Şimdi Ara

Bu ürünle iPad i temizleyebilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası böyle temizleme aparatlarini monitör, televizyon dışında gereksiz buluyorum. Sonuçta temizlendikten sonra yine parmaklanacak o ekran. Ben tüm cihazlarımi çok az nemli kağıt havlu ile temizlerim, jelatini tak sıfır diye sat o kadar iyi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Açıkçası böyle temizleme aparatlarini monitör, televizyon dışında gereksiz buluyorum. Sonuçta temizlendikten sonra yine parmaklanacak o ekran. Ben tüm cihazlarımi çok az nemli kağıt havlu ile temizlerim, jelatini tak sıfır diye sat o kadar iyi oluyor.

TV ile birlikte geldi zaten. Aslında ekranda çizik gördüm acaba bir iz falan mı diye temizledim ama çizikmiş. Hayır kılıfla birlikte kullanıyorum, 2 defa da halıya düştü ama 4-5 tane çizik var. Neyden yapıyorlar bu camları anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    Haklısın, aynı şey benim g2 dede oldu, aldigim günden beri kilifini cikarmamistim 1 haftaya kalmadan ekranın 2-3 yerinde bayağı belli kılcal çizik oluştu. O günden sonra artık kilifmis ekran koruyucuymus kullanmıyorum. Şimdide 1 tane çizik yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lcd - led tv ve iPad tabletlerin ekranını camsil çok iyi temizleyip, parlatıyor... Antistatik temizleme bezi ile silin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi sinirlendim kılcal çizikleri görünce. Elimle hissetmiyorum ama görünce kötü oldum. Çıkardım caseden bir hışımla
    @frux Hocam ekranın üstündeki maddeye zararlıymışhttp://support.apple.com/kb/HT3226?viewlocale=tr_TR#ipads

• John Citizen kullanıcısına yanıt
    Ekranın üzeri zaten cam.. Camsil'le bir seneden fazladır siliyorum ve ekran koruyucu da yok, camda tek çizik ve en ufak bir deformasyon yok.
    Sıvı temizleyicileri mac ve telefonun, tabletin metal kısmına zarar verebilir diye demiş olabilirler.. ama ben iPad 2'nin arka aliminyum yüzeyi de camsil'le sürekli silmiştim, tablet sıfır gibiydi.
    Daha yeni sattım, sıfır kadar iyi kozmatiği vardı..
    Piyasada satılan minik şişe lcd ekran temizleyici spreyler de camsil gibi kokuyor ve rengi de mavi
    Camsil zaten asirli bir sıvı değil.. Evde mobilya ve seramik objeleri bile camsil'le siliyoruz.. Zararı olmaz merak etmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 30 Haziran 2014; 3:23:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür malzemelerle ekranınızı silmeyin. Camın üzerinde yansımayı önleyici bir katman var. O katmana zarar veriyor. Ekranınızı mahvedebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

Bu tür malzemelerle ekranınızı silmeyin. Camın üzerinde yansımayı önleyici bir katman var. O katmana zarar veriyor. Ekranınızı mahvedebilir

İçindeki mikrofiber bezi hafif suyla ıslatıp sildim.

• Ben tüm ürünlerimi ipad ipod ve iphone bu solüsyonla temizliyorum bir sıkıntı yok daha önce farklı ürünler kullandım ama bunun fiyatı uygun ve miktarı fazla ayrıca antibakteriyel özellikte ne kadar doğruysa tabi :) bu arada cihazların hepsinde ekran jelatini zaten var. Yapışıklık veya kalıntı bırakmıyor.

• ne kadar takıntılı insanlar var ya puhahhasdfsghgmj sildikten sonra ekranda iz kalmasın diye bunlar ipad bile kullanmıyordur. eldiven filan takın beyler kullanırken aman çiziliverir
  • 3DMystic kullanıcısına yanıt
    Aynen ya puadhuıashafhkjafjs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.