Şimdi Ara

Bu Tinder Olayı İşe Yarıyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
21.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tipsizim paramda yok iki foto attım yüzüm gözüküyo sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    en uzağı 9 km bende 1 günde 99 dan fazla gay beğendi sile sile +3 e düşürdüm

hocam araba şart değil aslında ama merkezi yerde. yani buluşması kolay yerde olman lazım. araba olursa büyük artı tabi. kızın gelebileceği biyer olursa sıkıntı yok

yer neresi İstanbul mu

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

yer neresi İstanbul mu

istanbul/fatih.

Kız kalmadı yeni göstermiyor
    😂😂😂😂😂😂😂😂

• Tip artik cok onemli degil, gunumuzde cok cazibesi kalmadi. Para yoksa tip cok guzel bile olsa para olmadigi icin kiz otomatikman cirkinler kategorisine aliyor. Ayrica test etmeye de gerek yok, para varsa en yakisikli erkeksin demektir, en guzel kizlar etrafinda pervane olur. Bu devirde en guzel ve en yakisikli olan tek bir sey var: Para. Ama çok para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 5 Ekim 2017; 1:25:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Tip artik cok onemli degil, gunumuzde cok cazibesi kalmadi. Para yoksa tip cok guzel bile olsa para olmadigi icin kiz otomatikman cirkinler kategorisine aliyor. Ayrica test etmeye de gerek yok, para varsa en yakisikli erkeksin demektir, en guzel kizlar etrafinda pervane olur. Bu devirde en guzel ve en yakisikli olan tek bir sey var: Para. Ama çok para.

evet hocam özellikle bu tinder'da para çok önemliymiş onu anladım.Tipim normalde fena değildir ama hiç eşleşme alamadım

gerçi dün rusya'yı lokasyon yaptım bir hatunlar var varya dersin türkiyeye gelse minumum 15k takipçili hesabı olur orada ise bu kızların takipçi sayısı 300-400 falan

dünden beri 3 tane taş rus kızıyla eşleştim.İnsan keşke rusya'da doğsaydım diyor şu kezoların içinde doğmak yerine.Bu bizim türk kızları rusyaya falan gitse en çirkin kızlar arasında olacaklarını bilmiyorlar sanırım

onların %90 ı erkek benim ki +99 du hergün 3 e düşürüyorum aabahta +25 ti erkeklere çaepıya basa basa düşürdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Tip artik cok onemli degil, gunumuzde cok cazibesi kalmadi. Para yoksa tip cok guzel bile olsa para olmadigi icin kiz otomatikman cirkinler kategorisine aliyor. Ayrica test etmeye de gerek yok, para varsa en yakisikli erkeksin demektir, en guzel kizlar etrafinda pervane olur. Bu devirde en guzel ve en yakisikli olan tek bir sey var: Para. Ama çok para.

kardeş internetteki kız nerden anlıcak paramız olduğunu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.