Arkadaşlar bu tıp fakültesi çok mu zor ben tercih ettim ama benı hayattan alıkoymasın istyorum.Çalışmayı seviyorum ama sosyal hayatımı işgal etmeyecek şekilde.Bu tıp dediklerinde sosyal hayat yok mu hep mi çalışıyolar.Sonunda kafayı tırtlatmayalım bir fikri olan varsa söylesin
dostm lys hazirlanirken sosyal hayatin oldumu hic?
Göze alacaksan git, hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz dostum
Kardeş yazdığın yere bağlı ama ygs lys temposundan çok da farkı olmaz eğer olursa sınıfta kalıyorsun
Kardeş korkma ama abimden biliyorum 3.sınıfa geçti şuan ilk sene zorlanmıosun normal bi çalışma o sene abim gezdi fln hep ama 2.sene 1 haftada 6 saat uyudum demşti bi ara baya zor yani gidrsn ilk sene harici baya yorucu olcak bide 5 ve 6 da biraz rahatlarsın oda hastanede staj için iyi karar ver bu arada zor olması iyi sonuçta insan canına bakcaksınız
Bizim bir tanıdık bırakmayı bile düşündüm dedi. Metroda filan da ders çalıştığını söylüyordu. Ayrıca bu sadece okulla sınırlı değil meslek hayatı da çok zorlu ama kutsal bir meslek bu zorluklar da normal yani
itachi-samaİ
kullanıcısına yanıt
Oldu yani hergün arkadaşlarımla 2 saat vakit geçirirdim
ygsmagduru32Y
kullanıcısına yanıt
Yazdığım yer omü pdo sistemi var ama ne kadar zor bilmiyorum Bu pdo sistemi nedir?
BlackDagger55
kullanıcısına yanıt
Cidden onu ben de hiç bilmiyorum bro
Trakya'dakine çok üzüldüm ya
İstediğin tıp fakültesinde okuyan insanları instagram'dan stalkla vardır büyük ihtimalle sosyal hayatları
Benim tanıdığım bütün tıpçılar traveller modunda dünyayı geziyor mesela böyle denk geldi
Bir kolay da sonrası egheheh
çapa ile cerrahpaşa nasıl kolay oluyor diğerlerinden daha sıkı olması lazım