Şimdi Ara

Bu Tuş Nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonradan takılmış arkadaşlar besbelli yahu.
  • KUZEY_GÜNEY kullanıcısına yanıt
    avensiste yok böyle birşey besbelli düğmeyi delip takmışlar orjinal değil.
  • Araç büyük ihtimalle lpg'li.Normalde orada AFS(adaptif far) tuşu olması gerekiyor.
  • Hocam arabam com test aracında var sahibinden de ilanlar da da görüm diyorum. Ne olaki bu

• quote:

Orijinalden alıntı: KUZEY_GÜNEY

quote:

Orijinalden alıntı: Nutellalı Pilav

Avensiste boyle tus yok sonradan takmislar heralde

http://www.arabam.com/foto-galeri/arabam-test/toyota-avensis-1-6-elegant-extra-fiyatiyla-one-cikiyor/8016/12#galeriDetay

Abi bendede son kasa elegant extra var da bende yok ondan yazdim belki ekstradan takmislardir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonradan eklenen bir tş olmalı. Plastik butonda deformasyonlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

iniş takımları

dikkatini çekerim araç toyota. . .
  • quote:

quote:

quote:

http://www.arabam.com/foto-galeri/arabam-test/toyota-avensis-1-6-elegant-extra-fiyatiyla-one-cikiyor/8016/12#galeriDetay

Abi bendede son kasa elegant extra var da bende yok ondan yazdim belki ekstradan takmislardir

Anladım hocam. Zaten hepsinde yok ama sahinden deki bazı ilanlar da da denk geldi, şimdi birde arabam comda gördüm. Meraktan uyuyamam artık

• quote:

Orijinalden alıntı: z.C..

Araç büyük ihtimalle lpg'li.Normalde orada AFS(adaptif far) tuşu olması gerekiyor.

Hocam araç test aracı. arabam coma toyota lpg li araç mı verecek test et diye

Hadi öyle oldu diyelim. Bu tuşta benzin ışığı gaz ışığı, lpg seviye göstergesi nerde
  • Belki basınca kızlar falan geliyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

Belki basınca kızlar falan geliyordur

Yok hocam öyle birşey olsa kırmızı olur, yeşil olmaz
  • sonradan takılma o tuş kardeşim çünkü bayide yeni inceledim avensisi şu anki makyajlı kasada yok eski kasa ise arkadaşımda var ondada görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

sonradan takılma o tuş kardeşim çünkü bayide yeni inceledim avensisi şu anki makyajlı kasada yok eski kasa ise arkadaşımda var ondada görmedim

Nedir peki hocam fikriniz var mı ?

Birde arabam coma verilen test aracında neden var bu tuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acillll.....son-fiyat.kazasiz-boya-degisen-yok-5-yil-garantili-132664403/detay

Burda da var. Ama farklı yerde.

En iyisi ilan sahibine sormak olacak. Cevabı burada paylaşırım.
  • Hafif sıyrılma var sanki dip kısmında orası delinip koyulmuş muhtemelen fabrika çıkışında böyle bişey olur mu
  • Avensis konusunda master yapmış kullanıcılar varsa biri haberdar et butonunu kullansın bi zahmet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam. Zaten hepsinde yok ama sahinden deki bazı ilanlar da da denk geldi, şimdi birde arabam comda gördüm. Meraktan uyuyamam artık

Simdi arabanin kitapcigina baktim orjinalinde afs tusu var suruse duyarli farlar tusu ama elegant extralarda yok olmadigi icin sonradan taktirilmis yani suruse duyarli far tusu sindi rahatcana uyu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 3 Ağustos 2013; 19:42:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Simdi arabanin kitapcigina baktim orjinalinde afs tusu var suruse duyarli farlar tusu ama elegant extralarda yok olmadigi icin sonradan taktirilmis yani suruse duyarli far tusu sindi rahatcana uyu:)

Eyvallah hocam ya

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.