< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BU TİPİ BEN SEÇMEDİM SS’Li (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
evt.. tip nası hucam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok ortalama en azından umarım boyun 1.80+ dır.
???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
n
Ne var kardeşim tipinde Hint-Meksika karışımı bi tipin var. Amerika'da falan olsan rahat karı-kız bile düşürürsün hatta bu ara gaucholar yükselişte. Youtubeda Adhemz diye bi eleman var o bile hergün farklı karı-kız kolunda geziyor. Beslenmene,giyim-kuşamına,egzersizine dikkat et Türkiye'dede iş yaparsın.
spor mor cs bu tipi kurtarmaz. malesef arkadaş için durum bundan ibaret. ama bu tiple arap yarım adasında, ortadoğuda, iran'da ve hindistan'da iş yapabilir.
-
liberal kaldırır. geçen hafta içi eşimin başından geçen olayı yazmıştım.
Eşim almanya'da tıp alanında eğitim alıyor. Okulunda Almanlar var. işte eşim pek muhabette değil bunlarla ama eşim beyaz olduğu için sanırım eşimle konuşuyorlar.
laf muhabbet açılıyor, diskoya gidiyorlarmış da işte araplarla zencilerle yatıyorlarmış. onların da kadınlara ihtiyacı varmış da, onların da almanya'da kendilerini yabancı hissetmemeleri gerekliymişte vs. eşim o arada bunları duyunca "öüğğğ" yapıyor reflex olarak suratını ekşitiyor vs.
alman liberal hatunlar trigırlarnıyor hemen; eşimde saldırı moduna geçip "du ırktschchemessen" sorusunu soruyorlar. eşim çakıyor tabi muhabber nereye evrilecek; "yooo o kadar erkekle yatmak bana garip geliyor" diyince, eşimin evliliğini bildikleri için ve Türk olduğunu bildikleri için "o kadar güzelsin, neden ömrünü bir erkeğe harcıyorsun" gibi birşey diyorlar. muhabbet böyle sonlanıyor.
eşiminde zaten okulundan samimi olduğu iki kişi var. birisi Ukraynalı diğeri ise Almancı. Gerçi ukraynalı kız bile eşime "sen ukraynalı mısın" değil de okulun ilk günü "sen rusmusun" diye sormuş :)
senin özendiğin amerıganın avratları , batının avratları böyle.
bunları kendine karı olarak alacak adama, hayatında başarılar diliyorum :)
-
Almanya için birşey diyemem gitmediğim,görmediğim yer hakkında yorum yapmak istemiyorum ancak 3-5 kadının aralarında konuşulanla bütün bir toplumun kadınlarını yargılamak çok saçma olur, Türkiye'dede sabah kuşağında dna testinde çocuğu komşusundan çıktı diye kocasının karşında zil takıp oynayan kadınlar var. Ama Amerika'da olay çok farklı siyahlar,meksikalılar,hintliler artık azınlık falan değiller. Amerikada hiçbir kadın da bu zenciymiş bu arapmış olarak bakmaz konuya, redneckler yok değil ama artık çok azlar. Cumhuriyetçiler bile trumpun seçimi kaybetmesinden sonra tekrar seçilebilmek için demokratlar gibi ılımlı politikalar izlemeye başladılar. Bu kardeşde amerikada kendine siyah,hintli,meksikali,latin,beyaz bi hanim arkadas bulabilir mesele bundan ibaret. Evlenip evlenmemekte ona kalmış kimsenin medeni haline veya hayatına karışma gibi bir luxumuz yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 29 Ocak 2023; 9:35:13 >
3,4 kadının mı? dolu onlardan dolu :D bu sebepten batı dünya'sını bekleyen çöküşü görebiliyorum. yıllardır bize "evroba ahlagsüz" dendi duruldu, lakin katolikler hiç öyle değillermiş. Almanlarda 100 yıl öncesine kadar ortadoğulu gibilermiş. Akraba evlilikleri, namus cinayetleri hırla... ama işte o almanya atılımlar yaptı, nüfus yaptı...
şimdi ise liberal aklın getirdiği Ahlaki çöküntü, toplumsal düzenin bozulması ve sayısının gerilemesi çok rahat görülüyor. Adam katolik diye 40 yıl yatalak anasına bakmış, evlenememiş bile. bu adam benim komşumdu. adam tek başına öldü gitti. işte liberallik böyle birşey. :) ne ana ne evlat tanırsın... ne de töre bilirsin...
bu akılda birini kendisine kadın olacak varsa, Allah bu kişilere torpil geçmiştir derim. bu kadarı anormal buluyorum. Allah düşmanımın başına versin diyim...
Burada bir arkadaşın başına gelen olay; çok kötü be. Alman karıdan ayrılıyor. kadın buna "istersen karşımda binada kira var" diyip evden kovuyor. 2 ay geçmeden çocuğu görmeye gidiyor mahkeme hakkı ile. bir de bakıyor evde zenci yaşamaya başlamış eski hanımı ile. arkadaşın çocuğunun tramvayı düşünemiyorum bremın... bunu normal gören varsa bilemiyorum... 8 trilyonluk bolu tüneli boşa yapılmış derim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 29 Ocak 2023; 13:12:47 >
-
ne diyonuz aq
Hayır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ops
Geçim derdine düşünce tip en son aklına gelen şey olacak…
Hocam çok çirkinsin ya, gece gece uyumadan önce 2 dakika telefondan foruma bakayım dedim ve uykum kaçtı
Tabii sayenizde kendimi artık tipsiz olarak görmüyorum hocam, çıtayı düşürdüğünüz için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 4 Şubat 2023; 5:17:48 >
Tipin kötü değil iyi giderin var . Kısmetse olur Sedat Vibe aldım.Kizlarin hoslanacaği bir tipsin spora git daha iyi olursun
Geçmiş olsun kardeşim, umarım iyileşirsin.
edit: Söylesenize lan adamın doğal hali buymuş. Özür dilerim kardeşim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X