Şimdi Ara

BU takas sizce nasıl bir seçim olur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adama niye birden yüklendiniz ki belki aynı yerde oturan bir arkadaşıdır arabalarıaynı yerde duruyordur aynı sanayide çalışıyo olabilirler önce bir srgulamak lazım birden yüklenip kalbini kırarsak forumdan soğuturuz
  • ben yüklenecek bişey yapmadım.
    sadece bi arkadaştan alıntı yaptım.

yalan mı söyledim?
  • Fotoğrafların aynı yerde çekilmiş olması takas ihtimalini bitirmiyor ki. Bi arkadaşıyla takasa girecektir, aynı yerde oturuyordur, aynı yerde çalışıyordur, herşey olabilir. İnsan abisiyle bile takasa girebilir yerine göre. O yüzden yere takılmamak lazım bana göre. Ama arkadaş aynı yerde çekilmedi diyor ve konu hakkında yalan konuşuyorsa ayıp ediyor. Dürüstlük konusuna inanırsam bende biraz yorum yapmayı düşünüyorum...
  • bariz aynı yerde çekilmiş hiç boşuna kıvranma kardeşim milletin vaktini çalma dikat çekmeye ihtiyacı olan ne çok ezik varmış hayret
  • Her iki aracın sahibide aynı kidir arkadaşlar ve resimdeki ilk bmw'de aynı kişiye aittir

yada şöyle anlatayım bu arabalar benim arkadaşımdır kendisinin bahçeli 3. caddede internet cafesi vardır ilk resimdeki araba sattığı arabadır linkteki arabada şuan kullanmakta olduğu arabadır fakat takasa falan girmek gibi bir düşüncesi yoktur

KISACA YORUM YAPARAK VAKTİNİZİ BOŞA HARCAMAYIN BENCE BU KİŞİ BU RESİMLEİRİ İNTERNETTEN FALAN BULMUŞTUR ZATEN İLK ARABADA ŞUAN ANKARADA DEĞİL SANIRIM KONYA YA SATILMIŞTI
    FORMUN İYCE SUYU ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 5 Kasım 2007; 1:22:47 >
  • Yazıklar olsun...
  • Pess doğrusu..Okudukça şaşırıyorum ne yalan söyleyim..Kırk yıl düşünsem böyle bir konu açmak aklıma gelmez..Bu kadar dalavere çevireceğine birini sattım birini kullanıyorum hangisi daha iyiyidi acaba dese burada yine onlarca yorum olur ve sempatik olur..Ama böyLe gerçekten çok ayıp..

Katılıyorum Yarbay'ım Yazıklar olsun....
  • pes dogrusu bu yalan yanlıs islerine iyice cogalttılar bu forumda

onlar kendilerini biliyor ..
  • resimler kesinlikle 100% aynı yerde çekilmiş 2 resmide en ince ayrıntısına kadar inceledim :) :) ne boş insanlar var yahu
  • Adam bide göz göre göre yalan söylüyor ispatlarım diyor. Yani eline ne geçti böyle yapmakla anlamadım. Adamın hayatı boyunca BMW'si olmadı herhalde egosunu mu tatmin ediyor ne?????

quote:

Orjinalden alıntı: anadolurock

quote:

Orjinalden alıntı: karenin

senin arabanla ilan sitesindeki arabanın fotosu aynı yerde çekilmiş, ne iş

EVET HOCAM SEN DEDİĞİNDE FARK ETTİM CİDDİ BİR BENZERLİK VAR İNANMAYANLAR VAR İSE PM DEN ULAŞSIN HER İKİ ARABANINDA FOTOLARININ ÇEKİLDİĞİ ADRESLERİ VEREYİM BÖYLELİKLE KAFALARDA SORU İŞARETİ KALMAZ
  • quote:

..... BENİM OLMAYAN BİR ARACI BENİM DİYE TANITIP ÜSTÜNE ÜSTLÜK AYNI YERDE AYNI ZAMANDA GEÇİKLMİŞ FARKLI Bİ ARABANIN FOTOSUNU KOYUP BU ARABAYI ALACAM DİYE PİYASAYA ÇIKMAM .....

• quote:

milleti nasıl kayafa almışsın ya helal olsun, herkez yapamaz. birde o saydığın üyeler bugün bu olaylar yüzünden yoklar bilgin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

quote:

milleti nasıl kayafa almışsın ya helal olsun, herkez yapamaz. birde o saydığın üyeler bugün bu olaylar yüzünden yoklar bilgin olsun

Kafaya alamamış ki, sadece denemiş ve başarısız bir deneme olarak da kalmış. Ama bu @anadolurock'ın yaşını merak ediyorum cidden, kaç acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

quote:

Kafaya alamamış ki, sadece denemiş ve başarısız bir deneme olarak da kalmış. Ama bu @anadolurock'ın yaşını merak ediyorum cidden, kaç acaba?

1-2 kişi fark etmiş gördüğünü eğer onlar olmasa forum uyanmazdı demekki neymiş bakmakla görmek arasında fark var

• Birşeyler yazardım da neyse
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.