Şimdi Ara

Bu Tesisat İyimidir ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhabalar aracıma aldığım ürünleri sırasıyla yazıyorum sizde bana akıl verin bu tesisat ne kadar iyidir işimizi görür mü???

FORWELL FLT4060 OTO ANFİ
    PIONEER TS-A6994S 600 WATT 5 YOLLU HOPARLÖR
    JBL GTO508C MİD TİZ TAKIMI
    25 CM 600 WATT KENWOOD WOOFER

UMARIM İŞİMİZİ GÖRECEK BİR TESİSAT OLUR..

YORUMLARINIZI EKSİK ETMEZSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR...

Bu Tesisat İyimidir ???

Bu Tesisat İyimidir ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgstar -- 13 Mayıs 2012; 15:27:12 >

• bass kullanmıycakmısın bu amfının yerıne - JBL GTO-1004 E 4x100W olursa daha ıyı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yespeed -- 13 Mayıs 2012; 12:21:56 >
  • İyi verim alırsın gibime geliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

bass kullanmıycakmısın bu amfının yerıne - JBL GTO-1004 E 4x100W olursa daha ıyı olur

bass yazmayı unutmuşum (: 600 watt kenwood woofer kullanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

bass kullanmıycakmısın bu amfının yerıne - JBL GTO-1004 E 4x100W olursa daha ıyı olur

hocam o amfinin fiyatı benı fazlasıyla aşıyor önerin için teşekkür ederim (:
  • amfinin her zaman kolonlardan ve basslardan daha güçlü olması daha makbuldür.bence daha sağlam amfilere bakıp 1 kere alın ileride sıkıntı çekmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgstar

arkadaslar merhabalar aracıma aldığım ürünleri sırasıyla yazıyorum sizde bana akıl verin bu tesisat ne kadar iyidir işimizi görür mü???

FORWELL FLT4060 OTO ANFİ

Bu Tesisat İyimidir ???

işinizi görür, ama mid + mid şeklinde kombinasyon yapsaydınız daha iyi olurdu. oval hoparlörler biraz daha bas ses verirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni tesisat hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

quote:

arkadaslar merhabalar aracıma aldığım ürünleri sırasıyla yazıyorum sizde bana akıl verin bu tesisat ne kadar iyidir işimizi görür mü???

FORWELL FLT4060 OTO ANFİ

Bu Tesisat İyimidir ???

işinizi görür, ama mid + mid şeklinde kombinasyon yapsaydınız daha iyi olurdu. oval hoparlörler biraz daha bas ses verirler.

ihtiyacım olan şeyde bass ağırlıklı olması ayarlardanda dengeleyebileceğimi düşünüyorum doğrumudur ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

quote:

FORWELL FLT4060 OTO ANFİ

Bu Tesisat İyimidir ???

ihtiyacım olan şeyde bass ağırlıklı olması ayarlardanda dengeleyebileceğimi düşünüyorum doğrumudur ?

evet, amfi üzerindeki ayarlardan istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz

• Edison yada harward bak amfiyi.
  • hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim amfiyi aldım ve çok memnunum 600 wattlık woofer ı ve 2 adet 600 waat pioneer oval kolonu rahatlıkla besliyor ve çok tatlı tok bir ses alıyorum tavsiye ederim düşük bütçeliler için..
  • forvell mi aldın kaça aldın
  • 104 tl ye aldim gittigidiyordan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yukarıdaki anfi 4 adet (2 çift) ts 6994 yani arkadasın taktığı kolonlardan beslermi bide mid tiz takımı 200w lık eklesek besleye bilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulutan1 -- 5 Temmuz 2012; 18:16:56 >
  • besler dosdum problem cıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulutan1

arkadaslar yukarıdaki anfi 4 adet (2 çift) ts 6994 yani arkadasın taktığı kolonlardan beslermi bide mid tiz takımı 200w lık eklesek besleye bilirmi

alırken dikkat et.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-ts-6994-600-watt-hoparlor-sok-fiyata-90-tl-92110201/detay
  • Besler fakat pionerin özellikle son çıkardığı kolon ürünlerinin aşırı çakması dolu piyasada gitti gidiyordan 2tane kolon siparişi vermiştim geldiğinde çok vasat olduğunu pionerin yanından geçmediğini gördüm ayrıca 1hafta sonra tizler mıknatıstan ayrıldı anlıcağın çöp oldu..Bilindik yerlerden görerek dinleyerek al derim..
  • Aynen. Pionnerın yetkili satıcılarından almaya çalış.
    Benimde arkadaşım bana sormadan almıştı ve çakm olduğunu sesi azcık açmamla anladım.
    Benim arabada 4 takım 6994 var.
  • Sağolun arkadaslar, bende 2 çift yani 4 6994 var, yukarıdaki aynı amfiye bağlı fakat veriminin düşük oldugunu hissettim yani bi acaiplik var gibi geliyor bana daha canlı olması gerekir diye düşünüyordum demekki sıkıntı amfi den değil, mid tiz takımı yok belki ondandır.

bide bende pioneer 302 subwoofer var 2 adet bunlarda baska amfiye bağlı, amfi yetersiz kalıyor doyurmuyor, sesteki acaiplik bu sebepten kaynaklana bilir mi ?

yani bendeki problem seste canlılık yok oyle geliyor bana mid tiz takımı almayı ve bas amfisini yenilemeyi düşünüyorum düzelirmi acaba yoksa kolonları mı değişmek lazım cözemedim.

iyi forumlar...
  • Sesde bi acayiplik canlılık yoksa bi + - kutuplarına bak yanlış bağlama yaptıysan sesde bozma yapabilir. Ayrıca ses kalitesi başta amfi teyiple alakalı.Orjinal ana ünite filan kullanıyorsan veya ucuz yollu bir teyip ondanda performans alamassın ayrıca amfinin kalitesine göre de değişir hoparlörlerden alacağın ses..
    Kablo kalınlıkları bile çok önemli tam performans alabilmen için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.