Şimdi Ara

Bu televizyon nasıl? PHILIPS 55PFL6188K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben televizyon işlerinden pek anlamam açıkçası. Eve büyük bir televizyon almayı planlıyorum. Çok kısa bir araştırma sonucu bu televizyonun "kağıt üzerindeki özellik/fiyat" açısından eşdeğerlerinin önünde gibi olduğunu gördüm. Ama dediğim gibi, pek anlamam bu işlerden. Bu televizyon konusunda bir yorum/yardımda bulunabilecek kişiler yardımcı olursa sevinirim. İsteğim şu yönde 2000 lira civarında güzel büyük bir televizyon. 3d olmasına çok da gerek yok ama olsa güzel olur tabi.

Bahsettiğim televizyon ise şu:http://www.vatanbilgisayar.com/55pfl6188k_12-55140-cm-3d-dual-core-led-tv700-hzambilight-xlwifihd-uydu.html?srt=UP#genel-bakis

• Bu serilerde kanal geçişi ve arayüz yavaşlığı kronik sorun haline gelmiş. usb belleği yavaş okur ve kanal sıralaması karmaşıktır, bazen kanal listesini silersiniz geri gelmez. Böyle küçük problemleri var ama kontrast oranının yüksek olması ve pasif (parlak olmayan) panel kullanması ise artıları diyebiliriz.
    O fiyat aralığına büyük tv almak için kurumsal firmaların teşhir ürünlerine bakmak lazım. Çok güzel cihazlar çıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Bu serilerde kanal geçişi ve arayüz yavaşlığı kronik sorun haline gelmiş. usb belleği yavaş okur ve kanal sıralaması karmaşıktır, bazen kanal listesini silersiniz geri gelmez. Böyle küçük problemleri var ama kontrast oranının yüksek olması ve pasif (parlak olmayan) panel kullanması ise artıları diyebiliriz.
    O fiyat aralığına büyük tv almak için kurumsal firmaların teşhir ürünlerine bakmak lazım. Çok güzel cihazlar çıkabiliyor.

öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, ben ankarada oturuyorum. bakınacağım bazı firmaların teşhir ürünü durumlarına fakat gün boyu vitrinde açık kalması vesaire problem yaratır mı bir televizyon için? Bir de ben tvyi aldığımda digiturk bağlayacağım ve yüksek görüntü kalitesinde filmleri tvde izleyeceğim. Bu konuda bana yetebilecek bir televizyon olması da önemli tabi bu konuda.

• Vatanda bulunan 55pfl6188 teşhir ürünü.
    Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raxert R kullanıcısına yanıt
    hocam teşhir ürünlerinin çok büyük eksileri var mıdır? uzun süre açık kalıyor televizyon ama sonuçta yine aynı televizyonu satın almış oluyoruz ve garantisi aynı şekilde biz satın aldığımız anda başlıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyunbros

hocam teşhir ürünlerinin çok büyük eksileri var mıdır? uzun süre açık kalıyor televizyon ama sonuçta yine aynı televizyonu satın almış oluyoruz ve garantisi aynı şekilde biz satın aldığımız anda başlıyor değil mi?

Teşhir olması yani kullanıma bağlı temizlikten dolayı çizikler olabilir. Bana göre bunlar önemli değil . Tvyi almadan önce iyice inceleyin. Garantisi siz satın aldığınızda başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: raxert

Vatanda bulunan 55pfl6188 teşhir ürünü.
    Bilginize.

teşekkür ederim, az kalsın yola çıkıyordum. orada öğrenseydim facia olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş acil değilse yada hala almadıysan 2015 modellerini bekle bence.

• EVO64 E kullanıcısına yanıt
    2015 modellerinin fiyatları nasıl olur? Benim bütçem 2500 lira.
  • Fiyatları bilemem fakat ben sana şunu söyleyeyim bende 7008k aldım sürekli sorunlarla uğraşıyorum en sonunda tüketici haklarına verdim onun sonucunu bekliyorum bildiğim kadarıyla 6188de de aynı sorunlar var. ayrıca bana göre 2014 modelleri çok kötü 4k lar gerçek 4k değil bene güzel olan tek tv 8109 ama onunda fiyatı malum şimdi 2015 modelerde kötü olabilir fakat bana sorarsan bu şartlar altında 2015 modellerini bekleme riski alınır birde ben şöyle birşey duymuştu 2015 modeller 2014lerin aynıları olacakmış sadece android yüklenecekmiş ne kadar doğru bilemem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.