Şimdi Ara

BU SWISS MILITARY PARASINI HAK EDİYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.kosovalisaat.com/urun/swiss-military-06-8041-13-007/

Hoşuma giden siyah saat bunu bulabildim , sizce bu saat parasını hakediyor mu?

Kosovalı saatten internet üzerinden alsam sıkıntı çıkar mı ? Daha önce alış-veriş yapan var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• Pilli saate 500 tlden fazla verilmesi bence mantıklı değil ama maddi durumunuz yerinde ise bilemem. Tavsiyem otomatik ya da kinetik saatlere bakın bu fiyatlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da resmi satıcısı olan saatçinin tekinden 06-5214.1.13.007 modelini aldım ve 1 hafta içerisinde tam 15 dakika geri kaldı. Pili eskimiştir diye yeni pil takıldı ama nafile. Saniye ibresi sıfırlandığında 1 saniye geriye gidip ileriliyor ve bu da saatin geri kalmasına neden oluyor. Distribütöründen yaklaşık 4 hafta içerisinde yeni saat geldi ve gelen aynı saatte de aynı sorun çıktı. Hır gür saati iade ettim ve yerine az daha para koyup Seiko SRP767K otomatik saatinden satın aldım. Gündelik hayatımda Longines, Tissot, Hamilton ve Certina marka saat kullanan birisi olarak beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı bu marka. SWISS MADE ibaresine hiç yakışmadığını düşünüyorum. Saat bu, sorun olabilir diye üstelememiştim ama ikinci gelen saatte de aynı sorun çıktı. Swiss Military almayı düşünen varsa sıfırlamalarına dikkatlice baksın...
  • Eta makine var swiss made safir kirstal cam baktiginizda japan movement saat var bu fiyata yani bence iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.