Şimdi Ara

NETE İLK GİRDİĞİMDE AVAST BU SİTEYİ ENGELLİYOR AMA SİLEMİYOR (SS) :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sorunu ortadan nasıl kaldırabilirim birsürü şey denedim olmadı, resmen yapıştı bırakmıyor bu site net aşırı derecede kasmaya başladı eskisine göre

• avast çok başarılı bir antivirüs değil diye biliyorum kaspersky yada nod32 cekip onlarla mankineni bi tarat derim bi de enson combofix yap netten çekip tertemiz olur makine ben bugun oyle yaptım baya virüs varmış :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatch1903 -- 20 Ocak 2009; 16:03:16 >
  • combofix derken
  • avast iyidir ama o kadar güvenilir değil, NOD32 tavsiye ederim.
  • bu avastın yerleşik koruma sistemi bilgisayarını o virüsten kurtarmış yani bilgisayarına birüs bulaşmadan engellemiş.bu bir tarama değil yerleşik koruma sistemi siteleri dolaşırken anında tarama sistemidir.silinecek bir şey yok ayrıca avast ile tarattığında bu virüsü bulamıyacaktır çünkü virüs bulaşma anında engellenmiştir.benimde başıma azda olsa geliyor.bu benim fikrim
  • Kardeş o siteyi senmi açmaya çalışıyorsun yoksa bilgisayar kendimi girmeye çalışıyor. Eğer sen girmeye çalışıyorsan sorun yok zaten avast engellemiş ama bilgisayar kendisi girmeye çalışıyorsa orada sorun var gibi
  • bide dns ön belleğini temizlemeyi deneyin belki faydası olur.velideli evet orayı atlamışım ilk bağlandığında yapıyorsa sorun başka yani belli bir siteye giriş yapmadan oluyorsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: velideli

Kardeş o siteyi senmi açmaya çalışıyorsun yoksa bilgisayar kendimi girmeye çalışıyor. Eğer sen girmeye çalışıyorsan sorun yok zaten avast engellemiş ama bilgisayar kendisi girmeye çalışıyorsa orada sorun var gibi

yok ben açmaya calısmıyorum site kendisi geliyor ve avast engelliyor. ama tarattığımda bulamıyor

quote:

bide dns ön belleğini temizlemeyi deneyin belki faydası olur.velideli evet orayı atlamışım ilk bağlandığında yapıyorsa sorun başka yani belli bir siteye giriş yapmadan oluyorsa

dns ön belleğini nasıl temizleyeceğim ? @K@NT bu site kendisi hep geliyor bi kere olmadı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 20 Ocak 2009; 17:34:00 >

• spayware bulaşmış makinaya eger avast kullanmakta kararlıysan yanına birtanede antispyware kur tarat tavsiyem

http://www.superantispyware.com/download.html işini fazlası ile görecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: refqref

spayware bulaşmış makinaya eger avast kullanmakta kararlıysan yanına birtanede antispyware kur tarat tavsiyem

http://www.superantispyware.com/download.html işini fazlası ile görecektir

spyware doctor , anti malware, a-squared bu üçüyle tarattım gene olmadı bunuda bir deniyim belki işe yarar
  • ne yaptıysam bu sorunu ortada kaldramadım pc clean indirdim dns önbelleğini temizledim gene olmadı site hala peşimi bırakmadı
    acaba dns numarasını değiştirsem işe yarar mı veya ip adresini ??
  • kardeş BURADA senin sorunun anlatılıyor istersen buradaki antivirüs programını kurup dene .Bişeyi hiç anlamıyorum yaklaşık 3 yıldır bilgisayar var bir defa virüs bulaştı oda benim hatamdan bu virüsler sizi nasıl buluyor.
  • tmm bunuda deniyecem
  • birde şunu dene xoftspyse google da ara full olanını bulman lazım yoksa bulduklarını silmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.