Şimdi Ara

Bu tahta kurusu mu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu benim çektiği... Gerçi pek belli olmuyor ama üstündeki çizgilerden ve şeklinden anladığım kadarıyla tahtakurusu...
     Bu tahta kurusu mu???

Bu da internetten bulduğum resim...
     Bu tahta kurusu mu???

Bu tahta kurusu mu yoksa başka bi böcek mi???

Kene falan değil dimi?

• tahtakurusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

tahtakurusu

bi baktım masanın üstünde yürüyor . kortum bi an kene falan sandım.. öldürdü hemen...

Neyse değilmiş..
  • Bu hayvani Allah dusmanimin basina vermesin.

Elinizde imkan varken biran once evinizi ilaclatmaya bakin yoksa butun koltuk ve yataklari atmak durumunda kalabilirisniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2121

quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

tahtakurusu

bi baktım masanın üstünde yürüyor . kortum bi an kene falan sandım.. öldürdü hemen...

Neyse değilmiş..

keneden daha nalet hayvan bu tahtakuruları

ısırdığı zaman öküz gibi kabartıyor ve tatlı tatlı kaşındırtıyor...kanatana kadar kaşırdım bende zamanında,bide üstüne alkol oranı yüksek kolonya döktümmü...ohhhh o haz'ı hiçbişi vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Bu hayvani Allah dusmanimin basina vermesin.

Elinizde imkan varken biran once evinizi ilaclatmaya bakin yoksa butun koltuk ve yataklari atmak durumunda kalabilirisniz.

8 senedir oturuyoruz şuan ki evimizde ilk defa bu gece gördüm.. İlaçlama işini bi araştırmak lazım..
  • bu meret ısırmıyor şerit halinde yiyor resmen arkadaşların öğrenci evinde vardı. bir gecede ayak bileklerimi mahvetti ve ilk görülmelerinden itibaren 10 güne arkadaşlarını toplayarak geliyor bak çete olarak ona göre ilaçlat yedirme kendini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu ton balığı bozuk mu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

8 senedir oturuyoruz şuan ki evimizde ilk defa bu gece gördüm.. İlaçlama işini bi araştırmak lazım..

Ilk defa gorduyseniz kesin devami vardir yada yeni yeni uremeye baslamislardir. Genellikle disaridan baskalari tarafindan eve getiriliyor.

Bu serefsiz hayvan kanla beslenir. Eger uyandiginizda kolunuzda yada bacaginizda kirmizi kabariklik var ise bu hayvan yuzundendir. Koltuk, kanepe yada yataklarin altinda urerler (kose baslarinda genellikle). Cok hizli bir bicimde ureyip yayilirlar ve eger zamaninda onlem alinmaz ise evdeki butun koltuk kanepe cope atmaniz gerekicektir cunku baska turlu kurtulusu yok.

ABD'de yasadigim 5 senede ne cektigimi bir ben bir Allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 30 Eylül 2009; 1:04:58 >

• quote:

quote:

quote:

Ilk defa gorduyseniz kesin devami vardir yada yeni yeni uremeye baslamislardir. Genellikle disaridan baskalari tarafindan eve getiriliyor.

Bu serefsiz hayvan kanla beslenir. Eger uyandiginizda kolunuzda yada bacaginizda kirmizi kabariklik var ise bu hayvan yuzundendir. Koltuk, kanepe yada yataklarin altinda urerler (kose baslarinda genellikle). Cok hizli bir bicimde ureyip yayilirlar ve eger zamaninda onlem alinmaz ise evdeki butun koltuk kanepe cope atmaniz gerekicektir cunku baska turlu kurtulusu yok.

ABD'de yasadigim 5 senede ne cektigimi bir ben bir Allah bilir.

Lanet olası pislikler canlarınız Cehenneme

Dostum beni ısırdığın için eyalet polisine hesap vermek zorunda kalıcaksın

Hey hey hey 1 saniye konuşabiliriz

Sen sus seni şişko domuz

Burası Amerika adamım

• bzim evdede bir kaç senedir kemirme sesi geliyordu,çok fazla sabrettik ama olmadı,kemirdiği yere su döktük yine bir şey olmadı,geçen gün aklıma geldi yaptım ve bu meret mefta oldu
    daha önce birisi öğretmişti kolonyayı dökünce ve kibriti verince,sadece kolonya yanmaya başlıyor,çok alevlenmıyor yanı güzel sekılde yanıyor,döktüğün kolonya bitince küçük alev sönüyor,
    kenenin oldugu yere kolonya doktum,kibriti verdim,ama dikkatli oldum,yani 3 saniye kolonyanın yanmasını saglıyorum ve 3 sanıye sora üfleyip söndürüyorum,eşyada zarar görmüyor,tabi yere kolonya dökmüştüm,bundaki amaç,
    eğer su dökersenız bu tahta kurusu su etkilemiyor,ama kolonya dökünce hem her deliğe kolonya du gibi giriyor,hemde tahta kurusuna ulaşıyor,kibriti verince sıcaklıktan ve alevde tahta kurusuda kavruluyor,çok sabrettık ama en son care işte,bulundugu yerde bellıydı sesi çıkıyordu,bu işlemi yaptım artık sesi yok,ama dıkkatlı oldum 3 sanıyede üfledim sondurdum,hiç bir sorun olmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.