Şimdi Ara

Sırf ambilight için Philips tv alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedense herkes Philips markasına soğuk bakıyor.
    Özellikle toz sorunu yüzünden
    Ama ambilight özelliği ise Philips'i digerlerinden farklı kılıyor.
    Ortalama özellikte 4k televizyonlar için konuşursak sırf ambilight için Philips almaya değer mi?

• Hali hazırda 2016 model 49PUK6561 TV kullanıyorum. Tozlanma oldu ama açıkçası pek rahatsız edecek boyuta değil. 55/58 inch TV bakıyorum bu aralar. Diğer markaalara bakmıyorum bile Philips 2019 Serisi The One olarak geçen modelin 58 inch olanın gelmesini bekliyorum.

Ambilight benim için kesinlikle seyir keyfinde fark yaratıyor. Bazı kişiler hiç sevmiyor. Mümkünse bir evde görüp tecrübe etmek gerekir almadan önce.
  • amblihgt gerçekten güzel bir görüntü sağlıyor. Sese ve görüntüye göre ayarlanabiliyor. Tv alıp arkasına kendiniz led takabilirsiniz. Ama bu işlevselliği sağlayamazsınız. Ben arkadaşın evinde baya bi inceledim ve kesinlikle amblight olmalı diyorum şimdi. Rahatsız olan varsa kapatılabilir de. Ama gözü yormadığını da söyleyebilirim. Onun da ayarı var. Parlak ve daha soft yapılabiliyor. Lg standına gittim televizyon güzel ama şu amblight tan dolayı phlips alıcam dediğiimde 55pus7304 olan gayet iyi o alınabilir dedi. Kesin kararı verdik. 7304 alıcam muhtemelen. Teknoloji şans işidir. İnş şanslıyızdır diyelim :)
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam görüntü olarak da bol pencereli veya benim gibi teras alanda kullanmaya çok uygun görünüyor .Samsung nu7400 var kardesimde ekranın aynadan farkı yok gündüz pek keyifli değil ama bu the one serisi Philips IPS ve ambilight olmasından dolayı tercih sebebi olabiliyor ,teknosada inceledim samsunglar mağaza ortamında ilk bakışta çok keskin net ve parlak görüntü veriyor ama evde bu parlaklık uzun kullanimlarda gözü yorar diye düşünüyorum.sony xf9005 de gördüm ama bulutlanma vardı sanki biraz belki o cihazla alakalıdır.55pus 7304 çok şık ve demo görüntüsü de iyiydi ozellile renk doygunlugunu beğendim .
  • Bir de tercih meselesidir ama 2 tane Philips hue lambayı TV ile eslestirince evde ışık cümbüşü oluşuyor gerçekten çok enteresan bir deneyime benziyor ambilight+hue ampul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.