Şimdi Ara

Bu tıp bu kadar zor mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben pratiği severim hocam teori benim işim değil tıp ve eeyi ondan istemedim pratik kısım diste fazla bana göre zevkli seni bilemem kanka ama tıpa göre daha kolay bana kalırsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    Aynı benim gibi pratik ağırlıklı istiyorsun sen de gel diş yazalım senle. :D

• Değil. Sınav haftaları ağırdır. Ama diğer bölümlerde de vize final hafif geçmiyor yani. 4 5 6 yoğun olabilir ama bi kaç tıp dışında ilk 3sene aşırı zor olmaz

• Judoo kullanıcısına yanıt
    Hocam çapa diş çok çekici ama matematik olmayan bölüm okumak istemiyorum ucundan da olsa analitige uğrayacak :d

• yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    Ya gel diyorum yazılımı kendi cabamizla öğreniriz kafanı yorma sen. :D

• Judoo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben biraz ozurluyum iki üç alanla birden ilgilenemiyorum gittiğim alanda en iyi olmaya çalışırım ben hep :)

• Arkadaşlar abartmayin 2 ayda bir sinav oluyor derslere duzenli giriyorsaniz(kasitim hepsi degil) son 2 hafta adamaklli çalışın gayet iyi notlarla gecersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Konubatu12

Arkadaşlar abartmayin 2 ayda bir sinav oluyor derslere duzenli giriyorsaniz(kasitim hepsi degil) son 2 hafta adamaklli çalışın gayet iyi notlarla gecersiniz
    Hasssiktir ağız dolusu hemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konubatu12

Arkadaşlar abartmayin 2 ayda bir sinav oluyor derslere duzenli giriyorsaniz(kasitim hepsi degil) son 2 hafta adamaklli çalışın gayet iyi notlarla gecersiniz
    Ha derslere düzenli girip günde 3 4 saat çalışırsın sınava 3 4 hafta kalanda sabahlarsin o zaman olr

• 10 k daki tıp fakülteleri için söylüyorum gayet kolay üniversite(sizin abuk sabuk yorumlarınıza göre söylüuyorum. yok 1.sınıf kolaymış vs diyorsunuz ya) 1.sınıf kimlere kolay lise biyoloji olimpiyatın derece yapmışsındır 1 in rahat geçer.

1.sınıfta 150 kişinin 48 kişisi
    2.sınıfta 150 kişinin 98 kişisi sınıfta kaldı. ilk 1 k dışındaki üniversiteler gayet kolaymış değil mi? ilk kazanın da tıp fakültesini anlarsınız ne kadar boş olduğunuzu.
  • NoTHinG.LoSe kullanıcısına yanıt
    kesinlikle atılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.