Şimdi Ara

BU ULTRABOOK'U TAVSİYE EDER MİSİNİZ? GÖRDÜĞÜM EN İYİ ULTRABOOK VE ÖZELLİKLERİNE GÖRE FİYAT SÜPER.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aşağıdaki linkteki ultrabooku önerir misiniz Sadece 1.17 kg olan bu ultrabook çok iyi özelliklere sahip gözüküyor kağıt üstünde. Ya da sizin önereceğiniz bu fiyata daha iyi bir model var mı?

www.teknosa.com
    HP 8KJ01EA ENVY 13-aq1002nt i7-10510U 16G 1TB 13.3 W10H SILVER NOTEBOOK Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hp-8kj01ea-envy-13aq1002nt-i710510u-16g-1tb-133-w10h-silver-notebook-p-125034025?ref=go&utm_source=go&utm_medium=affiliate&utm_campaign=21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alt modelleri bile bu fiyatın üzerinde, üründe bir sıkıntı yoksa alınır.
  • Hocam aynı seriden bizde de mevcut. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok şık ve hafif bir laptop. Şu an halihazırda kullanıyoruz ve çok memnunuz. İkinci el düşünürseniz satışa koyduk. İsterseniz aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-envy-13-i7-8550u-16gb-ram-512gb-ssd-2gb-mx150-13.3-4k-764094318/detay/
    Madem memnunsun niye satıyorsun diye soracak olursanız macbook a geçmeyi düşünüyorum ama acelem yok. Windowslu ultrabook isteyip Dell Xps falan almayacaksanız bu cihaz en iyi alternatiflerden birisi. Fiyatı da indirime girmiş şu an yoksa arkadaşın da dediği gibi daha düşük özellikli olanları daha yüksek fiyatta çoğu yerde. Sıfır düşünüyorsanız fiyatı çok iyi.

• Sizce bu alet şu fiyatıyla fp sayılır mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tasarım ve donanım olarak bu model daha iyi hocam:

• Rand al Thor kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle f/p. MSI Prestige de çok iyi bir laptop. Hem de GTX 1650 li modeliyle ama arada 3000 tl fiyat farkı var.
  • Laptopu almanyadan alacaktım lakin perşembe günü ülkemize geldi. Hemen ürünü satın aldım. ürün şu an lansman indirimi dolayısıyla 7500₺ ve perşembe günü gelmesine rağmen çoğu mağazada stok bitti. çalışanların söylediğine göre önümüzdeki haftalarda 10000 bandını aşacağı söyleniyor elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim. Ürün hakkında sorularınızı yanıtlayabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diadhaidhrigh

Laptopu almanyadan alacaktım lakin perşembe günü ülkemize geldi. Hemen ürünü satın aldım. ürün şu an lansman indirimi dolayısıyla 7500₺ ve perşembe günü gelmesine rağmen çoğu mağazada stok bitti. çalışanların söylediğine göre önümüzdeki haftalarda 10000 bandını aşacağı söyleniyor elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim. Ürün hakkında sorularınızı yanıtlayabilirim.
    Hocam bunun bi alt segmentine baktım da ekran kalitesi güzel gözükmüyordu. Mat bir ekranı vardı. Senin incelemen nasıl?
  • poyraztayfur P kullanıcısına yanıt
    Göz alıştıktan sonra normal geliyor hocam bide ek özellik olarak tuşa basınca sadece ekran karşıdan görünüyor büyük ihtimal ekranın göze öyle gelmesinin sebebi bu özellik yüzündendir
  • Hocam peki bunun yerine macbook alma fikrine nasıl bakıyorsunuz?
  • poyraztayfur P kullanıcısına yanıt
    Hocam macbook almak için gitmiştim lakin daha fazla kafama yattı arada ki fiyat farkına daha farklı şeyler yapabilirim diye düşünüp bu laptopu aldım.
  • Bu fiyatlara Macbook Pro 2019 alınır. Diğerleri pişman eder.

• Free Man. kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata alacağın macbook bunun yarı performansını vermez ve konu ilk açıldıgında ürün 7bin liraydı
  • serusvon S kullanıcısına yanıt
    Performans? Şimdi biri not tutacak internet üzerinde gezinecek multimedya içerikleri tüketecek ise zaten i3 8145u ile aradaki farkı dahi belirgin şekilde hissedemez. Daha ileri işler için son çıkan Macbook Pro 2019 işlemcisi de epeyce güçlü.

Ayrıca daha iyi pil ömrü daha iyi kasa ve çoğu kişiye göre dikkat çekici bir tasarım (statü, prestij) söz konusu. Aynı zamanda macos deneyimi daha sorunsuz.

Daha önce ThinkPad X260 - X270 / Dell XPS 9370 / ThinkPad T450 - T460 / Lenovo IdeaPad 330S / Asus Zenbook (7.nesil i5 işlemcili model) / Macbook Air 11.6 2015 model / Macbook Pro Mid2012 / Lenovo S145 / Lenovo Yoga X1 Carbon / HP Envy 2017 / ThinkPad E490 kullandım.

Şu anda MacBook Pro 2017 kullanıyorum. Bunlardan hepsi gündelik işlemlerde Windows'un aksiliklerini hariç tutarsam benzeri performans veriyordu.

Ama ultrabook sadece performans temelinde düşünülemez. Oyun bilgisayarı almıyoruz. Taşınabilir olması, kendini size çekmesi* ve kaliteli bir ekrana sahip olması elzem.

Bu nedenle de bu fiyat aralığındaki çoğu ultrabook MacBook Pro varken ikincil planda kalır. Bu işler hep böyle olur. Ultrabook için Everest Apple'ın çözümleri. Eninde sonunda kan sizi zirveyi görmeye çeker. Sonra dener ve beğenmez iseniz amenna. Ama illa ki yol bir noktada oradan geçecek eğer çok niş ihtiyaçlarınıza cevap aramıyorsanız.

* Bu işaretli kısımda dediğim şu: bazı ultrabooklar hakikaten sizi kendisine çekiyor. Açıp kurcalamak istiyorsunuz. O esnada illa ki verimlilik artıyor ve daha üretken oluyorsunuz. Şahsen bu etkiyi en fazla X270 / X260 / T460 ve Macbook Pro 2017 ile elde ettim.

Yani her şey performans değil.

• Free Man. kullanıcısına yanıt
    10. nesil i7 1.17kg ağırlık 12 saat karma pil ömrü 1tb m2 ssd nvidia mx250 gpu bang&olufsen ses sistemi.. Macbookların artık bir cazibesi kalmadı aynı kalteyi performansı yarı fiyata sunuyorlar. 1tb ssdlik i7 li macbooklar 20k dan başlıyor, özelliği ney hafif olması mı ince olması mı batarya ömrü mü diğer markalarda zaten artık aynı çizgide, geriye fahiş fiyattan başka bişey kalmıyor.

-
    support.hp.com
    HP ENVY - 13-aq1002nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
    https://support.hp.com/tr-tr/document/c06493658

• Merhaba. Ben de bu ürünü inceledim az önce. Filmora ve diğer video edit programlarında 1 saatlik videolar editliyor, efektler uyguluyorum. Acaba bu cihaz kaldırır mı? Takılmadan edit sırasında rahatça işlem yapabilir miyim? Ayrıca dokunmatik ekran olsun istiyorum alacağım cihaz. Bu ürünün dokunmatik ekranı var mı ?Video da izledim var diyor ama tam olarak anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetaydin -- 22 Aralık 2019; 11:30:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik ekran konfigürasyonuna göre değişebilir tabi ama bu teknosadaki laptopu soruyorsanız onda var

• mogilan M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Gittigidiyor üzerinden aynı ürünün biraz daha uygun fiyatlısını buldum. Sanırım aynı ürünler. Gittigidiyor daki bu üründe de dokunmatik ekran var mı acaba ? Ayrıca şarjı type-c üzerinden mi bu cihazların ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetaydin -- 22 Aralık 2019; 15:33:37 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.