forumu inceleyerek ve tabi ürünleri bizzat görerek müstakbel eşimle aşağıda seçmiş olduğumuz 3 ürünü beğendik, ancak bütçemizi biraz aştı, bütçemizi 4000 tl dolaylarına çekmeye çalışıyoruz, sizden ricam bu ürünlere muadil aynı veya başka markalardan bütçeye uygun ürünler önermeniz.
BuzdolabıBosch kdn56aw30n (bu ürünün inox olmayanı biraz daha ucuz, hayalimiz bu ancak muhtemelen fiyat farkı yüzünden beyaz alacağız, alternatif ürün önerirken en fazla 70 cm genişliğinde bir ürün almak zorunda olduğumuzu lütfen dikkate alınız. ayrıca bu modelin dondurucusu altta olan muadilini bulamadık onunda modelini söyleyebilirseniz onuda inceleyeceğiz [öncelikli isteğimiz dondurucusu altta olanı] kge58 li low frost modeline de baktım ama onunda boyu uymuyor, boy maks: 190 cm)
Bulaşık mak. Bosch sms58m88tr Aslında m82 yi seçmiştik ama bir mağazada m88 in çelik olduğunu söyleyince buna döndük (aslında kafamız karıştı çünkü neresi çelik anlamadım:)
Çamaşır mak. Bosch Was 20461 bunada güzel dediler beğendik o kadar:
Yukarıda belirttiğin gibi bu 3 ürün neredeyse 5000 tl ye maloluyor, biz bunu 4000 tl ye çekmek istiyoruz, ancak aşağı yukarı bu özelliklerde ürünler istiyoruz, yani muadil tavsiyelerine ihtiyacımız var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yardımın için teşekkürler, ama burda bosch, arçelik, siemens, profilo, beko, electrolux vsvs hiçbir marka yok ki?
bütçemizi 4000 tl dolaylarına çekmeye çalışıyoruz, sizden ricam bu ürünlere muadil aynı veya başka markalardan bütçeye uygun ürünler önermeniz.
bu yazınızdan dolayı önerdim..LG yazdıgınız markalardan daha kaliteli ve kullanıslı içiniz rahat olsun ..fiyatlara bakıp karşılaştırma yapabilirsiniz..4000 tl ye çok güzel ürünler alabilirsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: stonpary
Merhabalar,
forumu inceleyerek ve tabi ürünleri bizzat görerek müstakbel eşimle aşağıda seçmiş olduğumuz 3 ürünü beğendik, ancak bütçemizi biraz aştı, bütçemizi 4000 tl dolaylarına çekmeye çalışıyoruz, sizden ricam bu ürünlere muadil aynı veya başka markalardan bütçeye uygun ürünler önermeniz.
Buzdolabı Bosch kdn56aw30n (bu ürünün inox olmayanı biraz daha ucuz, hayalimiz bu ancak muhtemelen fiyat farkı yüzünden beyaz alacağız, alternatif ürün önerirken en fazla 70 cm genişliğinde bir ürün almak zorunda olduğumuzu lütfen dikkate alınız. ayrıca bu modelin dondurucusu altta olan muadilini bulamadık onunda modelini söyleyebilirseniz onuda inceleyeceğiz [öncelikli isteğimiz dondurucusu altta olanı] kge58 li low frost modeline de baktım ama onunda boyu uymuyor, boy maks: 190 cm)
Bulaşık mak. Bosch sms58m88tr Aslında m82 yi seçmiştik ama bir mağazada m88 in çelik olduğunu söyleyince buna döndük (aslında kafamız karıştı çünkü neresi çelik anlamadım:)
Yukarıda belirttiğin gibi bu 3 ürün neredeyse 5000 tl ye maloluyor, biz bunu 4000 tl ye çekmek istiyoruz, ancak aşağı yukarı bu özelliklerde ürünler istiyoruz, yani muadil tavsiyelerine ihtiyacımız var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
190cm ve 70cm altı kaliteli bir no frost buzdolabı alma şansınız maalesef az. 190'ı biraz aşması mümkünse Grundig GKND4780I buzdolabını değerlendirebilirsiniz.
Bulaşık ve çamaşır makinesi tercihleriniz gayet güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
quote:
Orijinalden alıntı: stonpary
Merhabalar,
Buzdolabı Bosch kdn56aw30n (bu ürünün inox olmayanı biraz daha ucuz, hayalimiz bu ancak muhtemelen fiyat farkı yüzünden beyaz alacağız, alternatif ürün önerirken en fazla 70 cm genişliğinde bir ürün almak zorunda olduğumuzu lütfen dikkate alınız. ayrıca bu modelin dondurucusu altta olan muadilini bulamadık onunda modelini söyleyebilirseniz onuda inceleyeceğiz [öncelikli isteğimiz dondurucusu altta olanı] kge58 li low frost modeline de baktım ama onunda boyu uymuyor, boy maks: 190 cm)
190cm ve 70cm altı kaliteli bir no frost buzdolabı alma şansınız maalesef az. 190'ı biraz aşması mümkünse Grundig GKND4780I buzdolabını değerlendirebilirsiniz.
Bulaşık ve çamaşır makinesi tercihleriniz gayet güzel.
Yardımınız için teşekkürler, bu GKND4780I modelini bulamadım, GKNE4780I var onu mu kasteddiniz acaba? Bir de bu bu çamaşır makinasının siemens marka muadili hangi model oluyor?