Şimdi Ara

BU ULTRABOOK'U TAVSİYE EDER MİSİNİZ? GÖRDÜĞÜM EN İYİ ULTRABOOK VE ÖZELLİKLERİNE GÖRE FİYAT SÜPER. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özelliklerinde belirtilmemiş ama seri nosu aynı olduğu için dokunmatik ekran mevcuttur. Şarz type-c değil, normal kendine ait girişi var.
  • mogilan M kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşünüz için teşekkür ediyorum. Depolama özelliği olan ürünlerde ikinci el almama prensibim olmasaydı kesinlikle sizin sattığınız ürünü tercih ederdim. Yarın sipariş vereceğim. Umarım dokunmatik olarak gelir.
  • jetaydin J kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. Yalnız teknosa'da satılan indirime girmişti. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 7700'e düşmüştü şimdi tekrar artmış. Gittigidiyor'daki de şu an indirimde gözüküyor (Günün Fırsatı). Tekrar artabilir. Eğer almayı düşünüyorsanız çok geciktirmeyin bence. Çünkü normalde daha düşük konfigürasyonu olan envy'ler daha pahalıya satılıyor.
    Hocam geldi mi laptop? İzlenimleriniz nasıl? Ekran kalitesi nasıl? Bir de dokunmatik ekran mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teknosada mevcut olan laptopta dokunmatik ekran yok hocam oradan aldım laptopu
  • Nasıl olmaz. Ürün özelliklerinde "Dokunmatik Ekran Evet" yazıyor.
    Hocam ekran dokunmatik belki eski modellerde dokunmatikti ama bu modelde dokunmatik ekran değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vallahi kafayı sıyıracağım. Ben de gittigidiyor üzerinden sipariş verdim. Adama 3 gün önce sordum dokunmatik mi die cevap vermedi. Ben siparişi verdim yarın ürün elime ulaşacak adam yazmış bu gün bilgisayar dokunmatik değil. İade edeceğim ben de. Adam akıllı 7-8k bandında, dokunmatik, 13.3 - 14 inch, i7, 16 gb ram li bi cihaz bulamadım gitti.
  • Teknosa internet sitesinden mi aldınız mağazadan mı? Siteden aldıysanız bundan dolayı bile iade edebilirsiniz. Tabi sizin için önemli ise.

Düşünürseniz temiz ikinci el ilanım mevcut.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-envy-13-i7-8550u-16gb-ram-512gb-ssd-2gb-mx150-13.3-4k-764094318/detay/

• Ürünü Ben GittiGidiyor üzerinden aldım ancak dokunmatiği yokmuş geri iade edeceğim. Teknosa müşteri hizmetlerini aradım dokunmatik yazıyor, ancak Teknosa mağazasından aynı ürünü alan bir başka kişi ürünün dokunmatik olmadığını söylüyor dedim. Sitede ne yazıyorsa o şekilde gelir size dediler ama tam bilgimiz yok diyorlar. Şimdi Teknosa'nın sitesinden sipariş Versem mi vermesem mi karar veremedim. Alacağım bilgisayarın dokunmatik olmasını istiyorum. İlanınızı inceledim ancak içerisinde veri depolaması yapan cihazları ikinci el al mayı pek istemiyorum. Ayrıca siz Amerika'dan aldığınızı söylemişsiniz. Garanti durumu nedir bunlar da önemli tabii ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam x360 alacaktım lakin Türkiye gelmemişti. En yakın muadilini aldım. Mağazadan bilerek aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2’si bir arada olmadığı için dokunmatik ekran spesifik bir amacınız yoksa şart değil. Güzel bir laptop aldınız. Güle güle kullanın.

Ürün az önce kargodan geldi. Açıtım inceledim be dokunmatik ekran değildi. Geri iade ettim. Aradığım cihazı bulamayacağım sanki

• Hocam ekran kalitesi nasıldı? Mat kıydı?

• Bu Arada beyler ürün Teknosa da 7600 tl den satılmaya başlandı. Haberiniz olsun.

• poyraztayfur P kullanıcısına yanıt
    Ekrana hiç bakmadım sadece dokunmatik mi değil mi diye baktım, olmadığını anlayınca da zaten hemen paketledim ve geri iade ettim. Dün Teknosa'ya Telefon açtım müşteri hizmetlerine bilgimiz yok dediler. Acaba Teknosa'da satılan ürünün dokunmatiği var mı yok mu bilemedim.

Tam anlamıyla komedi. Oradaki görevliler ne işe yarıyor o zaman. Ürün kodunu sitesinden sorgulatınca bütün özelliklerinin çıkıyor olması lazım. Yani mağazanın da zararına aslında. Hiç yoktan doa ya düşüyor laptop. Tabi sıfır diye tekrardan satmıyorlarsa. İkinci el tercih meselesi tabi ona birşey diyemem. Hayırlısı olsun. Sizin için dokunmatik ekranlı muadil bir laptop bakacağım.

• Beyler ürünü Teknosa da inceledim dokunmatik özelliği yok

Gerçekten bunların hiç bir şey bildiği yok. Bugün HP ile de iletişime geçtim inceleme yapıp geri dönüş yapacağız dediler gün boyu geri dönüş olmadı. Size zahmet aynı özelliklere dokunmatik bir cihaz görseniz ve bana haber verirseniz çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.