Şimdi Ara

Bu virüs mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • comodo killswitch ile autorun analyzer i açtığımda kırmızı renkte görünen bir dosya var. güvenilir olarak görüyor. daha önce kırmızı renkli herhangi bir dosya ile karşılaşmamıştım. bilinmeyen dosyaları gri gösteriyor, tehlike olduğunda kırmızı oluyor diye biliyorum. bu virüs mü acaba? TDSSkiller, malwerabyt, hitman pro ile tarama yaptığımda temiz çıkıyor. Bir de kırmızı dosyanın hemen altında aynı isimde bir dosya daha mevcut beyaz.
     Bu virüs mü ?

• Virüs değil. Temiz cmd.exe
  • cevap için teşekkür ederim. Bu cmd.exe dosyası bilgisayarı kapatıp açtığımda da görünmeye devam ediyordu. Artık görünmüyor. Sağ tıklayıp engelle yapmıştım program herhangi bir tepki vermemişti ve sağ tık menüsünde engelli olarak işareti yoktu. ulaşabildiğim engellenen dosyalar veya kural listesi de yok. Ben engellediysem sistem zarar görür mü, nasıl düzeltebilirim.
  • Bir nedenden dolayı masaüstüne kısayol oluşturmuş olabilir. Siz de engellemişsiniz. Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Başlat > Çalıştır'a cmd.exe yazıp enter yapın.
    Listenin başında cmd'ye tıklayın. Siyah cmd ekranı geliyorsa bir sorun yoktur.
  • Hips ayarları içinde korunan nesneler>engellenmiş dosyalar içinde buldum listeden kaldırdım. siyah cmd ekranı çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.