Şimdi Ara

bu stilo alınırmı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bu stilo için ne düşünüyorsunuz? fiyat olarak nasıl. en az 5 yıl binmeyi düşünüyorum.kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.acil yarın almayı düşünüyorum.yorumlarınız için saolun

http://www.otoeksper.com.tr/arac_bilgileri.php?AID=59010091&ACM=1

• fiyat çok iyi dynamik+ modifiyeli kmside az çok ucuz olması soru işareti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

fiyat çok iyi dynamik+ modifiyeli kmside az çok ucuz olması soru işareti?
    modifiye + km düşük + fiyat uygun bence kaçmaz ama iyi bir baktırmak lazım arkadaşın dediği gibi biraz şüphe uyandırıyor
  • ARAÇ ÖZELLİKLERİ

Araç Tipi : Binek
    Karoser : Hatcback
    Motor Hacmi : 1600 cc.
    Motor Gücü : 103 hp.
    Yakıt Türü : Benzin
    Vites Türü : Düz
    Çekiş sistemi : Önden Çekiş
    Garanti :

ARAÇ AKSESUARLARI

• 4 Hava Yastığı
    • ABS Fren Sistemi
    • Alarm
    • Alüminyum Jant
    • Elektrikli Arka Camlar
    • Elektrikli Ayna
    • Elektrikli Ön Camlar
    • Far Yükseklik Ayarı
    • Hidrolik Direksiyon
    • İçeriden Açılabilen Bagaj
    • İki Renkli Ön Konsol
    • İmmobilizer - Motor Blokaj
    • Katlanabilir arka koltuklar
    • Klima
    • Kol Dayama
    • Koltuk Arkası Cepler
    • Merkezi Kilit
    • Metalik Boya
    • Modifiyeli
    • Ön Emniyet Kemerleri Yük. Ayarı
    • Radyo CD Changer
    • Radyo CD Çalar
    • Radyo Kumandalı Direksiyon
    • Renkli Camlar
    • Sis Farı
    • Sürücü Koltuğu Yük. Ayarı
    • Uzaktan Kumanda
    • Yol Bilgisayarı
    • Yük. ve Der. Ayarlı Direksiyon

özellikleri çok güzel ama 2.elde o kadar tutulmayan bir araç
    yanlız bu paraya da bu kadar yeni ve bu kadar çok özellikli bir araç bulamazsın.
    eğer uzun süre satmam diyorsan tam binilecek araç;bir de lpg taktırırsın mis gibi bin.

forumda markalar bölümünde fiat kısmında stilo hakkında paylaşımalr var
    oraya gir ve stilo sahiplerinin yorumalrını bir oku derim
    hepsi de o kadar paraya bu kadar fazla özellikli araç almanın keyfini sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

ARAÇ ÖZELLİKLERİ

Araç Tipi : Binek
    Karoser : Hatcback
    Motor Hacmi : 1600 cc.
    Motor Gücü : 103 hp.
    Yakıt Türü : Benzin
    Vites Türü : Düz
    Çekiş sistemi : Önden Çekiş
    Garanti :

ARAÇ AKSESUARLARI

• 4 Hava Yastığı
    • ABS Fren Sistemi
    • Alarm
    • Alüminyum Jant
    • Elektrikli Arka Camlar
    • Elektrikli Ayna
    • Elektrikli Ön Camlar
    • Far Yükseklik Ayarı
    • Hidrolik Direksiyon
    • İçeriden Açılabilen Bagaj
    • İki Renkli Ön Konsol
    • İmmobilizer - Motor Blokaj
    • Katlanabilir arka koltuklar
    • Klima
    • Kol Dayama
    • Koltuk Arkası Cepler
    • Merkezi Kilit
    • Metalik Boya
    • Modifiyeli
    • Ön Emniyet Kemerleri Yük. Ayarı
    • Radyo CD Changer
    • Radyo CD Çalar
    • Radyo Kumandalı Direksiyon
    • Renkli Camlar
    • Sis Farı
    • Sürücü Koltuğu Yük. Ayarı
    • Uzaktan Kumanda
    • Yol Bilgisayarı
    • Yük. ve Der. Ayarlı Direksiyon

özellikleri çok güzel ama 2.elde o kadar tutulmayan bir araç
    yanlız bu paraya da bu kadar yeni ve bu kadar çok özellikli bir araç bulamazsın.
    eğer uzun süre satmam diyorsan tam binilecek araç;bir de lpg taktırırsın mis gibi bin.

forumda markalar bölümünde fiat kısmında stilo hakkında paylaşımalr var
    oraya gir ve stilo sahiplerinin yorumalrını bir oku derim
    hepsi de o kadar paraya bu kadar fazla özellikli araç almanın keyfini sürüyor.
    Üzerinde yapılan işlemler aracı çok basit göstermiş para verip de binilecek bir araç değil :)

Ama standart halde ve temiz kullanılmış bir Stilo + Lpg 5 yıl binmek için uygun olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Üzerinde yapılan işlemler aracı çok basit göstermiş para verip de binilecek bir araç değil :)

Ama standart halde ve temiz kullanılmış bir Stilo + Lpg 5 yıl binmek için uygun olabilir..

Alıntıları Göster
    Temizse alınabilir.Stilo
    fiyat/performans yönünden çok
    üstün bir araçtır.Forumdaki Stilo
    bölümüne bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserel

Temizse alınabilir.Stilo
    fiyat/performans yönünden çok
    üstün bir araçtır.Forumdaki Stilo
    bölümüne bekleriz.

Alıntıları Göster
    yorumlar için saolun arkadaşlar.bende almayı düşünüyorum.umarım hayırlı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekniker34

Alıntıları Göster
    fiyati iyi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekniker34

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tekniker34

gerçi diğer sitelerden bir diyat araştırması yapmışsındır içine sinerse hayırlı olsun o zaman demek düşer bizede

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

fiyati iyi gözüküyor

Alıntıları Göster
    2003 yılında 0km ilk stilomuzu aldık actual modeliydi(en düşük donanım paketiydi)bir süre bindik sonra bazen yolda giderken kendi kendine stop etmeye başladı,bu olay 4-5defa oldu sonra bu stiloyu takasa verip 2004 yılında 2005model makyajlı 0km stilo active aldık(orta donanım paketi dynamiqten fark olarak kapı kolları gövde renginde değildi,ön kol dayama yoktu birde arka park sensörü yoktu diğer herşeyi aynı)2.aldığımız stiloda hiçbir problem yoktu bence c sınıfında alıncak en güzel araba oydu(şu anda hala iddaa ediyorum stilonun 1.4motoru yani 2006-2007modelleri hariç stilo c hb sınıfında 1.diyorum stiloya binmeyen öleşeymi olur diye falan yorum yapmasın)2.aldığımız stilo gerçekten muhteşem bir arabaydı nerdeyse bütün öcellikler mevcuttu.zaten satıp jetta aldığımıza biraz pişman olduk çünkü stiloyu verip üstüne bir 2.el stilo parası daha verdik hemde stilodan çok zarar ettik.ayrıca jettanın özellik olarak arka park sensöründen başka hiçbir artısı yok stiloya göre.uzun lafın kısası stiloyu o fiyata almanızı tavsiye ederim ama verdiğiniz linkteki stilo makyajsız olan stilo yolda giderken falan kendi kendine stop edermi diye mutlaka satış temsilcisine sorun eğer yok falan derlerse bi 30dakka falan test edin çünkü o arızanın çözümü yok 100kere fiat bayisine yaptırmaya gittik bilgisayara bağladılar ama arabada hiçbir hata görünmüyodu.size tavsiyem biraz daha bütçeniz varsa 20.000ytlye 2005model makyajlı kasa active veya dynamiq modeline bakmanızı tavsiye ederim.(makyajlı modelin stop farları kıpkırmızı olduğu için hemde arka sis farları plakanın yanında olmadığı için daha çok hoşuma gidiyo.)dediğim gibi verdiğiniz linkteki stiloda çok güzel arızası yoksa kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 7 Ocak 2008; 1:49:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

2003 yılında 0km ilk stilomuzu aldık actual modeliydi(en düşük donanım paketiydi)bir süre bindik sonra bazen yolda giderken kendi kendine stop etmeye başladı,bu olay 4-5defa oldu sonra bu stiloyu takasa verip 2004 yılında 2005model makyajlı 0km stilo active aldık(orta donanım paketi dynamiqten fark olarak kapı kolları gövde renginde değildi,ön kol dayama yoktu birde arka park sensörü yoktu diğer herşeyi aynı)2.aldığımız stiloda hiçbir problem yoktu bence c sınıfında alıncak en güzel araba oydu(şu anda hala iddaa ediyorum stilonun 1.4motoru yani 2006-2007modelleri hariç stilo c hb sınıfında 1.diyorum stiloya binmeyen öleşeymi olur diye falan yorum yapmasın)2.aldığımız stilo gerçekten muhteşem bir arabaydı nerdeyse bütün öcellikler mevcuttu.zaten satıp jetta aldığımıza biraz pişman olduk çünkü stiloyu verip üstüne bir 2.el stilo parası daha verdik hemde stilodan çok zarar ettik.ayrıca jettanın özellik olarak arka park sensöründen başka hiçbir artısı yok stiloya göre.uzun lafın kısası stiloyu o fiyata almanızı tavsiye ederim ama verdiğiniz linkteki stilo makyajsız olan stilo yolda giderken falan kendi kendine stop edermi diye mutlaka satış temsilcisine sorun eğer yok falan derlerse bi 30dakka falan test edin çünkü o arızanın çözümü yok 100kere fiat bayisine yaptırmaya gittik bilgisayara bağladılar ama arabada hiçbir hata görünmüyodu.size tavsiyem biraz daha bütçeniz varsa 20.000ytlye 2005model makyajlı kasa active veya dynamiq modeline bakmanızı tavsiye ederim.(makyajlı modelin stop farları kıpkırmızı olduğu için hemde arka sis farları plakanın yanında olmadığı için daha çok hoşuma gidiyo.)dediğim gibi verdiğiniz linkteki stiloda çok güzel arızası yoksa kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Cilikka nin ki daha karizmaydi bea ,ona soracaksin stilo ile ilgili ,gerci banlandi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Cilikka nin ki daha karizmaydi bea ,ona soracaksin stilo ile ilgili ,gerci banlandi ama

Alıntıları Göster
    Sayenizde stilo araştırmasıda yaptım,o fiyata dinamik modeli gerçekten cok uygun görünüyor,gerçi modiifiyeli araba sahibi aracı üzmüştür diye düşünüyorum,başka bir stiloda baksanız dinamik versyonuna bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Sayenizde stilo araştırmasıda yaptım,o fiyata dinamik modeli gerçekten cok uygun görünüyor,gerçi modiifiyeli araba sahibi aracı üzmüştür diye düşünüyorum,başka bir stiloda baksanız dinamik versyonuna bakın

Alıntıları Göster
    arkadaş modifiyeli arabanının jantlarına bak

benzin canavarı o lpg siz kullanılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

Alıntıları Göster
    Aldıktan sonra nufusuna geçirirsin
    seninle yaşar atsan atamassın satsan satamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

Aldıktan sonra nufusuna geçirirsin
    seninle yaşar atsan atamassın satsan satamazsın

Alıntıları Göster
    fiyat güzel ama ben genede almazdım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

fiyat güzel ama ben genede almazdım....

Alıntıları Göster
    güzel araba aslında km de iyi fiyat da ama bunların benzini içtiğini duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

güzel araba aslında km de iyi fiyat da ama bunların benzini içtiğini duyuyorum

Alıntıları Göster
    Stilo f/p orani yüksek bir araba. Ancak bence bu modifiye aracı çok ucuz gösteriyor, kötü olmaş bence. Ama araştırırsanız orjinal Stilo da bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lexus

Sanki arka jantı vurmuşda köşeleri kırılmış gibi,belkide bir kaç kez kaldırıma cıktı yanlarken.Fiyatı gerçekten uygun ama sen başka stilolarda incele

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Stilo f/p orani yüksek bir araba. Ancak bence bu modifiye aracı çok ucuz gösteriyor, kötü olmaş bence. Ama araştırırsanız orjinal Stilo da bulursunuz.

Alıntıları Göster
    Amaç sadece donanımı yüksek bir arabaya binmekse alınabilir zaten aracın tek artısı da bu.
    Ama şu da var bu fiyata da başka ne alınabilir ki zaten. Bu durumda bence alınabilir.
    Ilandaki araç için yorum yapmak gerekirse de modifiyesi yakışmış bence yalnız o tamponları ve marşpiyelleri de alçak kaldıklarından sağa sola sürtmek olası.

• quote:

Orijinalden alıntı: cozger

Amaç sadece donanımı yüksek bir arabaya binmekse alınabilir zaten aracın tek artısı da bu.
    Ama şu da var bu fiyata da başka ne alınabilir ki zaten. Bu durumda bence alınabilir.
    Ilandaki araç için yorum yapmak gerekirse de modifiyesi yakışmış bence yalnız o tamponları ve marşpiyelleri de alçak kaldıklarından sağa sola sürtmek olası.

Alıntıları Göster
    2.li kötü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.