Arkadaslarım 3 senedir beta açılıyor.Bu sene açılırsa geçer misiniz?
Beta=Test Serverı
Beta[Test] Serverı,yeni versionun,gerçek sunuculara gelmeden önce,çeşitli bug vs. bulmak,kullanıcılara yeni version'u tanıtmak için açılır.Bu sene de yeni version'un geleceğini varsayarsak,gelmeden önce mutlaka açılacaktır...
Beta ancak 0[Sıfır]'dan basladığı zaman zevkli oluyor.[Orn;Gecen sene]...
Eğer gene 0[Sıfır]'dan baslarsa geçerim
quote:
Orjinalden alıntı: vLkN!
Beta=Test Serverı
Beta[Test] Serverı,yeni versionun,gerçek sunuculara gelmeden önce,çeşitli bug vs. bulmak,kullanıcılara yeni version'u tanıtmak için açılır.Bu sene de yeni version'un geleceğini varsayarsak,gelmeden önce mutlaka açılacaktır...
Beta ancak 0[Sıfır]'dan basladığı zaman zevkli oluyor.[Orn;Gecen sene]...
Eğer gene 0[Sıfır]'dan baslarsa geçerim
0dan başlarsa geçmem
belli olmaz düzgün birşey olursa geçeriz
@ocisun
Geçersin,geçersin
quote:
Orjinalden alıntı: vLkN!
@ocisun
Geçersin,geçersin
geçelim güzelleşelim
Msn gel,ordan devam edelim
bu yeni pakette ne eklentiler olacak bilgisi olan var mı
Gelecek bence fakat 0 dan başlamayacak. Yeni moradonda düşük lvller için falan özellikler vardı 0 dan başlattılar.
Fire drake de +60 görevler itemler falan vardı 60 dan başlattılar
Knight Empire da yine öyle pek özellik yoktu yine düşük lvller için vardı yeni haritalar falan vardı 0 dan başlattılar.
Bunda 60+ görevler falan var tahminimce 70 ten falan başlatırlar.
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
Şahsen ben sanmıyorum geleceğini.
aynen...
quote:
Orjinalden alıntı: KeriaN
Gelecek bence fakat 0 dan başlamayacak. Yeni moradonda düşük lvller için falan özellikler vardı 0 dan başlattılar.
Fire drake de +60 görevler itemler falan vardı 60 dan başlattılar
Knight Empire da yine öyle pek özellik yoktu yine düşük lvller için vardı yeni haritalar falan vardı 0 dan başlattılar.
Bunda 60+ görevler falan var tahminimce 70 ten falan başlatırlar.
FD için de Ardream vardı fakat 60'dan başladı.35-69 lvl Cz'si için 0'dan başlayacağını düşünüyorum.Hemde 1-60 arası görevler azaldığı için bunu da görmemiz için yapabilirler.0'dan baslarsa daha zevkli oluyor
Bi uplayalım,ocisun geçmicekmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme