Şimdi Ara

Bu vakitte Guild Wars 2 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben oyunu biraz inceledim gayet güzel duruyor bu vakitte alınır mı oyun yoksa çok geç mi kaldım?Veya aynı türden daha iyi bir oyun var mıdır?YARDIM LÜTFEN.

• Gw2 de geç kalma gibi bir durum söz konusu değil açılır açılmaz başlayanla bir iki ay içerisinde tamamen eşit duruma gelirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkagamiShanks

Gw2 de geç kalma gibi bir durum söz konusu değil açılır açılmaz başlayanla bir iki ay içerisinde tamamen eşit duruma gelirsin

O kadar da değil millet 6-7tane legendary yaptı, ascended armorları takıları dizdi. Anca Exotic set dizer 2 aya.

• Xiusy X kullanıcısına yanıt
    Geç kalmadın alırsın oyunu başlarsın yavaş yavaş oynarsın exootic setini dizdinmi ezik kalmazsın zmanlada en üst düzey itemleri alırsın onlar zaten hemen olcak bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleyear

quote:

Gw2 de geç kalma gibi bir durum söz konusu değil açılır açılmaz başlayanla bir iki ay içerisinde tamamen eşit duruma gelirsin

O kadar da değil millet 6-7tane legendary yaptı, ascended armorları takıları dizdi. Anca Exotic set dizer 2 aya.

legendary olan 10k vururken exotic olan 1k vurmuyor ezilmeyeceği için dediğim sürede diğer oyunculara yetişir

• quote:

quote:

quote:

legendary olan 10k vururken exotic olan 1k vurmuyor ezilmeyeceği için dediğim sürede diğer oyunculara yetişir

Yetişmek başka bir şey karşısında idare etmek başka bir şey. Mesela PvPde geçen yeni engineer açtım adamlardan tek fark set ama o kadar kolay vermiyorum kill kimi zaman da alıyorum bu tamamen tecrübe mesela. Başlasın öğrensin o da zevk alır zaten sisteminden. Diğer MMORPGler gibi değil sonuçta level atlama ve item dizme biraz daha casual oyunculara hitap ediyor. Mesela çoğu bir şeyler yapabilmek için son seviyeye ulaşmak aylar alıyor ki seti var silahı var derken 1yıla yakın süre bile geçebiliyor. Bunu bir kaç ay oynarsa orta karar set yapar. Ki gerisi tecrübe legendaryler ufak stat farkına sahip. Ki legendarysi olan adamları öldürmek büyük zevk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yetişmek başka bir şey karşısında idare etmek başka bir şey. Mesela PvPde geçen yeni engineer açtım adamlardan tek fark set ama o kadar kolay vermiyorum kill kimi zaman da alıyorum bu tamamen tecrübe mesela. Başlasın öğrensin o da zevk alır zaten sisteminden. Diğer MMORPGler gibi değil sonuçta level atlama ve item dizme biraz daha casual oyunculara hitap ediyor. Mesela çoğu bir şeyler yapabilmek için son seviyeye ulaşmak aylar alıyor ki seti var silahı var derken 1yıla yakın süre bile geçebiliyor. Bunu bir kaç ay oynarsa orta karar set yapar. Ki gerisi tecrübe legendaryler ufak stat farkına sahip. Ki legendarysi olan adamları öldürmek büyük zevk.

sonuç olarak dediğime geliyor 2 ay olayını zaten set veya silahlar için vermedim classları tanıması rakiplerin skill animasyonlarını kavraması için gerekli bu süre geri tamamen kişinin yeteneğine kalıyor skill bar hakimiyeti hızlı karar ve tepki süresi bunlarda iyi olmayan kişi zaten gw2 de çok iyi PvP ci olamaz bana göre full ascended legendary olsa da yeteneği yoksa etkisiz kalır bundan dolayı yetenekli bir oyuncu 2 ayda iyi bir PvP ci olur keyif alır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya dostlar gw2 playerlik oyunudur 20 level mesmerin 80 level adamı kestiğini sahit oldum zaten böle yüzlerce videoda var boşuna tartışmayın burda. Arkadaş oyuna yeni başlar mmorpg bilgisi +oynayış stili ve oyunun skilleri hangi karakterde hangi skil var ne zman dodge atmalayım bunu atınca ne oluyodu çözene kadar1 ay yada yeteneğe göre 2-3 ay geçer zaten o sırada exo full set dizmiş olur exo full setli bi adamla ascended full set bi adam kapışınca exo alamaz diye bişey yok öle bi alırkı şaşırırsınız Akagamiye tamamen katılıyorum.Arkadaşım sen al oyunu başla geç filan kalmadın.

• Dostum sen kısacası oyunu kaçırma.

• aldığımdan beri legenderym yok benim :( 1 yıldır

ascended setim var
  • tomysawyer T kullanıcısına yanıt
    Bendede legendary var ascendedi yeni yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

aldığımdan beri legenderym yok benim :( 1 yıldır

ascended setim var

Legendaryin yok mu? Puhahahahahahahhahahahhaha legendarysi yok ahahahahhahahhahahahhaha. Ahahhahahahahah legendarysi yok zuhahahahahhaahhhah.

Benim de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Hangi silah var?

• quote:

quote:

Hangi silah var?

all stat dagger ve armor

Ele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomysawyer -- 25 Mayıs 2014; 19:37:31 >
  • quote:

quote:

Hangi silah var?

Twilight var

Eternitye tamamlarım 2 aya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 25 Mayıs 2014; 22:44:19 >
  • Ben 3-4 hafta once falan aldim oyunu, zevk alarak oynuyorum su an. Ilkten sinif kararsizligim oldu, mesmee kastim 23e kadar, en son rangerda karar kildim. Su an 25 rangerim var yavas yavas level aliyoruz iste. Collectibles biriktiriyorum henuz crafting ogrenmeye zamanim olnadi o yuzden ileride lazim olur diye herseyi lootluyorum. Bir yerde de legendary icin 1 milyon karma gerekecegini okumustum, karmami da harcamiyorum hic.

Bence oyunu kacirmamalisin. Al bitane oyna zevkle. Oyuna yeni living story geldi, festival geldi. Resmen bi mmorpgde platform oyunlarinin zevkini aldim. Kosu yarisi mi dersin, haritada rasgele cikan kristalleei bulup npcye teslim etmek mi dersin, bir mmorpgde olmasini dusunemeyecegin hersey var. Ve WoW gibi kaybolmuyorsun oyunun icinde ilk basladiginda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 1 bittiğine denk gelmişssin sezon normal şartlarda en kötü 1 ayda bir etkinlik olur festival gibi hepside değişik değişik sezon 2 temmuz 1de başlıyor ayda bir oyunda yeni şeyler görmeye hazırlan

• DoricoDH kullanıcısına yanıt
    Hazırlanamayacam sıktı oyun çünkü. Satmak için konu açmıştım kapatmışlar, diğerleri kapanmıyor neden benimkiler kapanıyor hep anlamıyorum. Geçen sene adamlar D3 forumunda hep satarken ben bi konu açtığımda 15 gün yemiştim anlamıyorum ki.

Neyse, demek istediğim oyunu bırakıyorum çünkü artık bilgisayardan sıkıldım, oynarsam da LoL oynarım. Ama GW2 gibi bir oyun yok gerçekten harika zaman geçirdim oyunda :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.