Şimdi Ara

Bu virüsten kurtulamıyorum !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) Chrome tarayıcı kullanıyorum ve geçenlerde yeni pencerede reklam açmaya başladı hangi siteye girersem gireyim bir yere tıkladığım anda ilk önce yeni pencerede reklam açıyor ve girdiğim sitenin yanlarında kutu içinde reklam altında Comp pool tarafından önerildi yazıyor. Denetim masasından kaldırmayı denedim yöneticide program konumu bi sysWOW64 bide kullanıcıda var diyor Rundll32 program diyor
    2)Chrome kaldırılmıyor görev yöneticisinde 5 6 tane çalışır durumda kalıyor chrome kapatmama rahmen kalkmamasının sebebi bana o program gibi geliyor.

Teşekkür ederim.

• Güvenli modda kaldırmayı dene. Malwarebytes programını kur tam sistem taraması yap. Adwcleaner ile de bi tarat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adwcleanerı indirmiştim virüsü buldu ama kaldıramadı Malwarebytes tarama yaptırıyorum
  • Hasan 2076 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba Tarayıcı Virüsleri içinhttp://ademocut.com/cozuldu-masaustu-ve-web-sayfasinda-cikan-reklamlardan-kurtulma/ adresinden destek alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Güvenli modda kaldırmayı dene. Malwarebytes programını kur tam sistem taraması yap. Adwcleaner ile de bi tarat

Çok teşekkür ederim sorunum düzeldi boşuna bunca zaman ızdırap çekmişim
  • Rica ederim öyleyse geçmiş olsun diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.