Şimdi Ara

Bu ürün hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürün hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim?

HP PAVILION 15-P005ST G7X37EA NOTEBOOK

İŞLEMCİ Intel Core i5-4210U
    GRAFİK TİPİ NVIDIA GeForce 840M
    BELLEK 8 GB

http://www.teknosa.com/urunler/125032792/hp-pavilion-15-p005st-g7x37ea-notebook

• sürrealmeraklı kullanıcısına yanıt
    Hocam özellikleri fiyatına göre güzel ancak HP den uzak dur bence. Isınma sorunu var diyorlar.
  • Ne icin kullanacagina bagli ama oyun oynayacaksan asus X550JK-XO012d modelini tercih et derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnsngr C kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamayı sevmem, grafik programlarını rahat bir şekilde kullana bileceğim bir bilgisayara ihtiyacım var .
  • sürrealmeraklı kullanıcısına yanıt
    grafik kartı güçlü bir model lazım yani oda asus da mevcut gt 840 dan çok daha iyi bir model var gtx 850m asusda
  • Bu bilgisayarı bugün teknosa dan 1699 tl ye ing kredi ile 18 taksit ile aldım.
    Nba2k14 kurdum hd tv ye bağladım 1 saat oynadım sonra 1 saat de fifaworld oynadım hiç ısınmadı takılmadı diyebilirim. Orta düzey kullanıcı için yeterli bence

• www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550lb-xo098d-notebook-pmu300324

Aynı ürünün birde ekran kartı 840m olanı var ikisinden birini sipariş edeceğim, dün hp ye mağazaya gidip baktım görüntü şık ama kasa sağlam değil gibi geldi ayrıca bu ısınma sorunu herkezin dilinde nekadar doğrudur bilmiyorum.
  • Hocam bu isiniyor diyen arkadaslar kullanmislar mi ama bu model ve son cikan hp ler icin.coolsense ozelligi olanlar icin soruyorum.arkadasimda farkli bir modeli var.makinada oyun oynuyor soruyorum isiniyor mu diye hayir diyor.kullananlar yorum yapsin lutfen.benim 2006 yilinda aldigim hp firin niyetine kullanilir ama yeniler icin ayni seyi soylemek icin kullananlar onemli

• VERDİĞİN MODELDEKİ BİLGİSAYARI ALDIM SAĞ MENTEŞESİNDEN ÇATIR ÇATIR SES GELİYORDU GÖNDERDİM GELDİ BU SEFER SOL MENTEŞEDEN SES GELİYOR.
  • teknosadan bir şey almamaya çalışın . vatan kazıktır ama iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.