Şimdi Ara

Bu Ülkede En İyi Kimse Herkes Ona Düşman..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003'den gecen seneye kadar butun spor programlari bizle ugrasir, butun anadolu takimlari cikar bize karsi tas gibi oynardi. Simdi isler degisti herkes GS'ye cephe aldi. Serhat Ulueren bile gs ile ugrasiyorsa isler harbiden vahimdir.

Acaba yurt disindada boyle mi ne bileyim Real Zaragoza Barca maclarina daha fazla asiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizimle hep uğraşıyorlar o zaman en büyük biziz en uzağa ben işiyorum oleyyy
  • telegol'de her zaman en çok fenerle uğraşırlar.fener 5-2 kazanmış hala fenerle uğraşıyorlar.
    çünkü erman toroğlu'nun aziz yıldırım'la kişisel husumeti var.programda da en baskın karakter o olunca ibre hep fener'e dönüyor.tabi fenerbahçe'nin son yıllardaki skandalları da buna çanak tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Bizimle hep uğraşıyorlar o zaman en büyük biziz en uzağa ben işiyorum oleyyy

Programlarda isminiz bile geçmiyor anasını satayım ,maçınız varsa 5 dakika.Nasıl uğraşıyorlar sizinle merak ettim..Arada gazetelerde 2 haber çıkıyor ,onu da zaten hemen abartıyorsunuz kendinizce.
  • İyi takımla alakalı değil bence tv yorumcuları 4 büyüklere karşı her daim düşman,karamsar dün akşam fenerin oyuna bişey bulamayınca, sow olayından yüklendiler,herkes de ayrı bi felaket senaryosu..sinir sağlığı için izlememek gerek aslında
  • Çok sağlam sallıyorlar yalnız bugün Gsye baya iyi giydirdiler. Ünal Aysal Terim'i yolladı sonra kendi istifa etti falan. Galatasaray'ı 2014 Mart ayında batırdılar bir de. İzlemeyeyim diyorum da merak ediyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

İyi takımla alakalı değil bence tv yorumcuları 4 büyüklere karşı her daim düşman,karamsar dün akşam fenerin oyuna bişey bulamayınca, sow olayından yüklendiler,herkes de ayrı bi felaket senaryosu..sinir sağlığı için izlememek gerek aslında

Yok yok hocam bırakın da 1-2 geçirsinler bize de. Arkadaşlar yazmış okudum, bu gece Serhat Ulueren maliyeden girmiş, Aysal'dan çıkmış. Rakiplerinden az ileride olana direk hücum prensibi var adamların.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun şu ki iyi giden takım kötü giden kadar reyting yada tiraj getirmiyor ondan sallıyorlar tam türk işi yurt dışında olsa mesela beşiktaşı sabah akşam anlatırlar ne güzel oynuyor süper goller atıyor diye ama bizde ilgi çeken bu ara sallantıda olan galatasaray oluyor nedense

not : burada takımların yerleri değişebilir yada takımlar değişebilir sadece böyle durumlarda olanı anlatma istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martaval'

telegol'de her zaman en çok fenerle uğraşırlar.fener 5-2 kazanmış hala fenerle uğraşıyorlar.
    çünkü erman toroğlu'nun aziz yıldırım'la kişisel husumeti var.programda da en baskın karakter o olunca ibre hep fener'e dönüyor.tabi fenerbahçe'nin son yıllardaki skandalları da buna çanak tutuyor.

Geçen Gs'ye iyi giydirdiler Fatih Terim'in hem milli takım hem gsyi çalıştırma konusunda baya salladılar bende çok şaşırdım genelde bizle uğraşırlardı gsye pek takılmazlardı. Gökmen Özdenak dışında tabii,herif tam fener düşmanı
  • quote:

Siz bu programları izledikçe o adamlarda bu şekilde program yapmaya devam edecek. Arz talep...
    Şu anda göklere çıkarılan Lucescu'nun zamanında ne saçını taramadığı kaldı ne çeribaşılığı.

İçlerinde en korkulacak adam Serhat Ulueren'dir. Ortalığı karıştırmayı çok iyi biliyor...

Başka spor programımı yok izlemeyin... Ama tv de efendi gibi konuşan adamları kimse izlemiyor ki..
  • sadece sergeni dinliyorumda yanındaki bilgin olayı bozuyor.Yukarda ki arkadaşa katılıyorum serhat kadar ortalığı karıştıran kavga çıkartan adam yok.Çok uyuz biri
  • Tamam haklısınız bizimle uğraşıyorlar ama kulübümüzü bu duruma düşüren yine "başkan" dediğimiz Aziz Yıldırım değil mi? Çok yakın bir döneme kadar gerçekten gelişme gösterdik tamam ama yinede bizi eleştirmelerinin asıl sebebi bence bizim yaptıklarımızdır.Hiçbir spor porgramını izlemiyorum bunuda belirteyim ama bence adamlar zaten prim yapmak için o dönem en popüer ve gelişmekte olan kulüp/kulüpler hakkında konuşup gündemde kalmak istiyorlar sonuçta.Amaçları reyting vb. denilebilir.Bence başkalarına laf söyleyeceğimize kendi içimizde sorunlarımızı çözüp kimseyi umursamadan başımız dik bir şekilde devam edersek bir süre sonra konuşma işlerini ne kadar boş olduğu anlaşılır zaten.Bu adamları izleyenler bunların söylediklerine karşılık verenler zaten bu kişilere direk prim yapıyorlar.
  • Ülkemizde ki zihniyet öndekini geçmek için çok çalışmak değilde öndekini durdurmak oldukça bu böyle devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1h11r

quote:

Programlarda isminiz bile geçmiyor anasını satayım ,maçınız varsa 5 dakika.Nasıl uğraşıyorlar sizinle merak ettim..Arada gazetelerde 2 haber çıkıyor ,onu da zaten hemen abartıyorsunuz kendinizce.

http://forum.donanimhaber.com/m_80585984/tm.htm

• 2002 2010 arasi gsnin kupa finalinden baska fbye kok sokturdugu yok. tam aksine biz her mac evimizde alimsayende galip geldik.yillarca.

4-0 3-0 2-0 3-1 vs.. bu skorlarla mac kazanirdik.

arogones yili haric her yil ilk 2 deyiz. bir yil bursayla sampiyonluk.yarisindayiz gs yok bir yil tsyle sampiyonluk yarisindayiz gs yok vs... 2 yildirda gsyle yaristayiz.

maradonanin bir lafi vardir onu koyun:) o ozetliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegolu her ne kadar sevmesemde ciddiye almasamda merak ediyorum arada izliyorum.
  • Galatasaray ya da Beşiktaş formda ya da zirvede olduğunda Fenerbahçeyle dalga geçilir. Fenerbahçe formda veya zirvede olduğunda Fenere düşmanlık yapılır bu kadar basit.Bu olay 2000 lerden bu yana böyle

Bunun sebebide Fenerin en büyük olması falan değil. Dışarıdan kendinizi görseniz tarafsız gözle yönetiminizi tutumunuzu değerlendirseniz anlayacaksınız. Bunun değişmesi içinde Azizin gitmesi lazım. Çünkü taraftarıda etkiliyor ügünümki Fenerlilik bir karakter olmuş ve hiç hoş değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.