Şimdi Ara

42PJ350 LG PLAZMA TV Nasıl bir seçim olur sizce? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
25.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben en kaliteli bir çuval paraya lg tv aldım.aldığım bu tv ye her gün lanet okuyorum.tv 4 defa arızaya gitti geldi yine aynı arıza.kendi kendine kapanıyor.bir de müşteri temsilcileri iade veya değişim kabul etmemekte ısrarlı.müşteri memnuniyeti sıfır.yarı fiyatına aldığım samsung şıkır şıkır çalışıyor ve görüntü daha net.üstelik servis harika.bir kere klimam bozulmuştu kuşulsuz değişimini yaptılar.burdan samsuna teşekkürlerimi sunuyorum.
    siz siz olun asla ama ASLA lg markasına bulaşmayın.
  • İyi ki LG aldim etrafimada 20ye yakin LG aldirdim hic birinde sorun yok senelerdir.

Bence aldigin yerdeki seride sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hattap2010

Ben en kaliteli bir çuval paraya lg tv aldım.aldığım bu tv ye her gün lanet okuyorum.tv 4 defa arızaya gitti geldi yine aynı arıza.kendi kendine kapanıyor.bir de müşteri temsilcileri iade veya değişim kabul etmemekte ısrarlı.müşteri memnuniyeti sıfır.yarı fiyatına aldığım samsung şıkır şıkır çalışıyor ve görüntü daha net.üstelik servis harika.bir kere klimam bozulmuştu kuşulsuz değişimini yaptılar.burdan samsuna teşekkürlerimi sunuyorum.
    siz siz olun asla ama ASLA lg markasına bulaşmayın.

görüntü kaliteis olarakta lg yi ben begenmiyorum
  • iki tv arasında görüntü netliği görüntüölçerle mi yapılır ne anlamam.ancak şu kadarını söyleyeyim.samsung da seyrederken kendimi televizyonun içinde hissediyorum.görüntü çok gerçekçi.ikincisi gözü yormuyor.üçüncüsü hızlı görüntülerde kayma olmuyor.oysaki lg 100 hz samsung 50 hz.demekki özellik falan aldatmaca. haa bi de samsung kafayı yeyip kendi kendine kapanmıyor.bazıları ucuz etin hahnisi sözünü sölerler ya.işte bu söz burda iflas etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hattap2010

iki tv arasında görüntü netliği görüntüölçerle mi yapılır ne anlamam.ancak şu kadarını söyleyeyim.samsung da seyrederken kendimi televizyonun içinde hissediyorum.görüntü çok gerçekçi.ikincisi gözü yormuyor.üçüncüsü hızlı görüntülerde kayma olmuyor.oysaki lg 100 hz samsung 50 hz.demekki özellik falan aldatmaca. haa bi de samsung kafayı yeyip kendi kendine kapanmıyor.bazıları ucuz etin hahnisi sözünü sölerler ya.işte bu söz burda iflas etti.

Bahsettiğin televizyon bu başlıktaki televizyon değil bir kere. Yanlış yere yazmışssın. Daha doğrusu karalamışsın.
    bahsettiğin hızlı görüntülerdeki kayma olayı bunda olmaz. Çünkü LCD değil Plazma.
    Hangi Lg modelini ve hangi samsung modelini aldıysan isimlerini yazda görelim bakalım. Yarı fiyatına daha iyi görüntü falan hikaye. Bu Tv'nin yarı fiyatına Samsung'un en çöp serisini alamazdın.
    3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. SD yayınlarda da başarılı. Görüntüyü çamurlaştırmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• evet bahsettiğim tv bu başlıktaki değil.ama iki markayı kullanan biri olarak yorum yazmak en doğal hakkım herhalde. kimseyle derdim yok kimseyle ortak değilim onu bunu karalıyayım.sonuçta ikisi de kore malı yerli de değil.
    samsung series 4 class 403 yazıyor .düz LCD.full hd değil.
    lg 32LD751 200HZ82 full HD
    istersen ikisini de dene ve bana cevap yaz bakıyım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.