Şimdi Ara

Bu Takımın En İyi Forveti Webo'dur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özellikle diğer iki milyon dolarlık eşeğin yanında Webo efsanedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webo>Messi
  • turkiyenin ve fenerbahçenin en iyi forveti emenike dir.Ama ne yazikki performans grafiği çok tutarsız..
  • Ama yinede bir webo değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

bu webo ceza sahası dışında her kafa mücadelesinde yerde kalıp faul bekleyen webo değil mi?
    yukarda arkadaşın biri emenike hakkında eksi ozellik olarak topu ayağından açıp koşuyor gibisinden bir şey yazmış. ama muhtemelen o arkadas bale'nin barça'ya golünü ağzı açık izlemiştir
    webo'nun bitiriciliği çok iyi demişsiniz. 1 tane golünü gösterir misiniz. bildiğin düz karambol golcüsü. sow gibi emenike gibi defans oyuncusunun önünden köşeye güzel bir bitiricilikle attığı bir tane gol hatırlamıyorum.
    adam eksilte özelliği de yok.

dediğim gibi webo karambol golcüsü. iyi yükselir. kafa topuna bir şekilde vurmaya çalışır hırsından dolayı. pivot özelliği taşır. hepsinden önemlisi futbolu bilir.
    ama günümüz futbolunda teknik, adam eksiltme ve hangi mevkide oynarsa oynasın oyuncunun golcü özelliği taşıması lazım. büyük takımların farkı bu çünkü.
    maalesef her an golü koklayan atacağı bir deparla, atacağı sert bir şutla bize galibiyet getirecek emenikeyi kesemez.
    adeta pozisyonu yoktan var eden kalecinin beklemediği anda atacağı fantastik ve akıl dolu gollerle galibiyet getirecek sow'u kesemeyeceği gibi.
    emenike ve sow'un arkasında webo yedek beklemeye mahkumdur.

Bence yazdığımı tam okumamışsın ya da anlamamışsın. Dediğim şey Emenike'nin topla tek ilişkisi topu ayağından 5 metre aça aça sadece hızıyla sürmesi. Bale topu beyniyle sürüyor, Emenike öyle değil ikisi de hızlı ama çok farklılar. Ayrıca bitiricilik anlayışını da hayran oldum açıkçası. Önünde bir adam varken köşeye bırakmak mı bitiricilik?

Al bunlarda Webo'nun 'bitiriciliği'

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/27/fenerbahce/pierre-webo-13698

• Kaleye arkası dönük en iyi oynayan ve hava hakimiyeti en iyi olan Webo.Ancak gençken fazla izlemediğim için yaşı gereğinden mi bilmiyorum ama aşırı yavaş.Savunma arkasına atılan toplara bırak yetişemek zar zor haraketleniyor .Üstelik Sow gibi Emenike gibi kendi pozisyonlarını yaratabilecek kadar yetenekli değil.Geçen sezon ve ondan önceki sezon Caner Gökhan gibi adamlar olmasaydı o kadar gol atamazdı herhalde.Bana kalırsa 4-3-3 bozulmamalı ve ileri üçlü Sow,Emenike,Kuyt olarak devam etmeli ve Webo klübede kurtarıcı olarak kalmalı.Olurda Diego için sistemi değiştirirsek O zaman yanındakiyle iyi işler yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Caspar

Webodaki kafayı,Sowdaki beyin,Emenikenin de vücudu birleştirsen varya off

webo da beyin sowdan daha çok bence.sow un klas son vuruşları webo da yok.weboda estetik az

İbrahimoviç işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes Emenike'ye laf etmiş ama Emenike nin yaptığı assistleride unutmayı beyler. takımda en çok asist yapan oyuncuydu sanırım Canerle birlikte. Adam kaçırıyo ama hem atıyo hemde assist yapıyor.

Webo yu övcez diye Emenikeyide fazla gömmeyin yani

Zaten çekişmeli maçlarda Emenike defansı yoruyor daha sonra Webo girip işi bitiriyor.Webo ilk 11 başlasa o akdar etkili olcağını sanmıyorum çünkü yaşlı ve çok yavaş.Fiziğide Emenikeye yaklaşamaz.O yüzden en iyisi Emenike nin başlaması daha sonra Webo yla değişmesi.
  • Doğru söylemiş arkadaş Webo > Sow .
  • bence cardozo en iyisi

• Webo emenike yerine oynasaydi 25 gol atardi.

• Emenike o karısının kardeşi ölene kadar muazzam oynuyordu.O ara Nijerya ya gitti geldi sarhoş gibi oynamaya başladı.Tatil iyi gelecektir diye düşünüyorum.Webo da takımın geri kalanı uyurken bir saniye bile oyundan kopmaz.Bu özelliği yeterli takımda oynamasına.

• Saçma bir tartışma olmuş. Webo hepsinden iyi Santrafordur. Çünkü adam Santrafor. Ama Webo dan forvet olmaz. Hız top sürme adam geçme yok adamda. Ömer Üründül tabiriyle sırtı dönük forvet dedikleri tipte bir oyuncu. Kim oynasın derseniz kim daha çok mücadele ediyorsa o oynasın. Denk performanslarda benim düşüncem Sow Emenike Kuyt başlamamız lazım. Daha sonra Webo girer oyuna. Rotasyon denen bir şey var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.