Şimdi Ara

Bu Suv'u almalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Antepten araba alınmaz, 24 bin hasar kayıtlı araba da alınmaz. Antepten 24 bin lira hasar kayıtlı araba hiç alınmaz..
  • Arabayı alın hocam sonra hep beraber kendim ettim kendim buldum türküsünü söyleriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sizi anlamıyorum. Bu antep le derdiniz ne. Şehitkamil Antep in var olan iki galericiler sitesinin ikisinede ev sahipliği yapar, onun için ilan çoktur. Bahsedilen ilanın olduğu yer ise Şahinbey Güneş Mahallesi. İstisnalar dışında semtlerin şehirlerin bu işlerde etkisi olmaz. İnsandır esas olan.
  • 24.000 hasarlık ne vardır diye merak ediyorum..
    bir de bu araca o parayı verecekseniz verin, ama kullandıktan sonra kaça & kime satacaksınız? onu düşünün..
  • Gaziantep sadece baklavası ve fıstığı ile değil pertten toplama araçları ile de meşhur güzide bir ilimizdir

Gaziantep , ağır hasar Kaydı,daha ucuz araç. Bermuda şeytan üçgeni gibi. Ha bir de nedense açıklamada şu yoktur, bu yoktur dedikleri ne varsa çıkıyor. Hasar motora kadar inmiştir kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bendede Captiva var.İlandaki aracı almamanı tavsiye ediyorum ancak Captiva on numara araç.60-65 bandına düzgün ve temiz bir captiva alabilirsin.Motoru biraz sesli çalışır ama uzun yolda rahatsız etmez, yalıtımı ortalamadır ama yayla gibi geniş, 7 koltuklu, donanımı bol ve juke parasına tank gibi arabaya binersiniz.Siz aldırmayın daewoo üretimi falan diyenlere araç gayet iyidir.Ayrıca yakıt düşüneceksen alma. 2 ton, 4x4 ve tam otomatik şanzımanlı, 2 litre 1 önceki nesil dizel motorlu araba ne kadar yakarsa o kadar yakıyor.Şehir içi ben 50-60 kuruş arası yakıyorum, şehirler arası 30-40 kuruş arası.Bu araç için çok değil, tam bir fiyat performans aracıdır kendileri.Yakıt düşünüyorsanız 1.5 dizel clio falan alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

Şehitkamil

Yani? Sehitkamil dedigin yer antebin yarisi merkez ilce.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam işinize karışmak gibi olmasin ama şehitkamilden araba almayin

La kardes kafaniz mi iyi sehitkamil koskoca memleketin yarisi yuzlerce semt mahalle barindiriyor. Sen suna direk antepten almayin desene? Bos bos konusuyorsunuz delini seyini belledigi gibi bir laf turemis hepinizde ayni sey.

• onurmaurer kullanıcısına yanıt
    Bu listeye sivas/gültepeyi de eklebiliriz. Gültepede galericiler sitesi var.

Arabanı onlara satarken piyasanın en düşük rakamını(en yüksek kmli ve hasarlı olanları) baz alarak fiyat verirler ve buna karda konacak diyip öldürürler arabayı. Sattıkları arabalarda ise fahiş kâr payı bırakırlar. Arabada gizlenebilecek her kusuru da gizlerler.

Fakat avlamaları kolaydır, çoğu eski üsul çalışıyorlar. Hala araba parlatıp temiz imajı vermeye çalışıyorlar. Çakal çomar modundalar hâla.

Geçen galericiler sitesi yakınında arabayı yıkayayım dedim. Gelen arabaların hemen hepsi galericilere ait. İşin sıkıntılı tarafı şu; adamlar sıcak motora tayzikli su sıkıyorlar falan.

• darbe yediği yerdeki ön lastik geride :DDD
  • Gaziantep de Şahin şasesine Mercedes kasası giydirirler anlayamazsın.
    Bir kez Antep e araba bakmak için gitmiştim. skoda fabia. araç motoru yürüyeni çok iyi denildi bu lafın üzerine atladım otobüse buldum araç sahibini.

Motor yürüyen iyiydi ya
    Lastiklerin 2 si patlak
    Şanzıman araç ilk çalıştığı anda pancer motoru gibi ses yapıyordu, pat pat vuruyordu dönme esnasında.
    Motor yağ üflemeyi geç yağ atıyordu
    direksiyon kutusunda değişik değişik sesler geliyordu.
    Bel altı boyalı denen araç komple boyalı ve buna rağmen heryeri çürük doluydu.

Birdaha Antep den araç bakarmıyım. ASLA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.