Şimdi Ara

Bu TMler bali mi çekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2538 ile Ankara Hukuk gelmicek diye hergün yusuf yusuf oluyorum. Adam gelmiş ''Ben 45kyım devlet hukuk kesin gelir önümde sayısalcı var'' diyor. Sanki sayısalcıların EAdan tercih yapması yasak(!) Benim okuldan arkadaşım MF de 38k, TM de 18k. Tıp gelmiyor diş gelmiyor iyi bir mühendislikte gelmiyor. Ne yapsın MFyi? Kız DEU ya da Anadaolu hukuk yazacakmış haklı olarak. Yani önünüzdeki sayısalcıların hepsi sadece mat2 ile geçmedi. Bır kısmı EAdan tercih yapmak için edebiyat da çözdü. Babamın arkadaşının kızı MF de 9k EA da 3,6k daymış. Ankara hukuk istiyor. Yani hukuk ve psikoloji için aşırı umut bağlamayın çok üzülürsünüz

• Konu özeti : 2538.oldum

2500 de değil 2538. Bir de Ankara hukuk gelmeyecek diye Yusuf Yusuf oluyormuş. Gelmiş tm cilere bali mi çekiyorlar diyor.

Şov yapmayın kardeşim sıralamanız iyiyse ne mutlu size. Millete hakaret ederek sıralamanızı mesajınızın en yukarısına yazacak kadar ne yaşadınız
    hocam 90kyım 40klık yer gelir mi diye absürt konulara ben de katılmıyorum evet ancak...2K olup ankara hukuk gelmicek mi yav acaba şüphedeyim yav bali mi çekiyo bunlar yav diye bi tavrın çok yanlış..O kadar tahmin yapmıştım sana başkaları gibi kötümser yada iyimser davranmayarak ve dedigim gibi gelmiş sıralaman ama böyle bi insan olcagını tahmın etmemiştim..Umarım üslubunu düzeltirsin en kısa zamanda
    Buna neden bu kadar dert edindin ki dostum ? Bırak öyle umsun belki de gelir bu sene sürprizler senesi olabilir kimse net birşey söyleyemiyor ki ?

Yani gelmese dahi bu neden senin problemin oluyor ki bence can sıkılası bir durum değil bu sen kendi sıranla kendi hedeflediğin okulla ilgilenirsin

Ayrıca sıralamandan da endişe etmene gerek yok AÜHF %95 ihtimalle gelecektir.Hayırlı olsun
  • Ben de aynı düşüncedeyim sıralamanızın üstünde beklemeyin uçuk bir şey gelmez. En başta bu fikri ortaya atan çok ah alacak. 300-500 oynarsa yine iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen 2543le Ankara gelmeyeceğini düşünüp millete niye laf atıyosun verdiğin örnekteki şahıstan farkın yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu özeti : 2538.oldum

2500 de değil 2538. Bir de Ankara hukuk gelmeyecek diye Yusuf Yusuf oluyormuş. Gelmiş tm cilere bali mi çekiyorlar diyor.

Şov yapmayın kardeşim sıralamanız iyiyse ne mutlu size. Millete hakaret ederek sıralamanızı mesajınızın en yukarısına yazacak kadar ne yaşadınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 12 Ağustos 2018; 19:2:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D.Gallinari kullanıcısına yanıt
    Şov falan değil. Foruma baksana 90kdan 57k lık bölümü bekleyen var
  • hocam peki sıralamam 15.8k sizce DEÜ gelir mi? 14,5k ile kapatmış deü hukuk geçen sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunumut8

Şov falan değil. Foruma baksana 90kdan 57k lık bölümü bekleyen var
    90 k dan 57 k gelmeyeceğini düşünüyorsan düzgünce yazabilirsin. Sıralamanı yazıp Ankara hukuk gelmeyecek diye korkuyorum demenin tek anlamı şovdur.

Şov dan kastımın ne olduğunu biliyorsun demagoji yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 12 Ağustos 2018; 18:16:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    bu netler 6 ayda gelir mi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mezuna kalıp 2k'ya girince böyle konular açılıyor sanırım
  • Diğerlerini bilemem de senin bir şeyler çektiğin belli. Sırf şov o sıralama ile Ankara Hukuk'un gelmeyeceğini düşünmek.
  • mf 21k yım tm 53k hukukçuların önünde durmuyorum gördüğünüz gibi.Hayallere kapılmayın boş yere Mezuna kalıp sayısaldan kötü yapan arkadaşlarımın ikisi hukuk yazıyor.Ki tmde de birik 2k biri 13k

• 90K olup 57k bekleyen bence normal senin 2500 olup yusuf yusuf olman garip

• quote:

Orijinalden alıntı: yerdekikumulus

mf 21k yım tm 53k hukukçuların önünde durmuyorum gördüğünüz gibi.Hayallere kapılmayın boş yere Mezuna kalıp sayısaldan kötü yapan arkadaşlarımın ikisi hukuk yazıyor.Ki tmde de birik 2k biri 13k
    Arkadaşım 11k tmde 20k imiş basşt bir hesapla tmde 20-53k arasında 10k sayısal var demek bu. neredeyse 1/3 oran
  • yerdekikumulus Y kullanıcısına yanıt
    İki sene sonra da keşke yazmasaydim derler. Daha ne olmak istedigini bilmeyen adamdan hayir gelir mi ? Ne hukukcu olur ne de baska bi sey.

• Bak güzel kardeşim ben seni çok iyi anlıyorum.Ben 70k yım devlet hukuk gelir mi diyeni de gördüm.Sadece şunu söyliyeyim arkadaşlar sadece bu sene sayısallar önünüzde yoktu geçen senede vardı özellikle bakın hukuk fakültelerine fen lisesi öğrencilerindende girenler var yani geçen senede sayısal vardı geçen senede tercih yapıyorlardı.Ben 30k sayda net bilgisayar veya ee yazarım özellikle iyte örnek verecek olursak.Mesleki kaygı her dalda söz konusu hukuktada fazlasıyla var.Diş tıp bilgisayar ve ee de bu durumu şahsen görmüyorum.Şunu söyleyeyim ne olacağı belli olmaz ama bazen ütopik tercihler olabiliyor hukuk 35-36 bandında tahmini kapatacaktır bu arada sende ankaraya rahat girersin.İlk açıklandığında sanıyorduk ki sadece edb çözmeyen saylar var,yokmuş arkadaşlar daha fazlası varmış özellikle fen lisesleri ve temel eğitim kurumlarının bir çoğu iyi sınıflarına edb sınavıyla ısınmak için başlayabilirsiniz süreniz artacaktır mutlaka ne olur ne olmaz çözün demişler bu durumda geriye kaymalar olabilir.Ancak ne kadar olacağını biz bilemeyiz.

• Elimizdeki en önemli ve değerli veri burak kılanç hocanın hazırladığı simülasyon.Tercihlerinizi buraya göre şekillendirin.
  • "Tıp gelmiyor diş gelmiyor iyi bir mühendislikte gelmiyor. Ne yapsın MFyi? Kız DEU ya da Anadaolu hukuk yazacakmış haklı olarak"

Tıp dis muhendıslık olmaması hukuk yazmasını haklı mı kılar?

Bölüm seçerken prestiji kafaya takmak cahilliktir.

İlginize göre bölüm seçin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriLawyer -- 13 Ağustos 2018; 2:28:44 >
    Ben sayısal yazan olmuyacak demiyorum max 5k oynar diyorum.Geçen sene sayısalların hepsi girmiyordu edebiyat sınavına.Bu halde hukuka giden bir surü arkadaşım var.Ki 20k-30k da olmayıp biraz edebiyat çalışıp 10k civarı ea sıralaması olan çok kişi var.Bizim dershanede derece sayısal grubunda olup tm de ilk 100 de olan 3kişi var.Bunlar da ea. dan iyi yerleri yazacaklar.Eğilimleri oynamaları tercihler açıklanınca göreceğiz.Ben ilk 30k say ve tm de 5-10k yukardan yazmalarını öneririm.Oynama olmasa bile boş bi kontenjan kalır.Gidersiniz mis gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: CriLawyer

"Tıp gelmiyor diş gelmiyor iyi bir mühendislikte gelmiyor. Ne yapsın MFyi? Kız DEU ya da Anadaolu hukuk yazacakmış haklı olarak"

Tıp dis muhendıslık olmaması hukuk yazmasını haklı mı kılar?

Bölüm seçerken prestiji kafaya takmak cahilliktir.

İlginize göre bölüm seçin!
    Ailelerinin baskısıyla bölüm yazarlar, kendilerine ait hiçbir fikirleri yoktur.Ot gibi yaşıyorlar. Yüksek sıralama yaptıkları için kendilerini deha olarak görüp kendilerinden düşük yapanlarla dalga geçerler.

Kızın hukukla hiçbir ilgisi yok ancak Tıp, Diş gelmediği için Hukuk yazacakmış.Ben o kızın geleceği için oldukça endişeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendarlı Köle Taciri -- 12 Ağustos 2018; 22:47:2 >
    Katılıyorum hocam bu durumu tercih eğilimi belirler hayal işidir misal çok say arkadaşım var adam severek okuyor tıp olsun mühendislik programları olsun severek gönülden istiyorsa hukuk okusun ama yarın öbür gün tıp diş okusaydım 10k maaş alırdım diye dizlerini vurup maddi kaygılarla hukuka gelmesinler.Bakın hukuk esnaflık gibidir ama şunuda bir yere alalım her sene 16 bin mezun veriyor.Eski prestijinde değil.Geleneksel ailesel kaygılarla yazılıyor sonra pişman olunuyor.İkincisi evet fazlasıyla sayısal her sene vardı.Ben uğur okullarındaydım birçok diş tıp makine bilgisayar isteyen arkadaşım tm sıralamasında vardılar burada iki kişi hukuk yazdı saydan diye bir karara varamayız illaki yazanlar olacaktır.Artık bilişim çağındayız bizim mesleklerimizden birçoğu 10 sene sonra işlevsel olmayacak her şey kodlama,yazılım vs. kalıyor.Nasıl sanayi atılımı 1800 lerde kas gücüne olan değeri azalttı şimdi yapay zekalarda insan beynine olan ihtiyacı azaltıyorlar.Geleceğin trendi iki meslek var ee,bilgisayar müh.Fazlasıyla araştırma yaptım şuan dış ülkelerde en çok aranan meslek fazlasıyla talep ediliyor.Artık gelecekte birçok şirket kas günü ikinci plana atıp yapay zekalar ile çalışacak kodlama bilen ve bu konuda eğitim almış adam net ön plana çıkacak.10 sene sonra ybs ea da hukuktan önce gelirse şaşmayın malum bir zamanlar pdr yi hatırlayın yere göre sığdırılamıyordu.Şuan ki durumu ortada.

• Millet neden saldırganca yorumlar yazdınız bu kadar ? Arkadaş da biraz hatalı üslup kullanmış ama şov amacı görmüyorum ben konuda

Kendisi hatalı mı evet bali mali yanlış olmuş

Sadece klasik iyi yapan insanın acaba bir terslik çıkar mı psikolojisine girmiş garanticilik olarak adlandırıyorum ben bu durumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.