Şimdi Ara

Bu sorunu çözebilecek iphone ustaları varmı lütfen yardım edin çıldırıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sorunu çözebilecek arkadaşlar arıyorum bana yardım edin lütfen ne oldu ise modem no yok bluetoth no ise 00000000 yazıyor ICCID no yok imei no yok

aşşağıda resimli anlattım arkadaşlar bana yardım edin lütfen

arkadaşlar durumu başından resimler ile anlatmaya çalışacağım elimden geldiğince şimdi cihazı 1.1.4 restore ediyorum sonuna kadar herşey güzel ancak en son bitiminde 1012 hatası alıyorum ilk resim buna aittir

İkinci resim ise Ziphone 2.5 veya 2.6 ile unlock ettiğimde ise normalde ziphonenin o alttaki yeşil çizgi dolarya onun en sonlarına doğru cihazdaki işlemin bitmesi lazım ama şimdi altta koyduğum resimde alta yeşil çizgi dolan yere dikkat edin çizgi oraya gelince cihaz kapanıp açılıyor ve elme geliyor sonra unlock ediyor gerçi yani

bunu yaptık cihazı unlock ettik ondan sonra ise cihazda repair netted diye bir hata çıkıyor sanırım cihaz tamir istiyor diyor öle olması lazım

bu esnada telefona giriyorum numara çevirmeye vs basıyorum ama bir iki numaraya basınca takılıp kalıyor donuyor gibi sonra kendine geliyor vs gibi şeler yani oluyor

titremiyor ses çıkmıyor vs vs

bu resim ise cihazın hakkında bölümüne girdiğimizde imei no yok ICCıd ve modem numarasının olmadığı kısım

burada ise ayarlara girdiğimde Wİ-Fi nin aktif olmadığı yer arkadaşlar

• restore'den önce refurbish denedin mi?
  • denedim hocam bi çok şey denedim valla

quote:

Orjinalden alıntı: prot

restore'den önce refurbish denedin mi?
  • valla dostum bende aynı sorunu yaşadım ve hala bu sorunu çözemedim çarşamba günü istanbula gideceğim Allah Rızası için bu sorunuma çözüm bulabilecek bir arkadaş varsa parasıyla yaptırmayı düşünüyorum. Aklınıza gelebilecek bütün kırma işlemlerini denedim ama hala " Repair Need " bir türlü kurtaramıyorum iphone u... Çarşamba günü istanbulda bu olayı halledebileceğim bir arkadaş var mı acaba..??
  • bendede oldu itunus tekrar yükledim pc kapa ac yaptım düzeldi :)
  • valla kardeşim bende dünyanın şeyini denedim ama yok yok ya olmuyor yokmu yapabilecek biri arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardesim sey dene istersen iTunes un 7.7 den onceki en surumunu yukle sanırım 7.6 ydı daha snra ziPhone un sitesinden en son surumunu indir 3.0 olanını bi daha ole dene olur ya da iLberty den kırmayı dene umarım duzelir ;)
  • ya da sey yapabilirsnz 7.5 i kurup 1.1.4 den 1.1.3 e downgrade yapıp daha snra tekrar 1.1.4 e upgrade ypp iLiberty ya da ZiPhone 3.0 la kilit kırmak ya da burdaki islemi uygulayabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm umarım hallolur bnde yanlıslıkla 2.0 yaptım Geo veledini bekliom =D
  • yaf yeni bi topic açtım ama kimse yardım etmiyor dostum ben de de Attemp diye bir yazı akıp gidiyor ne yaptıysam düzeltemedim. Allah Rızası için çarşamba istanbula gideceğim bana yardımı dokunabilecek bu işi halledebilecek bir dost yok mu? parası neyse vereceğim..
  • valla ustat bende yarın doğubanka gitmeyi planlıyorum artık napim kaldık böle ben sana sonucu bildiririm
  • dostum varmı bildiğin bir yer yani güvendiğin yoksa rastgele bir yere mi gideceksin..?
  • arkadaşlar bu foum bu güne kadar her iphone sorununu çözüme ulaştırmış benim şu problemimede bir çözüm yolu bulalım artık yalvarıcam yani bunalmaya başladım ALLAH rızası için bir arkadaşımız bilgili deneyimli biri yardım etsin bana lütfennnnn
  • aynen dostum ama kimsenin yardım edeceği yok sadece bakıyorlar ..

ne diyelim yardım eden yardım bulur inşallah...
  • valla hocam rasgele girecem dükkanlara napim başka
  • arkadaşlar bu foum bu güne kadar her iphone sorununu çözüme ulaştırmış benim şu problemimede bir çözüm yolu bulalım artık yalvarıcam yani bunalmaya başladım ALLAH rızası için bir arkadaşımız bilgili deneyimli biri yardım etsin bana lütfennnnn
  • anlamsız neler neler yazılıyorda yardım eden çıkmadı cık cık Dostum yarın iphone u baktırdığın yeri bana da yazarsan sevinirim bende oraya götürücem

Bursa dan sevgilerle...
  • Arkadaşlar,Sizlerin konularınıza elimizden ve dilimizden geldiği kadar yardımcı olduğumuzu sanıyorum.Bilen arkadaşlar da bildiklerini yazdılar sizler de uyguladınız.Ama sonuç değişmedi.Bu tür hatalar neticede ilk kez yaşandığında bir kez oluyor ve sonuca ulaşana kadar çözüm görünmüyor.Bu tür hadiselerde kimseye serzenişte bulunmaya hakkımız yok.Bilen bildiğini söyleyecek sizler de uygulayacaksınız.Bilmeyen arkadaşlar da,sorun neymiş ve nasıl çözülüyormuş diye takip edecekler.Bakıyorlar da kimse cevap vermiyor hitabınızı ben doğru bulmuyorum.Yani sonuçta şu an için sizin sorunlarınıza çözüm üretemedk.Ancak,sizler bi yolunu bulup bunu hallettirecek ve sizlerin düştüğü bu durumu bir başka arkadaş yaşamasın veya yaşadığında ne yapması gerektiğini bilecek şekilde buraya detaylı yazacak ,bizleri bu arıza bu hata konusunda bilinçlendirecek detayları sıraladığınızda, sizlere teşekkür edecek.
    İsterdik ki bunu yaşamasaydınız ama yaşanacak şey yaşanıyor.geçmiş olsun.
    Durumdan da bizi haberdar ederseniz seviniriz.Detaylı bir anlatımla bizi aydınlatırsanız memnun oluruz.Sıkıntınızın bütçenizi sarsmayacak şekilde hallolmasını arzu ediyoruz.Tekrar geçmiş olsun. Birkaç yerden fiyakt ve bilgi almadan kimseye vermeyiniz ve olması için garanti isteyiniz.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 14 Temmuz 2008; 21:54:29 >

• bu sorun yazılım sorunu değil arkadaşım donanımınızda sorun olduğu için bu uyarı mesajını alıyorsunuz.... bütün iphone yazılım sorunlarını ilk önce itunes 7.6 versiyonunda upgrate edip daha sonra iplus 2.0 ile tekrar yükleyip ziphone 3.0 ile sim kilit kırma işlemini gerçekleştirerek çözebilirsiniz. bu yöntem ile yazılım sorununu tamamen çözersiniz. bu yöntem ile sonuca ulaşamıyor iseniz donanım sorunu ile karşı karşıyasınız demektir. ... üzgünüm ama durum bu
  • resimlerde gördüğüm kadarıyla ziphone 2.5 kullanmışsın itunes un ise versiyonunu göremedim. lütfen önce itunes 7.6 ile restore et. daha sonra iplus 2.0 ile tekrar yükle ve ziphone 3.0 ile kilit kır. bunları dene mutaka olacaktır. ben en az 20 sefer iphonu bu şekile kurtardım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.