lutfen gordum yapan bisuru arkadas war yapanlar yardim edemezmi bakin birinci hata su: [simage][/simage]http://img351.imageshack.us/img351/2934/untitledeo7.png
2. hata da su: [simage][/simage]http://img351.imageshack.us/img351/4546/hatahatahatahatahatahatahw2.png
peki 2. arkadasin yasadigi hata o da knight in resmi sitesinden full clienti indirdi we kurdu sonra optiona 1453 yazdi we bu hatayi yasadi
bende i fullclienti yukleyeyim ? yuklersem bu hatayi yasarsam nasi duzeltebilirim
yapan arkadaslar war lunapark flnl konusuolar onlar bi bakarmi bill dusuren arkadas war o bakarmi pls yapanlar baksin lutfen FC mi indiriim??
YARDIMM EDERSENIZ SEWINIRIM
BEn kendi yöntemimi söyliyim -K.o yu kaldırdım -1299 surumunu tekrar kurdum -peack 1331 de hata verdı ( sorun yok herkez aynı seyı yasadı) -Daha sonra auto peack ı yukledım -1454 peackınde sorun cıktı üst konudan yardım aldım kurdum
kardes oncelikle bana cevap verdiiin icin tesekkur ederim ama benim yasadigim 1 . sorunun resmine bakabilirmisin galiba autopacth sorunlu cunku resimdeki erroru werior ustteki topicin baslikini solermisin
bana yardim edebilirsen imzan daki sorunun cevapini msn de solerim hemde tesekkurumu we repimi alirsin
kardesim ordamisin cvp werirmisin ust konu hangisi hadi plsss
arkdaşım oyunu sil hreşeyiyle KO nun sitesinden full clıent yükle 430MB bişi flassgetle 1.5 saat sürüyor oyunu tekrar kur bununla sorunsuz çalısıyor urasmaya değmez
yöntemi söyluom kinghtı bırakıosun oluo bitio
kardesim ben ne yazdim en basta arkadas full client yukledi we 2. gosterdiim resimdeki sorunu yasadi
arkadailar aynı sorunu bendede verdi ve full clienti indirdim kurarken çıktı bu 1. hata off deli olucam
ya yapan birsuru kisi war resim koymuslar onlar bakamiolar mi cildircak herkes insanlar bu forumda yardim etmiomu ya prdn ama onlar baksa bi ozr dllrm ama yane bi bakin deli olcaz sevap kazanirsiniz hic deilse plssssssssss
mc_caner msn werirmsin konusalim
quote:
Orjinalden alıntı: DREAMKENAN
lutfen gordum yapan bisuru arkadas war yapanlar yardim edemezmi bakin birinci hata su:
2. hata da su:
peki 2. arkadasin yasadigi hata o da knight in resmi sitesinden full clienti indirdi we kurdu sonra optiona 1453 yazdi we bu hatayi yasadi
bende i fullclienti yukleyeyim ? yuklersem bu hatayi yasarsam nasi duzeltebilirim
yapan arkadaslar war lunapark flnl konusuolar onlar bi bakarmi bill dusuren arkadas war o bakarmi pls yapanlar baksin lutfen FC mi indiriim??
YARDIMM EDERSENIZ SEWINIRIM
ceza_nefret yardim ediomuusuun etmiomuusuun??
beyler biras google da arasanız o hataların cvplarını bulabilrisinz ben lınk i tam olraka hatırlayamıyorum ama google da arayın bulursunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme