi başlat çalıştır cmd sonra bat sayfasına cd Desktop/iPlus2.0 yazıyorsun
sonra ise iplus -u yazıyorus ve bize 2.30 dakika beklememizi sölüyor. sonra yazılar akıp kayıyor vs dimi kardeş sonrası da ziphone 3.0 gelişemleri yazıcam kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: v01kan
resimlerde gördüğüm kadarıyla ziphone 2.5 kullanmışsın itunes un ise versiyonunu göremedim. lütfen önce itunes 7.6 ile restore et. daha sonra iplus 2.0 ile tekrar yükle ve ziphone 3.0 ile kilit kır. bunları dene mutaka olacaktır. ben en az 20 sefer iphonu bu şekile kurtardım.
doğru yoldasın kardeş devamm et bakalım... inşallah olacak ...
kardeş iphone ekranı bu şekilde kalıyor şu anda altında yuvarlak çizgi dönüyor hala yani iphone ekranında iPlus 2.0 - Pass 2Starting yazıyor
pc de ise bat ekranında bu yazılar var üstat bişeymi yapıcam acaba ben buradan analmadımki
quote:
doğru yoldasın kardeş devamm et bakalım... inşallah olacak ...
itunes 7.6 da restore başarı ile tamamlandı mı kardeş. önce onu söyle ... bi de 2.30 dk dan uzun sürebilio bu işlem bekle bakalım biraz daha
itunes 7.6 da restore uzun sürdü kardeş ve 1012 hatası alıyorum her zaman olduğu gibi bu durum ortaya çıktığından beri yani 1012 hatası restoresonunda alıyorum iPlus hala devam ediyor yani kardeş
hmmmm ben kurtardığımda hiç hata mesajı almamıştım yaa. bi terslik var gibi görünüyor. halaa sürüyosa kardeş şunu dene ... cihazı cradle dan çıkarmadan sand by ve alt ortadaki tuşa basılı tutu kapanınca tekrar -u kullanmadan iplus işlemini gerçekleştir. -u eki kilit kırmak için koyuluyor. bi de onu dene derim ben....
quote:
bu sorun yazılım sorunu değil arkadaşım donanımınızda sorun olduğu için bu uyarı mesajını alıyorsunuz.... bütün iphone yazılım sorunlarını ilk önce itunes 7.6 versiyonunda upgrate edip daha sonra iplus 2.0 ile tekrar yükleyip ziphone 3.0 ile sim kilit kırma işlemini gerçekleştirerek çözebilirsiniz. bu yöntem ile yazılım sorununu tamamen çözersiniz. bu yöntem ile sonuca ulaşamıyor iseniz donanım sorunu ile karşı karşıyasınız demektir. ... üzgünüm ama durum bu
quote:
resimlerde gördüğüm kadarıyla ziphone 2.5 kullanmışsın itunes un ise versiyonunu göremedim. lütfen önce itunes 7.6 ile restore et. daha sonra iplus 2.0 ile tekrar yükle ve ziphone 3.0 ile kilit kır. bunları dene mutaka olacaktır. ben en az 20 sefer iphonu bu şekile kurtardım.
İşinize karışmak istemezdim ama iki tane mesaj ve birbirleriyle çelişiyor.Hem donanımsal sorun olduğunu söylüyorsunuz ve ardından da yazılımsal olarakbunu başardığınızı ifade ediyorsunuz.Ben bi şey anlamadım.Ya sen? Bilki de anlatmak istediğin farklı bi şey vardır da buraya aktaramıdn mı diyeceğim artık ne?
Ben de bekliyorum sonucu.inşallah ben yanılıyorumdur.
binbaşım ben şunu söylüyorum... arkadaş restorede hata mesajı almış ama itunes 7.6 kullanıp kullanmadığı belli değil ... bu ayrıntıyı sonradan farkettim... ben de 7.6 nın altındaki versiyonda restore esnasında hata mesajı aldım. yine forumları denerken 7.6 da yapmam gerektiği söylendi. 7.6 da restore ettim ve bir daha hata mesajı almadım. daha sonra iplus 2.0 da -u ile yükleme yaptım. yükleme esnasında dondu kaldı ... -u yu koymamam gerektiğini söylediler yine çünkü -u nun yapacağı işi zaten ziphone da gerçekleştireceksin dediler. böyle yaptım bu adımı da atladım... daha sonra ziphone 3.o da do it all yaptım ve sorun tamamen ortadan kalktı ... eğer bu da faydalı olmayıp aynı sorun devam ederse yani wifi yi kullanamaz durumda olur isen donanım sorunu var dediler. neyse ki problem olmadan çözüldü... arkaaş eğer doğru yapıyor ise sorunu çözebilir diye düşünüyorum ... ama her şey yolunda gidip sorun devam ediyor ise donanım problemi olduğunu bana aynen söylediler. durum bundan ibaret
ziphone 3.0 en sonunda takılıyor ekrandaki yazı kalıyor az bişey ziphonedeki yeşil çizgi bir oyana bir bu yana gidip geliyor böle olmazdı normalde bakalım işe yaramıyacak ama sanıyorumki
-u kullanmadan sadece iplus dediğimde bile telefon acvtine unlock oluyor zaten o zaman ziphone 3.0 kullanmanuın espirisi nerde kardeş anlamadım bişey valla ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme