Ben samsung'un bu modelden bir önceki yp-t8x modelini kullanıyorum tek kelime ile harika. Bu yeni modeli de eminim oldukça iyidir. Yalnız radyo yok diyor fakat ben var diye duymuştum. Olması iyi olurdu.
O zaman firmware güncellemesi ile radyo fonksiyonuna sahip olmak mümkün gibi. Fiyatıda oldukça cazip 470 ytl lerden düştü bu fiyata.
bende o ürün var ses kalitesi çok iyi ama radyosu yok nasıl firmwareyle radyo yüklenilebilir
Samsung teknik servisine bir sor istersen. Forumlarda da vardır nasıl yapıldığına dair açıklamalar. Fakat firmware yükleme ile radyo özelliği içinde olan aletlerin bu özelliklere kavuştuğunu biliyorum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi bandrol olayı yüzünden bu özelliği açmıyorlar. Araştır bence.
biraz önce firmware update yaptım radyosu geldi ama kilitlendi şarjının bitmesini bekliyom inş kendisine bişey olmaz
radyo geldi ama sadece ismi geldi ama hiçbir iş yapmıyor. donanımsal olarak yok herhalde
2gb için birtaz pahalı değilmi yinede?
Bence pahalı,bu ürün yerine aynı fiyata daha değişik ve güzel alternetifler üretebilirsin ,mp3 player piyasasını biraz daha araştır veya verebileceğin fiyat aralığını belirle ona giöre yardımcı olalım .
ben aldım bu cihazdan tek kelimeyle harika cihazın ses kalitesi çok iyi.Mpio fg-100+ cx300 ümde alamadığım sesleri yp-t9+mx200 ile alabiliyorum.Ses konusunda hiç bir probleminiz olmaz.dış görünüm zarifliğde cabası.ben tavsiye ediyorum cihazı hiç düşünmeden al bide sanal marketime bak orda 280 ytliydi
arkadasım cok harıka bı urun su an kullanıorum ve cok memnunum hafıza dıger lerıne gore az fakat bana rahat bır sekılde yetıyor tavsıye ederım
Benim bir arkadaşımda var bundan gayette memnun..Sadece bir kez takılmıştı diye biliyorum ben uzun zamanda.
Radyo konusunda bu ürünü Türkiyeye getiren firmaya telefon açtım. Bana söylenen bu ürünün iki ayrı modeli olduğuydu. Bunlardan birisisin radyolu olduğu diğerinin ise radyosuz olduğuydu. Şuan Türkiyeye sadece radyosuz modeli giriyormuş. Tabi bu bana söylenen. Onun için bence yazılım yükletilerek radyo çıkması mümkün değil.
ben aleti ilk aldığım günden beri güncelleme yapmadım ve radyo var ayrıca şarkı kopuşlarında bir anda kilitlenmesi dışında hiç bir eksiği yok(istisna değil) arkadaşlarımın ipodları yanında çok daha güzel bi görüntüsü var ses kalitesi harika kendi kulaklıklarını 4 ay içinde patlatıyor 17 milyonluk shs 390 philips kulaklığım var müzikten fazlasıyla zevk alıyorum fazla hafızayada bence gerek yok zaten yola çıkmadan canım ne istiyorsa atıyorum yetiyor pc i hergün açan insanlar için bir sorun değil bence bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme