Biz oturduğumuz yerden görüyoruzda aykut hoca ve yöneticiler neden görmez.Bu tip oyuncuların[kazma] zamanla düzelmeside beklenemez.Dünya takımı olmak istiyorsak her sene avrupada başarı istiyorsak yeteneksiz futbolcuların kadromuzda işi olmamalı.
Bekiri anlarımda. Orhan dedigin orham şam ise eger o adam gökhan gönülün yedegi olabilcek en iyi fultbolcu.
Ayrıca onu alma bunu alma diyosan kimi alıcaz? Sergio Ramos bize gelmek için can atıyodu zaten. Kadroyu sırf keyfimizde 11 yabancıdan oluşturmuyoruz zaten
O kadar iyi biliyosanız sizi sahaya alalım efendim...
sakin ol şampiyon.. adammı varda oynatmıyor
Peki OKAN ALKAN a ne dicen altyapıdan gelen ve bi kaç maç oynayıp kendini çok iyi gösteren nerde şimdi o.üç tane orham şam eder hiç abartmıyorum.orhanı şamı ben ankarada iki sene stadda izledim inan boş transfer
quote:
Orijinalden alıntı: niangg
OKAN ALKAN üç tane orham şam eder hiç abartmıyorum.orhanı şamı ben ankarada iki sene stadda izledim inan boş transfer
Bi git ya.
Okan, Serdar'ın transferi karşılığında Kayserispor'a kiralık olarak verildi.
İkiside yedek klübesi için çok çok iyi hatta formda bir Orhan ilk 11 için harika transfer,hepsinin iş ahlakı üst düzey,disiplinli ve yetenekli,tecrübeli.. Gerçi yedek klübesinde John Terry oturan bir takım tutmak istiyorum diyorsanız,gidin Chelsea'yı destekleyin hoş biz Denizlerle,Önderlerle CL'de Yarı finali kaçırdık o Chelsea'ya tarihinin en zor anlarını yaşatarak,çok boş bir konu ve katılmıyorum
orhan iyi bir yedektir bence, bekirse idare eder.
son maçta orhan berbattı.
bi pozisyonda topu kaptırdı sözde geri koşuyor bir baktım ki hakem orhanı geçti koşarken
bekir geri pas verdi başını ellerinin arasına aldı izliyor tüm defans
en erken yobo ayıldı koştu
bekir out
orhan aklını başına almalı
As oyuncu değil ikisi ama güvenilir bir rotasyon için gerekli isimler. Kadro derinliği açısından yararlı adamlar.
Bir maç kötüydü diye asıp kesin hemen, aferin.
Maçın stresiyle biraz ağır konustuk galiba ama yinede eleştiriler haklı
Orhan Zamanla iyi olacaktır.
böyle saçma konular açmak zorunda mısınız bu kadar zor durumda iken destek olmamız gerekirken
bekir ve orhan çok iyi 2 yedek oyuncudur bunun aksini düşünen ise fm meraklısı yada kendini ispanya ingiltere italya almanya da sanan insanlardır
quote:
Peki OKAN ALKAN a ne dicen altyapıdan gelen ve bi kaç maç oynayıp kendini çok iyi gösteren nerde şimdi o.üç tane orham şam eder hiç abartmıyorum.orhanı şamı ben ankarada iki sene stadda izledim inan boş transfer
o okan denen karakter zaafiyeti olan insan şuan kayserisporda bile 3üncü sağbek kendini göklerde sanıyor beyefendi batuhan gibi takılıyor kafasına göre bakalım nereye kadar takılacak orhan şam gibi çalışmayı seven karakteri düzgün ve iyi bir sağbek buldunda beğenmiyorsun adam sakattı daha 2 maç bile oynamadı bitirdiniz bekir ilk geldiğinde futbolcu bile değil diyenler vardı ama bu yokluk zamanında adam elinden geleni yaptı 1-2 hata olacak tabii ki kim yapmıyor ki ? biraz futbolcularınıza sahip çıkın ve sabır gösterin
quote:
Maçın stresiyle biraz ağır konustuk galiba ama yinede eleştiriler haklı
hiç de haklı orhan şam türkiyedeki en iyi 2inci sağbek form düzeyi yükselince 11 için bile çok önemli aday olacak bekir ise bence türkiye şartlarıında gayet iyi bir yedek lugano bile ilk geldiğinde inanılmaz hatalar yaptı bu futbolcu değil diyenler oldu... bir konu açarken veya yorum yaparken lütfen 3-4 defa düşünün
Yahu kendi renkdaşımı bile anlamakta zorlanıyorum artık. Ne saçma bir başlıktır bu. Olanları ne çabuk unutuyoruz. Arkadaşım kulüp soruşturma geciriyor , gelecekte ne olacak belli degil. Ön libero ve orta sahaya takviye beklerken Lugano-Niang-Emenike-Santos u sırf başımıza gelenlerden sonra elimizden istemeyerek cıkardık. Lugano - Santos kulüpte kalsaydı Bekir-Bilica-Şam gibi futbolcular ilk 11 de başlayabilirmiydi bir düşünün. Bizlere yani taraftarlara düşen tek şey mağlubiyettede beraberliktede bu takıma destek olmaktır. Tamam kötü bir takımımız yok ama gecen seneki kadarda iyi degiliz kadro olarak malum sebeblerden dolayı. Bizlere düşen tek görev her sonucta takımımıza destek olmaktır. Bırakın artık defansta şu oynarmıydı , bu oynarmıydı demeyi. Malzeme bu.
Orhanın performansını bende beğenmiyorum.Bekir ise ofansif yönü iyi sayılır fakat defansif yönü zayıf .Ağır bir topçu olduğundan dolayı karşısında hızlı ve teknik bir topçu var ise her zaman sıkıntı yaşatır takıma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme