Bildirim
bu tesisat ne kadar eder!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim gözümde 500-520 ytl eder. İkinci el olarak böle bir şey almaya kalksam -
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan2
Benim gözümde 500-520 ytl eder. İkinci el olarak böle bir şey almaya kalksam
++ -
ben okadarda vermem.....
www.elektrotuning.com -
şahsen bende vermem.. 500 ytl ye pioneer in bir cd playeri + 2 takım component alırım. en azından dinledigim müzikten zevk alırım. sonra biraz daha bütçe ayırıp anfiydi subwoofer dı almaya calisirim. hepimiz biliyoruzki bu iş hastaliktir. bir baslandimi durmak bilmez insan. ilk basta hoparlörle dinlersin kesmez seni. sonra component alırsın. anfisini alırsın. sonra yetmez bi tane subwoofer alırsın. sonra o bass seni kesmez daha büyüğünü alırsın. daha güçlüsü derken alırsında alırsın. önemli olan aldığın malın kalitesi yarın ikinci elde satmak istediginde bunun markasi ne diye sorarlar.. adama morel in componenti iyidir dersin adam duymamistir. git ona jbl in çin malı componentini satarsin. adamda bişey aldım sanır. demek istediğim aldığın mal biraz kendini göstermelidir. satışı kolay olmalıdır. herkes alırken bunu alırım daha bişey almam der :) nedense bi süre sonra daha iyisi için ugrasip durur. -
pioneer 2050 ana unıte 195 ytl
pioneer TS-A 132C 115 YTL
navitech 4080 4 kanal 155 ytl
alpın usa-504 4 kanal 150 ytl
xetec V-200.4 4 kanal 150 ytl
jvc 4300 750w 30 cm 95 ytl +40 ytl kabın
www.elektrotuning.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X