beyler yeni char actım ve arkadaslarla kasarken bankada 2m civarı üstümdede 600 700k civarı para vardı. gece 3 4 gibi yattım sabah kalktıgımda paralar üstümdede bankadayda 0 dı ama chardaki itemlerin hepsi duruyordu +8mdler fln vardı bu hack olayı olmadıgına eminim daha oncede basıma geldı charın sıfresını defalarca degıstım para sılınıp duruyor.
Otomatik Pot Talimatı Vermiş olabilirsin Şaka felan senin Characterine giren bir arkadaşın felan vardır büyük ihtimal.
Hyr şifremi fln kımse bılmıyor ya . zaten charı acalı fazla süre olmadı arkadaslarım knight fln oynamıyor realden pcyede yenı format attım nod32 serialli antivirüsümde war hack fln ısı degıl bu ya bılmıyorm gecen chardada oluyodu sinnir olup bunu actım yine oluyor o kadar ıtem varken neden 1m 500k silinsin
ne istir anlamadım gitti yaaaaaaaaaaaaaa
UP
cvpppppppp
Bende hiç olmadı ama senin yine 2m gitmiş arkadaşlarımın 4-5 gb si gidenler oldu(gb silinme olayı değil) ama ben oyundan çıkıyorum akşam ertesi gün giriyorum +7 destroyer +7 cleaver fln gliyo bazen para geliyo ne ayak anlayamadım yada ben uyurgezerim gece kalkıp ko oynuyom :D
dün +5 rebirth raptoru +6 rebirthe bastım geçti item anvil açıkken sağ tarafa geçiyor ya geçince item gördüm yani +6 rb olduğunu anvili kapattım kapattığım gibi aynı anda knightta kapat hatası verdi..her neyse sonra girdim oyuna baktımki raptor rb +6 yalan olmuş yok piyasada fakat bankadaki itemler paralar duruyor..Komple sapıttı oyun..Şimdide yeni birşey çıkartmışlar koordinatları yazıyorsun seri seri meteor atıyorsun..Nükleer savaş gibi 3-2-1 boomm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme