Şimdi Ara

BU takas sizce nasıl bir seçim olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

umut16 vakasımı yoksa yine

umut ölmüş hocam başımız sağolsun.
    :)

bi peugeot sahibi olarak peugeotu nasıl adam yerine koymadı,yazmadı.
    sorun bu

edit:
    eswod sendede iyi hafıza var bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 4 Kasım 2007; 1:46:34 >
  • Anadolurock bende seni sanıorum yerli malı bir araca sahipsin diye
    nickin ile ters gitmişsin yakıştımı şimdi sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 4 Kasım 2007; 2:05:41 >
  • insanlar ne anlar burda atıp tutmaya anlamıyorum.. araban varsa vardır yoksa yoktur milleti aptal yerine koyup uğraştırıyolar . işi gücü olmayan bizlerde bu zamanımızda işe yaramaz insanlara yardım etmeye çalışıyoruz . sözüm başlık sahibi arkadaşa değil . birsürü umut16 tarzında insan var . yok benim 3kasa ci var yok uçağım var yok motorum var.. adam gibi kullanıcılar istiyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

sorun bu

edit:

• quote:

insanlar ne anlar burda atıp tutmaya anlamıyorum.. araban varsa vardır yoksa yoktur milleti aptal yerine koyup uğraştırıyolar . işi gücü olmayan bizlerde bu zamanımızda işe yaramaz insanlara yardım etmeye çalışıyoruz . sözüm başlık sahibi arkadaşa değil . birsürü umut16 tarzında insan var . yok benim 3kasa ci var yok uçağım var yok motorum var.. adam gibi kullanıcılar istiyoruz

quote:

quote:

sorun bu

edit:

abicim bu tür durumlarda salih arkadaşımızın imzasına bakacağız.
    exteremenvy sanırım niki doğru yazdığımı umut ediyorum.

• senin aracin 193 318i 143 beygir eger aksesuarlar yüzünden arabani takas etme derim
  • senin arabanla ilan sitesindeki arabanın fotosu aynı yerde çekilmiş, ne iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 4 Kasım 2007; 10:14:01 >
  • Senin Arabanda qüzeL ama Takasa Giriceğin Araba Dahada qüzeL Bence Gir Takasa !
  • quote:

Orjinalden alıntı: karenin

senin arabanla ilan sitesindeki arabanın fotosu aynı yerde çekilmiş, ne iş

DikkaT Ettiyseniz Arkadaş HakLı ArabaLaR Aynı Yerde Resim ÇekiLmiş Yada Aşırı Derecede Bi BenzeRLik vaR ...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anadolurock

quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

Bir insan neden aynı araçla takasa girmek isterki?

Ben anlayamadım vallaha istediği kadar temiz olsun şuanki aracın kadar o arabayı tanımıyorsun...

Performansı geçelim de senın arabadan farkı yok değmez bence.

yada işi size şu boyutundan anlatayım ben doğma büyüme hollandalıyım yaklaşık 2 senedirde TÜRKİYEdeyim ilk arabam vw golf 3 dizel oldu ondan sonraki tüm arabalarım bmw oldu en düşük motor hacmi 320 oldu yaşım 26 var gerisini sen düşün bu tarihe kadar ne kadar çok bmw sahibi olduğumu ve her arabamı satarken yaşadığım hüznü her yeni aldığım arabada yaşadığım heyecanı

sen sanki bi ara 206 satıyodun gri
    yanlış mı hatırlıyorum

yanlış hatırlamıyorsun ben 206 yı satalı çooook uzun zaman oldu

• quote:

EVET HOCAM SEN DEDİĞİNDE FARK ETTİM CİDDİ BİR BENZERLİK VAR İNANMAYANLAR VAR İSE PM DEN ULAŞSIN HER İKİ ARABANINDA FOTOLARININ ÇEKİLDİĞİ ADRESLERİ VEREYİM BÖYLELİKLE KAFALARDA SORU İŞARETİ KALMAZ
  • Bence benzerlikten öte bu 2 araçta aynı yerde foto çekilmiş
  • araclar ayni yerde cekilmis hatta dükkanin kepenklerindeki toz bile ayni
  • İSTEYEN OLURSA PM DEN ULAŞSIN FARKLI YER OLDUKLARININ İSPATI BEDAVA HERALDE BENİM OLMAYAN BİR ARACI BENİM DİYE TANITIP ÜSTÜNE ÜSTLÜK AYNI YERDE AYNI ZAMANDA GEÇİKLMİŞ FARKLI Bİ ARABANIN FOTOSUNU KOYUP BU ARABAYI ALACAM DİYE PİYASAYA ÇIKMAM

İNANMAYANLARA Kİ BİLMESEM VE FARKLI BİR İNSAN OLSAM BENDE İNANMAZDIM

İNANMAYANLARA HODRİ MEYDAN ULAŞSIN BANA İSPATI BEDAVA
  • fotoğraf 100% aynı yerde çekilmiş. iki kepenk arasında kalan duvardaki izler bile aynı.

yaptığınız çok yanlış.
  • Inanamayacak birsey yok. Iki foto da ayni yerden. Duvardaki izlere bakin isterseniz. Kimseye laf anlatmaya calismayin bence ozur dileyin konu kapansin.
  • senın araban kac Model vede kac KM de bence onemlı olan bu sadece arabanın gorunusune aldanıpda takasa gırme bence belkı pısman olursun.aracda belkı baska senı huzursuz edecek problem cıkar.ben yerınde olsam bu arabanın gorunusune tav olduysan senı yerınde olsam M tampon alırdım keyfıme bakardım aracıda deıstırmek zorunda kalmazdım. ayrıyetten bu manuel senınkı otomatık vıtes bence senın aracın bu araca 10 ceker.ben olsam gırmezdım takasa.

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anadolurock

quote:

EVET HOCAM SEN DEDİĞİNDE FARK ETTİM CİDDİ BİR BENZERLİK VAR İNANMAYANLAR VAR İSE PM DEN ULAŞSIN HER İKİ ARABANINDA FOTOLARININ ÇEKİLDİĞİ ADRESLERİ VEREYİM BÖYLELİKLE KAFALARDA SORU İŞARETİ KALMAZ

BU takas sizce nasıl bir seçim olur

BU takas sizce nasıl bir seçim olur

• Forum iyice zıvanadan çıktı yakında 10 yaşında çocuklar babalarının arabalarını koyup hava atacaklar.

Yok arkadaş eski tadı tuzu kalmadı artık.

• Gerçek hayatında eziklik yaşayan kimse genellikle sanal hayatta bunu gidermeye çalışır.
    Kimi zaman küfreder kimi zaman yapamadıklarını yapmış gibi gösterir...

alıntı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.