Şimdi Ara

Bu TSI motor 2.elde bu parayı hakediyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • faydalı bilgiler için Allah razı olsun. teşekkür ederim. Faydası dokunan diğer arkadaşlarada teşekkür ederim.

Bu arabaya iyi baktığım, adam gibi kullandığım sürece beni memnun edeceğini düşünüyorum. VW bu motorlar bu kadar ödül alıyorsa bir düşünmek gerek. Ödül bir başarının karşılığıdır. Otomotiv sektöründe 3-5 yılda ceset olacak olan bir motora böyle kolay hemde peşpeşe ödül verilmez diye tahmin ediyorum.. O zaman bizim emektarlara yılda 4 kez ödül verilmesi gerekirde heralde :)

İnşallah kritik bir şey çıkmaz ekspertizde ve bu işim hallolur. 6 aydır çok sıkıntı çektim inşallah rahatlayacağım. Hayırlısı..

Sürüş testimde rölantide gaz verdiğimde debriyaj pedalında eş zamanlı duyulan frekansı çok yüksek olmayan bir gürüldü hissediliyordu. Gazla birlikte artan bir sesti bir nevi tıkırdama sürtünme sesi gibi gazı kestiğimde tamamen gidiyordu. Bunu ayağım ile hissediyordum. Normalde debriyajtan herhangi bir titreşim almamam gerekirdi değil mi? Bunla ilgili bir fikriniz var mı? Altından kalkılabilecek bir sorun ise benim için iyi, değilse çok üzülürüm doğrusu..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.