Amd Bunu hep yapyo Amd ye Xp kumak bile zor hata yapyo deneyenler öyle diyoo
sivrizeka arkadaşlarımız da hiç eksik olmuyolar sağolsunlar..
arkadaşım aynı sorunu bizzat ben yaşadım. mavi ekran sorunu saçma sapan hatalar. bi aralar windows kuararken donanım yok diodu. işlemcim 3800 x2 idi... bi ara windows kurdum..makine aptallaştı.sürücüleri iptal ediodu.proğramlar kalkıodu kendiliğinden.korktum bende.garantiye gonderdim. ordanda yapamadılar. 2 ay beklettiler..işlemci yanmış.üstelik overclockta yapmamıştım hiç. psu mda iyiyidi.şans işte.2 ay bekletince x2 4600 werdilerr..ne diim şimdi şansmı sanssızlıkmı:)
Arkadaş galiba kendi sorununu kendi çözerek aştı zaten. Bu arada konu Intel AMD kapışmasına gider gibi olmuş. AMD nin şu ana kadar Intel den üstün olduğu su götürmez bir gerçk . Fakat Intel Core 2 Duo teknolojisi bazı okuduğum kaynaklara göre (Level) AMD ye % 40 lara varan performans farkı atıyor. Neyse konu sapmasın.Arkadaş bilgisayarına açık bırakacakmş.Sonucunu bekliyoruz.
-mavi ekran büyük olasılıkla ram hatasıdır.ramlardan bir yada varsa iki tanesinde bi bozukluk olabilir. oda değilse Cd de cd de sağlamsa Cd sürücünde bi problem vardır.
beyler AMD gercektende 1 numara ama bazı Sempron makinalarına sp1 kurulmadığını biliyorsunuzdur.
solphemacho arkadaşımn problemini heralde çözmüşsün desene bilgisayar olayını artık aştın :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme