Ben hiçbir insan ın dış görünüşü ile dalga geçmedim. Olayları başka yere çekme. Servet in dış görünüşü bir laf ettiğimi gördünüz mü? Tam tersine uzun boylu,kalıplı, kendine has karizması, tarzı olan bir kardeşimiz.
Kafayı artık oyuncuların dış görünüşü ile bozanlar sizlersiniz. Çevrenizde ki insanların bu tarz konuşmalarına çokça şahit olmuşsunuz ve artık çıldıracak düzeye gelmişsiniz. Çevrenizde çoğu kişiden,forumlardan aa Kewell çok karizma, şu adam çok yakışıklı, "Arda da yakışıklı çocuk " "tribünler den Harry Harry Kewelll tezahüratları" bunları duya duya geriliyorsunuz, daha sonra da bu adamlar karizması yüzünden beğeniliyor,
her yorum yapan adama karşı tabi o adam yakışıklı değil, şöyle değil, böyle değil... O yüzden beğenilmiyor.
Başka oyuncular çeşitli pozlar verince çekemeyip, karizmatik olduğu için beğeniliyor demesini biliyorsunuz.
Al işte Servet te öyle pozlar verebiliyor. Ben sadece bunu göstermek için koydum resimi.
Burada ileri geri konuşup durma. Saçma konuşuyorsun diyorsun, iki saat dil döküyorsun. Saçma ise blokla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme