Bildirim
42PJ350 LG PLAZMA TV Nasıl bir seçim olur sizce?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
42PJ350 ince çerçeveli slim bir kasaya sahip estetik bir plazma tv dir ... 1024 x 768 çözünürlüğü ile sd yayınlarda mükemmel görüntü verir 600 hz sub field ile hız problemi olmayan bir paneldir . HD Yayınlarda ise lcd leri aratmaz ... makine kesinlike çok iyi bir makine keşke millet şu teknolojiden azcık anlasa herkes bunun gibi hem ucuzunu hemde iyisini almış olacak ... tercihinden şaşma ... en ucuza nerde ise al ...
Selamlar ... -
Çok teşekkür ederim yorumun için.
Şimdi inceledikce insanın aklı karışıyorda , bir de samsungun 42c450 diye bir plazması var.
benim tereddütüm plazma için bu aralık taki fiyat için (1000-1200 tl) Samsungumu tercih edeyim yoksa LG yimi ? -
Bunlardan kulllanan arkadaş yok mu ki? -
selam..bende LG 42PJ350 model plazma aldım.Açıkçası hangi model alacağıma karar vermeden önce araştırma yapmama rağmen kafam çok karıştı ve gözümü karartıp bütçeme göre birşey aldım..Benim tv den almak istediğim amaç kablolu yayının ve maç görüntüsünün iyi olması..bu model inşallah ihtiyacımı karşılar.saygılar. -
Bu tv de güzel ama ben samsung'un 42c450 modelini daha çok beğeniyorum. bunun da ondan aşağı kalır özelliği yok ama samsung'a lg'den daha fazla güveniyorum. Bu forumda lg ile ilgili birkaç olumsuz yorum var. -
arkadaşım lg den iyisi yok bu piyasada tv olarak. en iyi en canlı görüntü lg dedir kim ne derse desin.kim aksini iddia ediyorsa sabaha kadar tartışmaya varım. yani o derece eminim lg den. ikinci olarakt samsung. karalamak isteyenler rakipçi firmalar onun için her yazılan yoruma inanmayın. benimkide inanıp inanmamak size kalmış.fakat çok iyi araştırdım tv leri enişteye çeyizlik almak için baya bi araştırdım bu kanılara vardım sonunda.ve vatandan 1300 lira 12 ay vadeyle aldım .herkese tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: 0sedan
42PJ350 ince çerçeveli slim bir kasaya sahip estetik bir plazma tv dir ... 1024 x 768 çözünürlüğü ile sd yayınlarda mükemmel görüntü verir 600 hz sub field ile hız problemi olmayan bir paneldir . HD Yayınlarda ise lcd leri aratmaz ... makine kesinlike çok iyi bir makine keşke millet şu teknolojiden azcık anlasa herkes bunun gibi hem ucuzunu hemde iyisini almış olacak ... tercihinden şaşma ... en ucuza nerde ise al ...
Selamlar ...
doğru söze ne denir arkadaşım.vallahi dogru söylüyorsun katlıyorum.lcd lerde iyi görüntü alabilmen için hd receiver parasını vs gözden çıkartman gerekiyor üstelik her şeyi bırak. 600 lira nerden baksan hd smart o da 10 tane kanal .lcd hd dışında beş para etmez inanılmaz bozuluyor görüntüler hareketli göüntülerde.göz açıklıklık edin de standta normal yayın açtırın ona göre alın.ben alacam dedim açarmısın kanal d yi hd siz yayın dedim.ve gördüm ve anladımki plazmalar normal yayınlarda lcd ye on çekermiş bunu gördüm. vallahi karar sizin öncelikle tabi.ama plazma işinizi fazlasıyla görür . osedan hakklı tercihinden hiç şaşma.
-
Enerji tüketimleri ne kadar? PJ350 ile PJ550 Arasında kaldım Hangisini önerirsiniz. WD TV live oynatıcım var. Kullananlar yorum yazabilir mi. -
Teknosadaki eleman geçen hafta PJ550 nin 1100 tl ye satıldığını söyledi. Bende var istersen satayım diyor. tama dedim . Ama şu andaki fiyatından satıyormuş. Kendi ağzıla söyledi 40 tv nin 20 sini çalışanlar almış. Antalya Özdilek Teknosa.. Böyle bir kampanya denk gelirse alıp gecicem... -
42PJ350 Kullananlardan yorum bekliyorum........ -
42pj550'nin mkv desteği de var bence tercih sebebi -
quote:
Orijinalden alıntı: emrebaydar84
42pj550'nin mkv desteği de var bence tercih sebebi
Eminmisiniz..? -
-
http://www.teknosepet.com/pinfo.asp?pid=234100
Marka : LG
Fiyatı : 1.157,00 TL
Kdv Dahil Fiyatı : 1.157,00 TL
Stok Durumu : Stoklarımızda
Güncelleme Tarihi : 15.06.2010 11:48:00
Buradan alınan ürünün garantisini kim veriyor acaba ???
fiyat olarak istanbul bilişimden bile ucuz -
Selamlar
Dün 42PJ550 LG PLAZMA TV aldım ürün pj350 bir üst modeli canlı olarak bizzat test ettim. Görüntü kalitesi oldukça güzel. Mutlaka yerel yayında alacağınız ürünlerde deneme yapınız. Lg 2010 plazma açık ara önde bence. PJ550 modeli her yerde mevcut değil. Eminönünde lg direk satış yerinde bile yok ne zaman geleceğini bile bilmiyorlar. İstanbul bilişimde ürün mevcut tehşirde var stokta yok yarın gelecek dediler. 1.275+5 yıl garanti 120 lira Ödemesini yaptım. Bu firma hakkında forumlardan okuduğum bir sürü soru işareti vardı. Yazılan yazılar oluşan olumsuzluklar ben henüz karşılaşmadım. Ürün Stokta yok gümrükte tırda bekliyor içinde 10 adet var 5 satılmış dediler 2 gün içersinde gelecek. İçime sinerek alacağım aramaktan bıktığım ürün için karşılıklı güven ilişkisine dayanarak ürün parasını ödedim.
Ürün aldığım siteye üye oldum aklıma takılan soruları TİCKET diye bir sistemle 3 dakikada cevap olarak geri döndüler. Verdikleri cevapların ve sözlerin arakasında durdular. Kargo takip sistemiyle ürünüz nerde ne zaman gelecek sürekli siteden takip ediyorsunuz. Ayrıca istanbul bilişim size sürekli cepten mesaj atıyor. Önceden ödeme yapmış müşteriyle irtibat halindeler sattık bitti mantığı yok ben öyle algıladım. Teknik servis ürün kargodan gelince hemen aradı uygunsanız ürünü montaj edelim diye buda süper bence.
LCD mi PLazma MI
1. Bu tamamen zevk kalmış 2 ürün arasında aynı anda yerel yayın yaptırın farkı görün. Çizgifilim takıp satmak olmuyor. Yerel YAYIN fark oradan bakın.
2. 42PJ550 LG PLAZMA TV 2010 enerji tüketimde avrupa standartlarına indirilmiş.Stand by 0,1 W Çalışırken 139W ayda 5 lira fazla gelsin ben bu görüntüye razıyım.
3. 50 hz bir lcd alacakken 600 hz. 3.000.000 ürün tercih ettim Dual XD Engine™ FullHD olması
4. Canlı olarak lg markalcd ve plazmada testlerim sonucunda plazması açık ara önde buna xx marka lcd dahil maç seyredin karar verin çok fark var.
5.1.275 lira olan bir plazmada USB Var (JPEG,MP3,Dvix) olması süper bence bunun fiyatı mutlaka artacak ve bu ürün kesin satacak.
6. Plazma televizyon için kasa oldukça şık ve ince lcd plazma mı olduğunu anlamak için yakından elle test etmek lazım.
7. Kumandası yeterli sayılır ama bence daha şık ola bilirdir. sony kumandaları çok şık duruyor.
8. Kardeşim 100 hz xx marka lcd aldı hemen alt kattayız aynı uydu ve aynı çanak anteni kullanıyoruz açık ara 550 önde anlamayan adam bile anlar.
9. 550 ÖNÜNDE IŞIK SENSOR VAR Kendi ışığın ortağıma göre otamatik ayar yapıyor isterseniz manul yapa biliyorsunuz bundan umarım bir sıkıntı çıkmaz. Bizde ışıklar sürekli değişiyor buda sensor sürekli çalışacak demek.
Benim tespitlerim bu kadar olumsuz ve eksilerini 1 hafta sonra deteylarıyla yazarım. Çokta kafa kurcalmaya gerek yok bütçenize gözünüze uyan bir markanın modelin markasını alın gitsin. Teknoloji birazda şans işi bence
-
fagala teknosada PJ550 ürün 1.100 olması imkansız gibi. PJ350 olabilir ama onada inanmıyorum doğubankta spot olarak pj350 1.100 2 yerde buldum. Darty pj350 1.299 gibi bir rakamdan 12 taksitle veriyorlar. Alacaksanız 200 lira fazla verin PJ550 Düşünün bence ürün Mvk okuyormuş eğer okuyorsa ki ben inanmıyorum deneyim size bildireceğim. Ayrıca PJ550 1.700 lira civarında satıyorlar ve ürün stoklarda yok.Bakmadığım site aramadığım yer kalmadı Ben 1.275 12 taksit aldım bşka bir karta 16 taksit aynı fiyata veriyorlar. Ekstara garanti 3 yıl için 120 lira alıyorlar yaptırdım. Duvar askı ve hd bedava veriyorlar. Granti olarak bir kuşkularım var ama doğu banktan kesinlikle iyidir mantığı ile bakıyorum. Burada hiç bir firmayı iyi kötü mantığı ile yaklaşmıyoruz biz tüketiciyiz en iyi fiyat en iyi destek kimdeyse biz oradayız. Kendi adıma konuşayım ilk defa tanımadığım bir firmadan ürün aldım. Umarım pişman olmam. -
bende 42PJ350 Modelini istanbul bilişimden aldım ürün stoklara girmeden parasını ödedim forumda okuduğum olumsuz yorumlar beni açıkçası korkuttu ama tam tersi oldu verdiği günde plazma elimde oldu aynı gün kurulum için geldiler görüntü olarak ben çok beğendim karşı komşuda Full HD ve dijitürk HD var Bende ise dandirik TAPLIN riciver var ama o bile LG nin Görüntüsüne hayran oldu...
Tek eksi tarafı benim için Gündüzleri parlama yapması..
Birde kafama takılan bir konu var Energy Saving ayarların da Televizyon %55 olarak gösteriyor Canlı görüntüde ise %98 olarak bunların hagisi daha enerji tasarrufu yapıyor %55 energy saving mi &98 energy saving mi lg nin sitesin de şöyle bir resim buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hansoylu -- 25 Haziran 2010; 23:09:52 >
-
Arkadaşlar bende bu plazmayı almayı düşünüyorum, 42pj550 ile arasındaki fark galiba divx oynatıp oynatmamasıymış, birde 42pj650 modeli var bunun farkı nedir tahminim mkv oynatması. Yarın vatan bilgisayara bakacağım sitelerinde görünüyor fiyatı 1.410 varsa alacağım hemde görmüş olurum, kasası çok hoşuma gitti. Birde duvara astırmak istesek ne kadar ücret alıyorlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Haziran 2010; 23:26:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Arkadaşlar bende bu plazmayı almayı düşünüyorum, 42pj550 ile arasındaki fark galiba divx oynatıp oynatmamasıymış, birde 42pj650 modeli var bunun farkı nedir tahminim mkv oynatması. Yarın vatan bilgisayara bakacağım sitelerinde görünüyor fiyatı 1.410 varsa alacağım hemde görmüş olurum, kasası çok hoşuma gitti. Birde duvara astırmak istesek ne kadar ücret alıyorlar ?
42pj650 ürün incelemesi burada bu üründe MKV oynatıyor
http://www.teknoyenilik.com/lcd-plazma/lg-42pj650-ve-50pj650-cercevesiz-plazma-tv-ler-2010-model.html
istanbul bilişim duvara astırmak 30 tl alıyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer matkap ve bunun gibi şeylerde iyi değilsen sakın deneme arkadaşım kendisi duvara monte etti akşam uyurken tv yerinden çıkıp yere düştü :)
Benzer içerikler
- samsung hg55au800ee
- lg tv kanal silme neden yok
- tcl 65c755
- google tv mi android tv mi
- philips tv açılmıyor
- tv önerisi 2025
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X