Şimdi Ara

Bu takımın Defans sorunu olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takımda bile olmaması gereken Balta'yı da sayarsak stoperde oynayan 6 tane oyuncu var Servet,Zan,Urfalı,Eboue,Semih Kaya,Balta.Toplam yapacağımız maç sayısı 40 falan.İstediğin gibi rotasyon yapabilirsin ki defansın göbeği öyle çok değiştirilen bir mevki değil sakatlık ceza olmadığı müddetçe ayrıca 4,5 adamın birden sakatlanırsa Ceyhun da oynar Baros da oynar eksik çıkacak değilsin ya , 5 tane adam sakatlanır diye korkup 10 tane stoperle sezona girecek halin de yok.

30 küsür yaşında Ujfalusiden bahsediyoruz bildiğin stoper , defansın sağında da oynayabiliyor olması stoper olmadığı anlamına gelmez kolay anla diye örnek de verdik Toraman gibi diyerekten.

Sen adama kılsındır sana göre maç satmıştır ama takımın sorumlularına göre demekki satmamış performansı da yeterli , takım kurarken sana sormayacaklarına da göre sorun yok.

quote:

Orijinalden alıntı: RccP

quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Gökhan Zan cam adam diye senede 15,20 maç oynamıyor mu?
    Hadi senin dediğin doğru olsun Servet Ankaragücü maçını satmış olsun ondan beri her maçı satıyor mu?Bu yıl oynayacağı maçları da mı satacak?
    Sağ bekten bozma stoper falan değil Ujfalusi esas mevkisi zaten stoper(toraman gibi bişey işte)
    Eboue de Arsenal'de stoper de dahil defansın pek çok bölgesinde oynamış oyuncu.

Tamam daha kalitelisi her zaman olabilir de biraz mantıklı yazın , iki tane oyuncuyu sevmiyorsun bir tanesini beğenmiyorsun diye 5,6 oyuncunun olduğu mevkide adam yok diye isyan etmek çok saçma.

Maç satan adamı ertesigün kargolayacaksın.40 kere mi maç satacak adam gitmesi için?

Bak bakalım ujfalusi nerede oynamış madridde?

Senede 15-20 maç oynamıyor mu?ben bile bu halimle senede o kadar maç oynarım üstüne o kadar para versinler Gökhanı bile geçerim.

Yarın görürüm seni de Ceyhun Gülselamın stoper oynadığı zaman bu takıma stoper şart dediğini..

.

• @Emir

Taraftarın Servet'i ıslıklamasını tam bir saçmalık olarak görüyorum. O taraftar zamanında Arda'yı Hasan Şaş'ı bile ıslıkladı zaten ua yı sevmiyorum hele Arda olayından sonra. Bence şu an da Servet'ten iyi Türk stoper yok şimdi başlıyacaksınız Serdar Aziz,Serdar Taşçı yok genç bulsunlar olmuyor işte Serdar Aziz gelse 3-4 maç kötü oynasa onuda ıslıklarlar merak etme Serdar Taşçı desen adam gelmek istemiyor orada mutlu... Sol beke gelince Çağlar iyidir ama sakatlık problemi var Hasan Ali gelse iyi olur belki ama Süleyman Hurma denilen adam yüzünden onuda alamayacağız gibi görünüyor.

Çağlar----Ujfalusi----Servet----Eboue-
    ----------------Muslera-------------------

bu isimler lig için yeterlidir.
  • quote:

Takımda bile olmaması gereken Balta'yı da sayarsak stoperde oynayan 6 tane oyuncu var Servet,Zan,Urfalı,Eboue,Semih Kaya,Balta.Toplam yapacağımız maç sayısı 40 falan.İstediğin gibi rotasyon yapabilirsin ki defansın göbeği öyle çok değiştirilen bir mevki değil sakatlık ceza olmadığı müddetçe ayrıca 4,5 adamın birden sakatlanırsa Ceyhun da oynar Baros da oynar eksik çıkacak değilsin ya , 5 tane adam sakatlanır diye korkup 10 tane stoperle sezona girecek halin de yok.

30 küsür yaşında Ujfalusiden bahsediyoruz bildiğin stoper , defansın sağında da oynayabiliyor olması stoper olmadığı anlamına gelmez kolay anla diye örnek de verdik Toraman gibi diyerekten.

Sen adama kılsındır sana göre maç satmıştır ama takımın sorumlularına göre demekki satmamış performansı da yeterli , takım kurarken sana sormayacaklarına da göre sorun yok.

quote:

Orijinalden alıntı: RccP

quote:

Gökhan Zan cam adam diye senede 15,20 maç oynamıyor mu?
    Hadi senin dediğin doğru olsun Servet Ankaragücü maçını satmış olsun ondan beri her maçı satıyor mu?Bu yıl oynayacağı maçları da mı satacak?
    Sağ bekten bozma stoper falan değil Ujfalusi esas mevkisi zaten stoper(toraman gibi bişey işte)
    Eboue de Arsenal'de stoper de dahil defansın pek çok bölgesinde oynamış oyuncu.

Tamam daha kalitelisi her zaman olabilir de biraz mantıklı yazın , iki tane oyuncuyu sevmiyorsun bir tanesini beğenmiyorsun diye 5,6 oyuncunun olduğu mevkide adam yok diye isyan etmek çok saçma.

Maç satan adamı ertesigün kargolayacaksın.40 kere mi maç satacak adam gitmesi için?

Bak bakalım ujfalusi nerede oynamış madridde?

Senede 15-20 maç oynamıyor mu?ben bile bu halimle senede o kadar maç oynarım üstüne o kadar para versinler Gökhanı bile geçerim.

Yarın görürüm seni de Ceyhun Gülselamın stoper oynadığı zaman bu takıma stoper şart dediğini..

.

tamam sağol anlamam için olayı ibrahim toramana kadar indirgemen çok iyi oldu daha rahatanlıyorum şimdi anladım.stoper sağ sağol

• Defans'ın zayıf olduğunu elbette onlar da görüyor.Bu kondua endişen olmasın.Bu transfer döneminde birçok kişiyle ilgilenip anlaşamamamız hep maliyetleri yüzünden.Yani hedeflenen transfer misyonu f/p uygunluğu olan ve kaliteli oyuncuları transfer etmekti.Önümüzdeki sezon için yani TSL için bu kadro son derece yeterli,şampiyon olabilecek bir kadro.Bence asıl bombalar seneye gelecek transfer konusunda.Dünücem budur yani...
  • Elmander'i begenmeyenler var sanırım, milli takımda izlesinler. Oldukca kaliteli, sıradışı bir oyuncu, kesinlikle yararlı olacak.
  • ujfalusi, Servet, Gökhan baska kim var ?
    Gelelim solda Balta, Cagdas baska adam gene yok
    Sag tarafta Sabri var baskada adam yok
    Yada Tsden alinan oyuncuyu deniyeceksin

Neymis ujfalusi saga, Balta stopere gecermis yada ne bileyim Ebou orda oynarmis sen mevkisine göre adam almayacasin sonrada uydurma islere kalkicaksin. Yada

Defansta bir oyuncuya özellikle yerli stopere ihtiyac vardi gerci istedigin kadar iyi defans kur orta sahan ve hucum hattin önceki yillarda gibi eli belinde beklerse gene bir halt yapamazsin özelliklede alan savunmasi oynamaya kalkarsan son 2 mactaki gibi nal toplarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

Kazakistan milli maçına bakın arkadaşlar..Egemen-Serdar oynadı defansta..Kazakistan gibi zayıf son sınıf bir takım 2 defa kalecimizle karşı karşıya kaldı..Net pozisyonlar buldu..Beceriksiz oldukları için atamadılar..
    Yani servet diye yırtınmanın bir alemi yok , diğer Türk defans oyuncularıda servetten , gökhandan pek iyi sayılmaz..Aynı şekil onlarda adam kaçırıp , kazakistan gibi takımın forvetlerine zorlanıyorlar..

Defansta eğer Türk oyuncu oynayacaksa bu adamlar için en ideal olanları bizde..(Ersan dışında)
    Yok yabancı oynatacaksanız o zaman ofansif hattı Türklerden oluşturmak zorundayız..

Bakıyoruz Türk sağ bek ve sol beklere , gökhan gönül dışında gerçekten iyi diyebileceğimiz yok..
    çağlar - serkan balcı - hakan balta - sabri - ekrem - ismail.. var o bölgelerde Türk olarak..Onlarda pek iyi sayılmaz ama Türkiye standartlarında önde gelenler..3 tanesi kadromuzda..

Çözüm = Ya defansta bu adamları oynatacağız , ya alt yapıdan veya genç Türkleri bulup yetiştireceğiz , yada defans hattını yabancı oyunculardan kurup , ofans hattını Türklerden oluşturacağız..

Yine Servet yine hata !

Trabzon deplasmanında takımı yakan hatayı yapan Servet dün de ilk golde başroldeydi

Trabzonspor deplasmanında hiç gereği yokken topu ayağında gereksiz tutarak, Engin Baytar’a kaptıran ve yenilen ilk golde büyük hata yapan milli oyuncu dünü de boş geçmedi. Manisaspor’un Ariza Makukula ile bulduğu ilk golde Portekizli forvetin yanından geçip gitmesini izleyen Servet Çetin, bu pozisyonda da yine büyük bir hatanın altına imzasını attı.

10:35 e dikkatle bakın.

http://www.zapkolik.com/117268/trabzonspor-2-0-galatasaray-genis-ozet.html

Yenen ilk gole bakın

Taraftar Islıkladı

Galatasaray 2-0 yenik duruma düştükten sonra taraftarlar da Servet’i, top ayağına
    her geldiğinde ıslıkla ve yuhalayarak protesto etti. Rijkaard döneminde ‘takımı sabote ettiği’ iddia edilen futbolcular arasında ismi geçen milli savunmacının yanı sıra Ayhan’ı da hedef alan tribünler “Formayı satanın...” diye tempo tuttu. Sarı-Kırmızılı yönetimin de Servet Çetin’i devre arasında gönderebileceği öne sürüldü.

Taraftar İsyan Etti

http://www.htspor.com/galatasaray/haber/569354-taraftar-isyan-etti

Sturm Graz-G.Saray: Graz’ın attığı tek gol, Servet Çetin’in rakibine kaptırması sonucu geldi.

Galatasaray-Metalist Kharkiv: Top ayağında iken rakibine kaptırdı, Kharkiv böylece gol attı.

G.Saray-Atletico Madrid: İspanyolların attığı 2. golde akıl almaz bir çalım yedi. Tur son dakikalarda gitti.

Sivasspor-Galatasaray: Sivas’ın attığı ikinci golde kaleciden dönen topta rakibe topu vurdurması.

Galatasaray-Karpaty Lviv: Ukrayna temsilcinin attığı ilk gol, Servet’in hatasından kaynaklandı. Kale önünde Kuznetsov’u kontrol edemedi.

FUTBOL SANDIĞI: Servet Çetin Bu Takımda Daha Ne Kadar Kalacak?

http://futbolsandigi.blogspot.com/2011/05/servet-cetin-bu-takmda-daha-ne-kadar.html#inscore_ifheight_xdc_3144

Bu takımın Defans sorunu olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum?

Bu takımın Defans sorunu olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum?

Servet’ten sabotaj!, Star Gazetesi

http://www.stargazete.com/yazar/aziz-ustel/servet-ten-sabotaj-haber-307648.htm

AZİZ ÜSTEL in yazısı, mutlaka okuyun.

GSCİMBOM taraftar forumunda Servet le ilgili açılan bir konu
    Servet in hatalarından bazıları

http://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/79762-servet-cetin-problemi-ve-hatalari.html

Taraftarların bu isim hakkındaki görüşleri

http://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/69007-_76-servet-cetin-49.html

Gel gelelim benim yorumuma. Servet 2008 den beri nerede? Euro 2008 de elde edilen başarıdan sonra bu adama ne oldu? Son 3 senedir Galatasaray bu kadar başarısızken bu adamın bu başarısızlıklarda hiç mi payı yok?
    Orta sahamız kötüymüş, forvetler pres yapmıyormuş,defans ondan kötü gözüküyormuş.

2008 yılında şampiyon olduğumuz sene orta sahamız çok mu iyiydi? Hemen hemen tamamı yerlilerden oluşan takımla şampiyon olduk.. Ya sonra? M.Topal dan tut L.Cana ya kadar birçok isim oynadı orta sahada. Hepsi mi kötüydü? Yada hepsi çok kötü performans mı sergiliyordu?

Maşallah Servet,Gökhan gibi isimleri aşırı şekilde savunuyorsunuz. İyi güzel. Peki bu takım son 3 senedir neden başarısız? Başarısız olmamızda orta sahanın,teknik direktörlerin,sakatlıkların payı olduğu olduğu kadar bu isimlerinde var. Hersene tribünlerde saç baş yolmaktan bıktık.

Avrupa da son 3-4 senede hangi maçta doğru düzgün oynayıp rahat bir şekilde galip ayrıldık? Başarılı sayılabileceğimiz Bordeaux ve Benfica maçları var. Onun dışında? Leverkusen takımına 5-1 yenilişimiz,Karpaty,Steau gibi takımlara elenişimiz, Hamburg a son anda yapılan hatalar sebebiyle turu verişimiz, OFK Belgrad takımına karşı defansta yapılan abuk subuk hatalarla 2-0 geriye düşüşümüz,Helsinborg takımına Avrupa maçında 3-2 yenilişimiz..... Bu isimleri savunmadan önce bunların hesabını verin.

Ama Servet Euro 2008 de çok iyi oynadı. Ronaldo yu bile durdurdu. 1-2 kere Agüero yu durdurdu. Çok çok istikrarlı.

Top geçer adam geçmez. Bknz Video

Servet in ne kadar iyi olduğunu özellikle Galatasaray ın Avrupa maçlarında gördük. Gelecek sene Avrupa ya gidersek birkez daha görürüz.

Vur dedikte sen resmen öldürmüşsün yazdıklarına katılmamak elde değil zaten çoğunu ispatlamışsında işin kötü tarafı Servetin Balta gibi ağır biriyle beraber oynaması işi dahada çıkılmaz hale sokuyor. Esasında zamanında Rijkaard bu konu için girişimde bulunduğunda eleştirilsede ozamanda şimdilerdede hala en ciddi sorunumuz,benim esas anlamadığım nokta Servet-Balta gibi geride oynayan 2 li varken nediye Zan gibi Cam adamla sözleşme uzatıp hepten işi çıkılmaz hale sokarız, gerideki oyuncularımız(yerliler) gerçekten çok yetersiz. Servet-Gökhan ortada beraber oynaması muslerayıda zor durumda bırakacağı kesindir-topu oyuna sokmaktada başarısızlar,sakatlık sorunu desen oda var(gökhan,çağlar) AMA ŞUDA VAR Ufaluji-Eboue-Sabri ile bu sezon bu eksiği KAPATIRIZ. Kaldıki zaten bu sezon avrupada yokuz eldeki oyuncularla bu eksilik kapatılıp seneye yerli stoper transferi yaparız gibime geliyor enazından Gökhan gönderilip yerine yenisini alsak başarıdır.Ayrıca bu saatten sonra Servet efendi Fatih Terim faktöründen dolayı artık daha temkinli olacaktır bu faktör sayesinde artık maç satmaz..Buzsezon açıkçası Gökhan zan ile sözleşme uzatılmayıp yerine Egemen Korkmaz ile takviye ederiz diye düşünmüştüm genç stoper olarakta Serdar Azizi alsaydık şuan bu sıkıntıyı kısmen çözmüş olacaktık

• Klasik komik yorumlar devam ediyor
    Defansi topu oyuna sokmakta zorlaniyormus senin orta sahan son 2 senede eli belinde ileride top bekliyordu Ardasi, Keweli, Elanosu Ayhani hepsi dahil.
    Hepsine küfür hakeret ettiniz Topal dahil olmaz üzere bu adamlar ligin son maclarinda daha düzgün orta sahaki bu orta saha Yekta, Culio sagda Stancu gibi adamlardan olusmasina ragmen özellikle haginin ayrilip yeni hocayla eski sisteme dönmesiyle daha iyi oynadi.
    Tamam defans bir yerli en azindan sart, Gökhan yollanmaliydi kabul ama her haltida defansa atmak yada liberoya atmak ne peki ?
    Bu takim temeli Kalli döneminde atildi o senede sampiyon oldu daha o sene cift forvetli maclarda Lincoln varsa takim biraz direnci iyi olan takimlara karsi zorlaniyordu Rijkardin gelmesiylede sistem 3 tane eli ileride bekliyen sahislara dönüstü bir dahada düzelmedi. Dünyanin en iyi defans oyuncusuda top kaptirir bu 3 senede Gsda en fazla mac oynayan Servet 7 8 macta top kaptirmis onlari yazmis ne marifet ne futbol anlayisi ya.
    Senin takiminda yildiz diye aldigin adamlarin sakat diye oynamiyorsa, sürekli ceza aliyorsa bu sucu sürekli baskalarina yüklüyerek bu olaydan yirtamazsin.
    Servet üst düzey oyuncumu degil ama standart üstünde birisi üstelikte bir kiside Neilden bahsetmiyor Gsda oynadigi dönem ortalamasi 2 gol kacarak oynuyordu defansta Neilin yaninda oynayan papaz oluyordu.
    1-0 92de gol atipta Uefa eleme macinda 93 de gol yerken defansta 2 kisinin olmasini düsünen yok neden digerleri elleri belinde ileride bitecek macta bekliyor diyen yok sürekli ayni adamlara yüklenme.
    Bam, Balta, Servet demek futboldan iyi anliyor demek oldu . ögrendik sayenizde Rijkardi kimse satmadi Rijkard Gs takimini satti 30 kere söyledik 1-0 yenik oldugun macta Sarpi, Barisi alan bir macta bile yenikken oyunu ceviremiyen forveti 2lemeyi akil edemiyecek kadar üstün bir hocaydi yemisim onun Barsa olayini.

• Savunmadaki en büyük problemimiz sürat. Savunma hattındaki 4 oyuncudan 3'ü çok ağır.

Sorun yaratacak kısım bu olabilir. Geçen yıllarda da çok örneğini gördük.

Zaten her takım bir tane süratli hücumcu tutuyor elinde. Onlar da bize patlıyor bu sebepten ötürü.
  • Adam servetin galatasaray kariyeri boyunca yaptığı bütün hataları yazmış Tek tek kaptırılan toplar , yanlış pasları ayırırsak bütün oyuncuların çıkar Gaza gelip boşuna zaman ayırmışın , yada kopyalamışın..
    Ben oyuncunun öyle seçmece hatalarına bakmam..Genel performansına bakar konuşurum..Senede milli maçlarla beraber ortalama 50 maç yapan bir adamın 2-3 video ile 2-3 satır yazı ile kötüleyemessin , hatalı oynadığını kanıtlayamassın..ha onları görüp gaza gelen taraftarlar varmı var
    Ben sana guizanın gollerini koyayım o zaman , al sana guiza iyi forvet

• quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Savunmadaki en büyük problemimiz sürat. Savunma hattındaki 4 oyuncudan 3'ü çok ağır.

Sorun yaratacak kısım bu olabilir. Geçen yıllarda da çok örneğini gördük.

Zaten her takım bir tane süratli hücumcu tutuyor elinde. Onlar da bize patlıyor bu sebepten ötürü.

• quote:

Adam servetin galatasaray kariyeri boyunca yaptığı bütün hataları yazmış Tek tek kaptırılan toplar , yanlış pasları ayırırsak bütün oyuncuların çıkar Gaza gelip boşuna zaman ayırmışın , yada kopyalamışın..
    Ben oyuncunun öyle seçmece hatalarına bakmam..Genel performansına bakar konuşurum..Senede milli maçlarla beraber ortalama 50 maç yapan bir adamın 2-3 video ile 2-3 satır yazı ile kötüleyemessin , hatalı oynadığını kanıtlayamassın..ha onları görüp gaza gelen taraftarlar varmı var

Galatasaray kariyeri boyunca yaptığı tüm hataları koysam vakit ayırıp inceleyemezsin. Her oyuncu hata yapıyor, haklısın. Ben şu oyuncu hiç hata yapmıyor gibi birşey söylemedim ki.

Ben oraya sadece Servet in hatasından kaynaklanan yediğimiz golleri ve bu yenen goller sonucunda hangi sonuçların ortaya çıktığını yazdım. Sen genel performansına bakıyorsun ama ben bakmıyorum. Bende oyuncunun genel performansına bakarım. Servet in hatasız oynadığı maçlarda var. Geldiği ilk sezon çok iyi oynadı. Çıkık omuzla oynadı. Suratında maskeyle bile oynadı. Her sezon en az 50 maç oynaması takdire şayan. Ama herşey istikrar değil.

Sizler diyorsunuz ki son 3 senedir başarısız olmamızda bu oyuncuların hiç payı yoktur. Bu oyuncular fazlasıyla yeterlidir. Başarısızlığın ana nedeni şudur,şudur. Yok orta saha yoktu,kaleci kötüydü....[ Sen diyorsun demiyorum ama diyenler çok.]

Ben de bunu anlayamıyorum.

Her oyuncu hata yapar. Ama kaliteli oyuncular takımlarında, özellikle her Avrupa maçında maç kaybettirecek hatalar yapmaz. Son 3 senedir oynadığımız Avrupa maçları ve bu maçlarda ne kadar başarılı olduğumuz ortada. Ligde de öyle.

Siz sadece orta sahayı kötüleyin, forvetlere laf atın ama defansa toz kondurmayın. Yok öyle şey. Başarısızlıklarda orta saha ya kusur buluyorsanız, teknik direktörleri suçluyorsanız, nasıl ki sakatlıkların başarısızlıklarda etkisi çok büyükse bu oyuncuların da başarısızlıklarda büyük payı vardır. Maskeyle oynadı, hasta iken oynadı, senede 70 maç oynadı diye bazı şeylerin üstünün kapatılacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

• Arkadaş ben demiyorumki Servet süperdir hata yapmaz , hatta Türkiye ligindeki en iyi defanstırda demiyorum..
    Ama Türk defans oyuncularının içinde en ideal olanı Servet diyorum..Defans sorunlu diyorsunuz..
    Tamam daha iyisini alalım , Türk defansların kaliteli olanlar ersan-serdar vs. zaten 3 büyüklerde..
    Geriye ne kalıyor mecbur yabancı transfer..İş bununla bitmiyor , bizim sol bekte sorunlu orayada yabancı transfer yaptık diyelim..Eee yabancı sınırlaması ne oldu ?
    o zaman hücum ve orta sahaya kaliteli Türk futbolcuları almak zorundayız..Bizim hücum hattı full yabancı..

Mesala konu dışına çıkıyorum belki ama Muslera transferi yerine ben Sinan Bolat'ı tercih ederdim..Kaleyi
    yabancıdan yana kullanmak istemezdim..Onun yerine sol beke yabancı transfer ederdim..Bugün bakıyoruz bjk-ts-fb nin kalesini Türkler koruyor..Muslera belki efsane olacak bir kaleci kalitesine kesinlikle bişey diyemeyiz ama yabancı kontenjanı olan bir yerde mecburen kalbur üstü yerlileri oynatmak zorundayız

• quote:

Arkadaş ben demiyorumki Servet süperdir hata yapmaz , hatta Türkiye ligindeki en iyi defanstırda demiyorum..
    Ama Türk defans oyuncularının içinde en ideal olanı Servet diyorum..Defans sorunlu diyorsunuz..
    Tamam daha iyisini alalım , Türk defansların kaliteli olanlar ersan-serdar vs. zaten 3 büyüklerde..
    Geriye ne kalıyor mecbur yabancı transfer..İş bununla bitmiyor , bizim sol bekte sorunlu orayada yabancı transfer yaptık diyelim..Eee yabancı sınırlaması ne oldu ?
    o zaman hücum ve orta sahaya kaliteli Türk futbolcuları almak zorundayız..Bizim hücum hattı full yabancı..

Mesala konu dışına çıkıyorum belki ama Muslera transferi yerine ben Sinan Bolat'ı tercih ederdim..Kaleyi
    yabancıdan yana kullanmak istemezdim..Onun yerine sol beke yabancı transfer ederdim..Bugün bakıyoruz bjk-ts-fb nin kalesini Türkler koruyor..Muslera belki efsane olacak bir kaleci kalitesine kesinlikle bişey diyemeyiz ama yabancı kontenjanı olan bir yerde mecburen kalbur üstü yerlileri oynatmak zorundayız

Söylediklerinin bir kısmı mantıklı ve doğru.

Ancak şöyle birşey var. Kaliteli defans oyuncuları Ersan,Serdar vs... bunlardan ibaret değil. Beşiktaş ilk defa Ersan ı ne zaman kiraladı? 2010 senesi Temmuz ayında. O zamanlarda Ersan ı tanıyan var mıydı? O zamanlar , "bu adam bu sezon kiralık olarak gittiği Beşiktaş ta iyi performans gösterecek, sene sonunda Galatasaray ve Beşiktaş bu oyuncuyu almak için karşı karşıya gelecek" deseler kaçınıza inandırıcı gelirdi?

Çoğu kişi tanımıyordu. Ama dediğim gibi 2010 senesinde eşiktaş bu adamı kiraladı, devamlı olarak şans vermeye başladı. Ersan da çok iyi performans göstermeye başladı. Özellikle oynadığı Avrupa maçlarında.

Kiralık olduğu için sezon sonunda Adanaspor a geri döndü. Daha Galatasaray ve Beşiktaş bu isim için karşı karşıya geldi. Beşiktaş transfer etti.

Galatasaray bu oyuncuyu Beşiktaş kiralamadan önce yani 2010 senesinin başlarında keşfedip alamaz mıydı? Alamazdı. Çünkü Galatasaray ın bu tarz oyuncuları izleyip,aldığı son yıllarda pek görülmedi. DAha çok hazıra konmayı seviyoruz. Zamanında Fenerbahçe de oynayan Servet, Beşiktaş tan gönderilen Gökhan Zan gibi... Ersan Beşiktaş ta kiralık oynadı,iyi performans gösterdi ondan sonra almaya çalıştık.

Ersan, Gökhan Gönül gibi büyük takımlarda şans bulduğunda değeri daha da yükselecek, daha iyi performans göstermeye başlayacak birkaç yerli oyuncu var. Ancak herkes tanımaz. Göz önündeki yerliler hep en iyisi olarak kabul edilir.

• zayıf halkaya rağmen bu takım başarılı olacak. sezon sonunda kasamız dolunca eksikleri rahat rahat kapatırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

zayıf halkaya rağmen bu takım başarılı olacak. sezon sonunda kasamız dolunca eksikleri rahat rahat kapatırız.

aynen öyle

nasıl bu yıl orta sahayı ve kaleyi düzelltik

seneyede defans ve forvet düzelecek arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

quote:

Adam servetin galatasaray kariyeri boyunca yaptığı bütün hataları yazmış Tek tek kaptırılan toplar , yanlış pasları ayırırsak bütün oyuncuların çıkar Gaza gelip boşuna zaman ayırmışın , yada kopyalamışın..

Galatasaray kariyeri boyunca yaptığı tüm hataları koysam vakit ayırıp inceleyemezsin. Her oyuncu hata yapıyor, haklısın. Ben şu oyuncu hiç hata yapmıyor gibi birşey söylemedim ki.

Ben oraya sadece Servet in hatasından kaynaklanan yediğimiz golleri ve bu yenen goller sonucunda hangi sonuçların ortaya çıktığını yazdım. Sen genel performansına bakıyorsun ama ben bakmıyorum. Bende oyuncunun genel performansına bakarım. Servet in hatasız oynadığı maçlarda var. Geldiği ilk sezon çok iyi oynadı. Çıkık omuzla oynadı. Suratında maskeyle bile oynadı. Her sezon en az 50 maç oynaması takdire şayan. Ama herşey istikrar değil.

Sizler diyorsunuz ki son 3 senedir başarısız olmamızda bu oyuncuların hiç payı yoktur. Bu oyuncular fazlasıyla yeterlidir. Başarısızlığın ana nedeni şudur,şudur. Yok orta saha yoktu,kaleci kötüydü....[ Sen diyorsun demiyorum ama diyenler çok.]

Ben de bunu anlayamıyorum.

Her oyuncu hata yapar. Ama kaliteli oyuncular takımlarında, özellikle her Avrupa maçında maç kaybettirecek hatalar yapmaz. Son 3 senedir oynadığımız Avrupa maçları ve bu maçlarda ne kadar başarılı olduğumuz ortada. Ligde de öyle.

Siz sadece orta sahayı kötüleyin, forvetlere laf atın ama defansa toz kondurmayın. Yok öyle şey. Başarısızlıklarda orta saha ya kusur buluyorsanız, teknik direktörleri suçluyorsanız, nasıl ki sakatlıkların başarısızlıklarda etkisi çok büyükse bu oyuncuların da başarısızlıklarda büyük payı vardır. Maskeyle oynadı, hasta iken oynadı, senede 70 maç oynadı diye bazı şeylerin üstünün kapatılacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Kewell stoper bile oynadı diye onu savunan sizsiniz servet maskeyle oynadı diye söyleme hakkımız var herhalde.

O kadar saçma konuşuyorsun ki bazen kimse servet süperdir kusursuzdur demiyor hataları vardır ama bunlar majör değildir anladınmı bunu kafana sok aşık olduğunuz riijkart 2 sene oynattı bu adamı ya yüreği varsa keser atardı iki dakkada noldu karabük maçında oynatmadı yenilince hemen servet'e sarıldı

Ayrıca servet'in poz verdiği resimleri koyarak seviyeni belli etmişsin kewell yapınca arda yapınca karizmatik servet yapınca tu kaka değilmi isterseniz takıma kıvanç tatlıtuğ ve kenan imirzalıoğlunu koyalım nede olsa bizim takımda futbol değil önemli olan yakışıklı olmak sempatik olmak kriter bu sen de koyda resimlerini seni de görelim yaptığın çok ayıp insanların dış görünüşleriyle dalga geçmeyi ne zaman bırakacaksınız merak ediyorum

• hersene başında taraftar yönetime teşekkür ediyor güzel transferler dolayısı ile son bir kaç yıldır ama sonlara doğru veryansın başlıyor ....inşallah bu senede aynı şey olmaz....defansımızın kötü olduğunu fatih terim kabul etmedi ...ve takviye istemedi ....bekleyip göreceğiz .... ben muslera selçuk ve melo transferleri dışında nokta transfer yaptık diyemiyorum ...belli standardı olan oyuncular aldık ancak diğer transferler selçuk muslera ve melo seviyesinde değil ...transfer dönemi bitti artık geri dönemeyeceğiz ve elimizdeki kadro bu ... bununla idare etmek durumundayız ... ama servet hakan sabri gökhanın şu takımdan gittiği gün sevinçten havalara uçacam ... ama imkansız ... heleki sabrinin kesinlmesi ihtimal dahilinde değil ...bakalım ne olacak .... lpool maçı beni çok ümitlendirdi olympiakos maçıda çok korkuttu açıkçası ... inşallah bu sene iyi bir sezon geçiririz zira kimsenin tahammülü kalmadı

• Valla birtek sizler düşünebiliyorsunuz, Fatih Terim filan salak zaten, süs olsun die koymuşlar onu oraya.
  • geçen yıl sezon öncesinde tehlike çanları çok çaldı ama dinleyen olmadı. hatta transfer dönemi bitmeden önce en büyük faturayı da (avrupa) ödemek zorunda kaldık. bu sene ise büyük maçlar oynadık ve takım umut verdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.