Şimdi Ara

BU TOPICE BI BAKIN YA OLMUYO YARDIM EDEN WAMI HADI PLSSSS lutfen gordum yapan bisuru arkadas war

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lutfen gordum yapan bisuru arkadas war yapanlar yardim edemezmi bakin birinci hata su:
    [simage][/simage]http://img351.imageshack.us/img351/2934/untitledeo7.png

2. hata da su:
    [simage][/simage]http://img351.imageshack.us/img351/4546/hatahatahatahatahatahatahw2.png

peki 2. arkadasin yasadigi hata o da knight in resmi sitesinden full clienti indirdi we kurdu sonra optiona 1453 yazdi we bu hatayi yasadi

bende i fullclienti yukleyeyim ?
    yuklersem bu hatayi yasarsam nasi duzeltebilirim

yapan arkadaslar war lunapark flnl konusuolar onlar bi bakarmi
    bill dusuren arkadas war o bakarmi pls yapanlar baksin lutfen FC mi indiriim??

YARDIMM EDERSENIZ SEWINIRIM

• BEn kendi yöntemimi söyliyim
    -K.o yu kaldırdım
    -1299 surumunu tekrar kurdum
    -peack 1331 de hata verdı ( sorun yok herkez aynı seyı yasadı)
    -Daha sonra auto peack ı yukledım
    -1454 peackınde sorun cıktı üst konudan yardım aldım kurdum
  • kardes oncelikle bana cevap verdiiin icin tesekkur ederim ama benim yasadigim 1 . sorunun resmine bakabilirmisin galiba autopacth sorunlu cunku resimdeki erroru werior ustteki topicin baslikini solermisin
  • bana yardim edebilirsen imzan daki sorunun cevapini msn de solerim hemde tesekkurumu we repimi alirsin
  • kardesim ordamisin cvp werirmisin ust konu hangisi hadi plsss
  • arkdaşım oyunu sil hreşeyiyle KO nun sitesinden full clıent yükle 430MB bişi flassgetle 1.5 saat sürüyor oyunu tekrar kur bununla sorunsuz çalısıyor urasmaya değmez
  • yöntemi söyluom kinghtı bırakıosun oluo bitio
  • kardesim ben ne yazdim en basta arkadas full client yukledi we 2. gosterdiim resimdeki sorunu yasadi
  • arkadailar aynı sorunu bendede verdi ve full clienti indirdim kurarken çıktı bu 1. hata off deli olucam
  • ya yapan birsuru kisi war resim koymuslar onlar bakamiolar mi cildircak herkes insanlar bu forumda yardim etmiomu ya prdn ama onlar baksa bi ozr dllrm ama yane bi bakin deli olcaz sevap kazanirsiniz hic deilse plssssssssss
  • mc_caner msn werirmsin konusalim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DREAMKENAN

lutfen gordum yapan bisuru arkadas war yapanlar yardim edemezmi bakin birinci hata su:
     BU TOPICE BI BAKIN YA OLMUYO YARDIM EDEN WAMI HADI PLSSSS lutfen gordum yapan bisuru arkadas war

2. hata da su:

peki 2. arkadasin yasadigi hata o da knight in resmi sitesinden full clienti indirdi we kurdu sonra optiona 1453 yazdi we bu hatayi yasadi

bende i fullclienti yukleyeyim ?
    yuklersem bu hatayi yasarsam nasi duzeltebilirim

yapan arkadaslar war lunapark flnl konusuolar onlar bi bakarmi
    bill dusuren arkadas war o bakarmi pls yapanlar baksin lutfen FC mi indiriim??

YARDIMM EDERSENIZ SEWINIRIM

• ceza_nefret yardim ediomuusuun etmiomuusuun??
  • beyler biras google da arasanız o hataların cvplarını bulabilrisinz ben lınk i tam olraka hatırlayamıyorum ama google da arayın bulursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.