Şimdi Ara

Bu Tuş Nedir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hikaye daha mutlu sonla bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUZEY_GÜNEY

Bir hikaye daha mutlu sonla bitti.

Uslu bir çocuk olursan, şirin babayı bile gösterir bu forum sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

sonradan takılma o tuş kardeşim çünkü bayide yeni inceledim avensisi şu anki makyajlı kasada yok eski kasa ise arkadaşımda var ondada görmedim

Nedir peki hocam fikriniz var mı ?

Birde arabam coma verilen test aracında neden var bu tuş ?

kardeşim eski bir araç olsa sis farı için diyeceğim ama anlam veremdim yesyeni arabaya ne eklenebilir ki yalnız o tuşun olmadığı araçlarda o bölüm boş kesin sonradan ekleme bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensnksr -- 3 Ağustos 2013; 21:06:18 >
  • quote:

quote:

quote:

sonradan takılma o tuş kardeşim çünkü bayide yeni inceledim avensisi şu anki makyajlı kasada yok eski kasa ise arkadaşımda var ondada görmedim

kardeşim eski bir araç olsa sis farı için diyeceğim ama anlam veremdim yesyeni arabaya ne eklenebilir ki yalnız o tuşun olmadığı araçlarda o bölüm boş kesin sonradan ekleme bir şey

Sağol hocam ilk sayfa da pilavlı nickli bir arkadaş buldu sağolsun.

Edit: bu sayfada nutellalı pilav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUZEY_GÜNEY -- 3 Ağustos 2013; 21:09:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sağol hocam ilk sayfa da pilavlı nickli bir arkadaş buldu sağolsun.

Edit: bu sayfada nutellalı pilav

tamam kardeşim sorun yok o zaman

• hocam o tuş orijinal avensiste yok sonradan takılma.
    işlevi ise ön park sensörünü açıp kapatıyor. yani yeşil yandığı zaman araç durduğunda ön park sensörü çalışmıyor. ışık söndüğü zaman araç durduğunda ön park sensörü çalışıyor.
    nerden biliyosun derseniz benim aracımda da var. 2012 avensis elegant extra aracım. ben de sonradan taktırmıştım.
  • Acil durumlar icin pilot koltugu firlatma tusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belthazor44

hocam o tuş orijinal avensiste yok sonradan takılma.
    işlevi ise ön park sensörünü açıp kapatıyor. yani yeşil yandığı zaman araç durduğunda ön park sensörü çalışmıyor. ışık söndüğü zaman araç durduğunda ön park sensörü çalışıyor.
    nerden biliyosun derseniz benim aracımda da var. 2012 avensis elegant extra aracım. ben de sonradan taktırmıştım.

Cevap için teşekkürler hocam en kesin bilgi bu anladığım kadarı ile. Ön park sensörü trafikte sorun olduğu için mi bu tuş peki hocam. Birde bunu servis mi takıyor ? Sadece ön park sensörü olan modellerde var diyebilir miyiz ?

• quote:

Cevap için teşekkürler hocam en kesin bilgi bu anladığım kadarı ile. Ön park sensörü trafikte sorun olduğu için mi bu tuş peki hocam. Birde bunu servis mi takıyor ? Sadece ön park sensörü olan modellerde var diyebilir miyiz ?

aslında hocam ben park yaparken aracın burnunu kestiremediğim için taktırdım. çünkü kaput çok eğimli.
    serviste taktırmıştım ben aracı aldığım zaman.
    dediğiniz gibi sadece sadece ön park sensörü olan araçlarda bulunuyor bu tuş. zaten konuda verilen linklere bakarsanız bu linklerdeki araçlarda ön park sensörü var.
  • quote:

quote:

aslında hocam ben park yaparken aracın burnunu kestiremediğim için taktırdım. çünkü kaput çok eğimli.
    serviste taktırmıştım ben aracı aldığım zaman.
    dediğiniz gibi sadece sadece ön park sensörü olan araçlarda bulunuyor bu tuş. zaten konuda verilen linklere bakarsanız bu linklerdeki araçlarda ön park sensörü var.

Anladım hocam aydınlattınız çok teşekkürler.

Bir sorum olacak o tuşu park sensörünü takarken kendiliğinden mi takıyorlar yoksa belirtmek mi gerekiyor. O tuşu bilmeyen biri için servis kendi sormalı ya da takmalı herhalde.

Birde ışık yanerken trafikte durum nasıl, illaki kapatmak mı gerek ?

Son olarak. Arka park sensörü ile ortak ekrana mı bağlı. yoksaca bağımsız sadece sesli uyarımı ?

• quote:

Bir sorum olacak o tuşu park sensörünü takarken kendiliğinden mi takıyorlar yoksa belirtmek mi gerekiyor. O tuşu bilmeyen biri için servis kendi sormalı ya da takmalı herhalde.

Son olarak. Arka park sensörü ile ortak ekrana mı bağlı. yoksaca bağımsız sadece sesli uyarımı ?

hocam bu tuşu park sensörünü takarken kendiliğinden takıyorlar.
    ışık yanarken ön park sensörü çalışmıyor. söndürünce çalışıyor.
    geri görüş kamerasının haricinde küçük bir ekran takıyorlar. benim aracımda iç dikiz aynasının hemen üzerinde bu ekran. bu ekranda hem ön hem de arka park sensörü için ne kadar mesafe kaldığını gösteriyor ayrıca sesli olarak uyarı veriyor.
    ben genelde manevra yaparken kullanıyorum çünkü trafikte araç her durduğunda devreye giriyor bir de sesli uyarı veriyor bu da sinir ediyor beni

• quote:

quote:

hocam bu tuşu park sensörünü takarken kendiliğinden takıyorlar.
    ışık yanarken ön park sensörü çalışmıyor. söndürünce çalışıyor.
    geri görüş kamerasının haricinde küçük bir ekran takıyorlar. benim aracımda iç dikiz aynasının hemen üzerinde bu ekran. bu ekranda hem ön hem de arka park sensörü için ne kadar mesafe kaldığını gösteriyor ayrıca sesli olarak uyarı veriyor.
    ben genelde manevra yaparken kullanıyorum çünkü trafikte araç her durduğunda devreye giriyor bir de sesli uyarı veriyor bu da sinir ediyor beni

Teşekkürler hocam avensisi hele bi alalım buda aklımda bulunsun

• Ön park sensörünü devreye alma / devre dışı bırakma tuşu o ki bu cevabı başka bir arkadaş da vermiş zaten. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: z.C..

Araç büyük ihtimalle lpg'li.Normalde orada AFS(adaptif far) tuşu olması gerekiyor.

Hocam araç test aracı. arabam coma toyota lpg li araç mı verecek test et diye

Hadi öyle oldu diyelim. Bu tuşta benzin ışığı gaz ışığı, lpg seviye göstergesi nerde

Benzin fiyatları malumunuz, lpg'li test aracı görürsem de şaşırmam artık AFS her donanımda standart olmadıgından,boş olan tuş yerine park sensörünü eklemişler demek ki.Bende arkadaşlar sayesinde ögrenmiş oldum.

• Restart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

nitro

ahhahaha :D:D
  • quote:

Teşekkürler hocam avensisi hele bi alalım buda aklımda bulunsun

inşallah en kısa zamanda aracınızı alırsınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Restart

Yok direk recovery
  • quote:

quote:

quote:

Araç büyük ihtimalle lpg'li.Normalde orada AFS(adaptif far) tuşu olması gerekiyor.

Hocam araç test aracı. arabam coma toyota lpg li araç mı verecek test et diye

Hadi öyle oldu diyelim. Bu tuşta benzin ışığı gaz ışığı, lpg seviye göstergesi nerde

Benzin fiyatları malumunuz, lpg'li test aracı görürsem de şaşırmam artık AFS her donanımda standart olmadıgından,boş olan tuş yerine park sensörünü eklemişler demek ki.Bende arkadaşlar sayesinde ögrenmiş oldum.

Haklısın hocam, aslında düşününce mantıklı bile geliyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.