Şimdi Ara

bu stilo alınırmı arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

güzel araba aslında km de iyi fiyat da ama bunların benzini içtiğini duyuyorum

duyman bişey değiştirmiyo.bizzat kendimizde vardı stilo 1.6 103hp ortalama yakıt tüketimi 7.1 sınıfındaki diğer arabalara göre yakıtı gayet normal.
  • Arkadaşımın 2005 model stilo su vardı. İhtiyaçtan çok düşük bir miktara 14.000 ytl ye sattı maalesef. Araçta yok yok tu hatta arkada subwoofer bile vardı fabrika çıkışlı. Bir kaç kez uzun yol yaptık araçla gerçekten güven verici oturaklı bir araç. Fakat biraz fazla yakıyor. Tüp çözüm olabilir. Ayrıca yere oldukça yakın.

Aracın altın da ki ön kısımda ki koruma oldukça narin çabuk kırılıyor. Fiyatıda oldukça pahalı. Arkadaşım 400 ytl ye değiştirmişti bir keresin de satmadan önce yine kırılmıştı. Fakat konfor ve sürüş açısından ve de emniyet bakımından güzel bir tercih olur bence bu fiyata.
  • ARAÇ MODİFİYESİ (KENDİ ZEVKİME GÖRE SÖYLÜYORUM)GÜZEL OLMAMIŞ.

aslında alınası fiyatı ve km.si var yalnız modifiye olayı güzel olmadığından sizin zevkiniz devreye giriyor.sorunu yoksa

içinize siniyorsa iyi bir kontrolden sonra alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 7 Ocak 2008; 19:38:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Arkadaşımın 2005 model stilo su vardı. İhtiyaçtan çok düşük bir miktara 14.000 ytl ye sattı maalesef. Araçta yok yok tu hatta arkada subwoofer bile vardı fabrika çıkışlı. Bir kaç kez uzun yol yaptık araçla gerçekten güven verici oturaklı bir araç. Fakat biraz fazla yakıyor. Tüp çözüm olabilir. Ayrıca yere oldukça yakın.

Aracın altın da ki ön kısımda ki koruma oldukça narin çabuk kırılıyor. Fiyatıda oldukça pahalı. Arkadaşım 400 ytl ye değiştirmişti bir keresin de satmadan önce yine kırılmıştı. Fakat konfor ve sürüş açısından ve de emniyet bakımından güzel bir tercih olur bence bu fiyata.

çok ucuza vermiş biz takasta 21.000ytlye orta modelini yani active modelini verdik.ayrıca yakıtıda fazla değildi niye abartıyosunuz anlamıyorum.demek bi vw'in 1.6 102hplik motorunu bi toyatanın 1.6 110hplkik motorunu kullansanız m3 kadar yakıyo diceksiniz.yere oldukça yakın demişsiniz.bir leona bir jettaya binseniz demekki 5cmlik yay var diceksiniz.stilo bence gereğinden fazla yerden yüksekti.ayrıca ses sistemi muhteşemdi bassın vuruşu tizleri falan çoğu arabadaki setlerle kapışabilir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 7 Ocak 2008; 19:19:59 >

• yorumlar için saolun arkadaşlar.yakıt konusunda fazla problem olacagını sanmıyorum.sonuçta 1600 motor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekniker34

yorumlar için saolun arkadaşlar.yakıt konusunda fazla problem olacagını sanmıyorum.sonuçta 1600 motor.

sen öyle zannet sen bütün 1600 leri aynı yakıyor zannediyorsun herhalde. şehir içi 10-12 litre yi gözden çıkar 100 km de
  • 10 12 lt bişey degil arkadasım :) okadarsa razıyım ben zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekniker34

10 12 lt bişey degil arkadasım :) okadarsa razıyım ben zaten

bişey demiyorum. işte neden benzinin 5 milyon olması gerektiğinin kanıtı
  • Arkadaşımda aynı donanımlı aynı motor tek kapı modeli var gerçekten güzel araç. Birde lpg taktı problemsiz biniyor. Fiyat iyimiş bunun alınır gibi. Ama km ile oynanmışta olabilir iyi araştırmak lazım.
  • ya bende bu aralar bir araç arıyorum ama sağolsun donanımhaber hep kararımdan caydırıyor:) Bu aralar megane 1 coupe da (lpgli) karar kılmıştım.Ama acık daha ekleyip bir stilomu baksam diyorum şimdi:) ya bu makina lpgli ne kadart yaka rşehir için de bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.