|
Bildirim
|
Konu özeti : 2538.oldum
2500 de değil 2538. Bir de Ankara hukuk gelmeyecek diye Yusuf Yusuf oluyormuş. Gelmiş tm cilere bali mi çekiyorlar diyor. Şov yapmayın kardeşim sıralamanız iyiyse ne mutlu size. Millete hakaret ederek sıralamanızı mesajınızın en yukarısına yazacak kadar ne yaşadınız |
Diğerlerini bilemem de senin bir şeyler çektiğin belli. Sırf şov o sıralama ile Ankara Hukuk'un gelmeyeceğini düşünmek.
|
Sen 2543le Ankara gelmeyeceğini düşünüp millete niye laf atıyosun verdiğin örnekteki şahıstan farkın yok
|
"Tıp gelmiyor diş gelmiyor iyi bir mühendislikte gelmiyor. Ne yapsın MFyi? Kız DEU ya da Anadaolu hukuk yazacakmış haklı olarak"
Tıp dis muhendıslık olmaması hukuk yazmasını haklı mı kılar? Bölüm seçerken prestiji kafaya takmak cahilliktir. İlginize göre bölüm seçin! |
hocam 90kyım 40klık yer gelir mi diye absürt konulara ben de katılmıyorum evet ancak...2K olup ankara hukuk gelmicek mi yav acaba şüphedeyim yav bali mi çekiyo bunlar yav diye bi tavrın çok yanlış..O kadar tahmin yapmıştım sana başkaları gibi kötümser yada iyimser davranmayarak ve dedigim gibi gelmiş sıralaman ama böyle bi insan olcagını tahmın etmemiştim..Umarım üslubunu düzeltirsin en kısa zamanda
|
Senin önündeki sayısalcıyla 90k lardaki adamın önündeki sayısalcı sayısı aynı değil.
Bunu düşünemeyecek biri 2k olmuşsa sınavda bi problem var demek ki |
İki sene sonra da keşke yazmasaydim derler. Daha ne olmak istedigini bilmeyen adamdan hayir gelir mi ? Ne hukukcu olur ne de baska bi sey.
|
90K olup 57k bekleyen bence normal senin 2500 olup yusuf yusuf olman garip
|
Buna neden bu kadar dert edindin ki dostum ? Bırak öyle umsun belki de gelir bu sene sürprizler senesi olabilir kimse net birşey söyleyemiyor ki ?
Yani gelmese dahi bu neden senin problemin oluyor ki bence can sıkılası bir durum değil bu sen kendi sıranla kendi hedeflediğin okulla ilgilenirsin Ayrıca sıralamandan da endişe etmene gerek yok AÜHF %95 ihtimalle gelecektir.Hayırlı olsun |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 12 Ağustos 2018; 19:2:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 12 Ağustos 2018; 18:16:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriLawyer -- 13 Ağustos 2018; 2:28:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendarlı Köle Taciri -- 12 Ağustos 2018; 22:47:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |