Şimdi Ara

Bu televizyon işi ne olacak böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyon ihtiyacınız olmaya dursun, araştırmaya girdiniz mi çıkamıyorsunuz. Biri markayı modeli överken, bir diğeri yerin dibine sokuyor. Tam bir kara delik.

Öncelikle en saçma bulduğum konu parasını ödediğiniz bir şeyin içinde şans faktörünün rol oynaması. Rakam çok yukarılara çıkmadığı müddetçe durum ne yazık ki böyle gördüğüm kadarıyla. Sonraki büyük sıkıntı almak istediğiniz her ürünü canlı inceleme fırsatı bulamıyorsunuz. Bazen daha da kötüsü şu; bazı modeller çok tutmuş, çok sevilmiş görmeden satın alma noktasındasınız ancak bu sefer de hiçbir yerde stok bulamıyorsunuz. Yaklaşık bir haftadır bakınıyorum illallah ettim. İnceleme mecralarının çoğalması, işi daha da karmaşıklaştırıp, yoruyor. Bir de hile hurda dönmeyen marka yok anladığım kadarıyla. Peki bu girdabın içinden nasıl çıkacağız. Bu işi kumar olmaktan nasıl kurtaracağız. Cebimdeki 3 bin lirayı tamamen bir bilinmeze nasıl gömeceğim? Bu soruların cevaplarını bilmiyorum.

Kendi arayışımı da aktarayım bir yandan;

Televizyona sadece ekran olarak ihtiyacım var. Uydu, çanak, yayın bağlamıyorum, kullanmıyorum. Maç izlemiyorum. Apple tv kullanıyorum. Kendi sinema arşivim, netflix, youtube üçgeninde kullanıyorum. İlk önceliğim akıcılık. Sonra boyut. 49 ila 55 arası bir tvye ihtiyacım var. Bütçemi 3 binde sınırlamak istiyorum lakin; çok fiyat performans bir ürün olur atıyorum 3 bin beşyüzdür. Bu rakama çıkabilirim. Bu şartlarda hangi modellere oynamalıyım bu kumarı?

• Yasadiginiz bu durum alacagimiz her alet icin gecerli. Araba almak istersiniz butce 20k'dan bi baslarsiniz bir bakarsiniz 35k'lik araba almissiniz. Telefon bakarsiniz 1k'ya bir bakmissiniz 2k'lik telefon elinizde. Bu tur ornekler uzar gider.

Bende sizin gibi 3k'lik bir tv ariyorum. Samsung 50mu7000, 49mu7400, lg 49uj701, sony xe serilerine bakiyorum. Acelem olmadigi icin hangisinde kampanya olursa onu alacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55inch 3500 TL'ye kadar kaliteli bir tv bulamazsın, 55MU8000 var 100hz 10bit va 4700 TL.

Yada 3600'e 49mu8000 var 10bit va panel fakat 50hz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 6 Ocak 2018; 23:39:14 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    55 olmak zorunda değil dediğim gibi, aralığı belirttim ben. iyi bir deneyim isteyen ya 5 bin verecek ya da sorunlarla boğuşacak yani.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    3600'e 49mu8000 nerede var.
  • çok haklısın kardeşim bende bezdim resmen tv aramaktan dediğin gibi biri tv yi övüyo biri yerin dibine sokuyo :D en iyisi kendin bildiğin ,sony XE7005-XE8096 için olumsuz yorumlarıda gördüm ama bu ikisinden birini alıcam yarın sipariş ediom kimseyede kulak asmıcam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.