Şimdi Ara

FORUM NASIL AÇILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forum nasıl açılır iice bilen var mı? ücretsiz alınan hostlara açılabilir mi? veya ücretli alınıpta asp ve php desteklemeyen bir hostinge açılabilir mi? bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkürler.

• ücretsiz bi yerde acılan bi forum daha gormedim
    varsa bana bi pm atın
  • helper öncelikle snitzforum olması lazım oradan kodları indiriyon falan filan ama asıl sorun şöyle baba bir server yani paralı olacak ve de destekleyecek yani aslında bende düşünüyorum bu aralar ama fiyatı konusundaki soru işareti hep kafama takılıyor.
  • fiyat derken sadece domain hosting fiyat?ndan m? bahsediyorsun yoksa forumdam? parayla? :)))
  • önce git kendinewww.aspindir.com a ordan forumlara gir orda baya bi script var istediğini indirebilirsin
    www.brinkster.com dada bedava asp destekli host alabilirsin takılırsan PM at anlatmaya çalışırım
  • chad saol valla :) brinksterden host alıp yönlendirme yaparız güzel bi adresede işte sana forum :) fakat chad hoca aspindir.com çok karışık neye göre indircem? bi sürü şey var bana öncelikle hangisini indirmem konusunda yardımcı olabilir misin? ben bu forum gibi birşey istiyorum. post sayısı ile kıdem artsın avatar olsun aynen böyle birşey işte. birde indirdikten sonra ne yapmalıyım? düzenlemem gerekirmi yoksa direkt hosta atsam olurmu? ben nasıl admin olcam? :) valla yardımcı olursan çok sevinirim. :)
  • web wiz 7,5 var onu indir.
    Brinkstere upload ederken sanırım bi değişiklik yapmana gerek yok DB yolu filan aynı sanırım neyse sen indir dene bi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum sitem nasıl olmuş?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok sagol bir indirip deneyeyim sağolasın. simdilik son iki sey daha sorayim :

1. brinkster banner reklam koyuyor mu?

2. parayla domain alsam brinksterden aldigim hosta ucretsiz yonlendirme yapilabilir mi?

eger dedigim gibi olursa 10$a asp forumlu bir site acabilirim :) tesekkurler.
  • 10$
    a nerden domain name alınıyor bana da sölermisin...!!??
  • Bildiğim kadarıyla brinksterde reklam yok şu an. Domain alıp Brinksterede yönlendirebilirsin
  • ducati: söz geli?i söyledim... fakat gecenlerde yabanci bir domain host sitesini gezerken kdv dahil 6$a bile domain satisi oldugunu gördüm. guvenebiliyorsan googleden arat domain hosting vs. diye bulursun yani.

chad hocam üzgünümki ;

1. brinksterde ucretsiz free diye yaziyor ama tikladigimda 3.5$ falan gibi birseyler cikiyor yani bedava degil ne yazikki. senden ricam birde sen bak, belki sen bakmayali degismistir. hosting alamadim yani... :(

2. malesef aspindir.com uyelik istiyormus uye oldum ama mailime sifre gondermedi hala (10 saat oldu) eger gonderirse indirecem o forumu.

3. ucretli domain alsam ucretsiz olarak yonlendirirlermiki brinkstere? cunku suan ucretli hostingim var ve o hostinge sadece bir domain veriyorlar 2. domain icin yine bir hayli para isteniliyor o yuzden soruyorum ama domain firmalarinin yardimcilari ile bir konusyayim bu konuyu...
  • helper brinkster beleeeeeşşşş hemde besbeleeeş aspindir.com üyelik filan istemiyooo hemde hiççç istemiyo ama beenmedim diyosan bidewww.domaindlx.com (du sanırım) var 100MB web alanı email filan göndermede var aspindir.com a gelincede üyuelik istemiyo aşaada forumlara tıkla indir webwiz in 7,5 i çıkmış
  • bende anlamadım şimdi girdim brinkstere free sign up a tıklıom hakkaten ücretli gözüküyo neyse sölediim diğer siteyede bakarsın

www.maxiasp.com dada bedava alan veren yerlerin listesi var ordanda bakabilirsin
  • demistim... bide bagirdin bana o kadar :p
    :)
    :(

chad hocam : herşey tamam, hostingi aldım 7host diye bir siteden.. webviz forumuda indirdim. tek sey kaldi. beni oku dosyasinda ve sitede birsey yaziyor. birseyin düzenlenmesi gerektigi command lı biseydi sanirim. ve ayrintili bilgi cancur.com/forum gibi bir link vermiş. fakat o link cancur.comun forumuna giriyor ve hic yardim yok! sen bilgilisin galiba bu konuda. admin ben olcam nasil düzenlicem, command dedigi seyi kendi serverimemi ne yönlendirmem gerkeiyormus güvenlik icin.. yani kısacası düzenleme islemini yapip upload edecem nasil düzenleyecegimi anlatabilir misin? şuana kdr ve şuandan sonraki yardimlarin icin cok sagol, cok tesekkur ederim...
  • zipin içinden iki tane klasör çıkıyo
    önce forum yazan klasordeki common.asp yi aç 192. satırı şu şeilde değiştir
    strDbPathAndName = Server.MapPath("/db/data.mdb")
    sonra aynı admin klasörünün içindeki common.asp ye gel 119. satırı şu şekilde değiştir:
    strDbPathAndName = Server.MapPath("/db/data.mdb")

sonrada zipin içinden çıkan db klasörünü forum klasörünün içine koy sonra 7hosta upload et(7host çok kötü reklam koyuyo bu arada) artık çalışması lazım
  • her beleş yere güvenmemek lazım
  • mehmet metin gülcan : nas?l yani? daha sonradan ucretli oldugunda apisip kalacagiz anlamindami diyorsun :)

Chad hocam yin ben :) Söylediklerini yaptim (yaptigim sey forum ve admin.asp dosyalarinin icindeki o satirdan iki nokta .. sildim ../db/data idi ve simdi /db/data yaptim) degismesi gereken sadece toplam bu dört nokta miydi yani? him birde db klasorunu forum klasorune tasimak miydi? admin ben nasil olacagim?

Simdi hem senin dedigin kotu reklam olayindan dolayi hemde ftpde passwordumu onaylamamasindan dolayi senin yukarida ilk verdigin ve gözden kacirmis oldugum domaindlx.com dan alacagim hostu. (eskiden koymuyormus ama simdi o da reklam koyuyormus ama olsun) ve hostu aldiktan sonra tum forum klasorunu komplemi upload edeyim? klasorlerle birlikte yani?.. neyse alayim hostu upload edeyim admin nasil olcam ve geri kalan seyleri tekrar sorayim sen simdilik sorularimi yanitlarcan cok sevinirim. (yuzduk yuzduk kuyruuna geldik) :)
  • şimdi helper bildiğim kadarıyla 7host un ftp destei yok var dio ama ben ftp şifremle bi türlü girememiştim o yüzden site üzerinden yollayacaksın ma direk klasörü gönderme klasörün içindekileri göndericen sen gönder admin olma işi filan kolay hallederiz.
  • ya chad hoca ;
    1. senin isim neydi, isimle hitap edeyim :)
    2. cok hizlisin ya... :)
    3. sen benim yazdiklarimi ya dikkatli okumuyorsun yada tumunu okumuyorsun :(( 7hosttan vazgectim var diyor ama dedigin gibi ftpden bir turlu baglanmiyor. o yuzden yukaridada yazdigim gibi omaindlx.com dan alacagim hostu. ama onunda ftp destegi yok sanirim cunku mailime ftp adresi gelmedi ve site uzerindende upload etmek icin login olmak istedigimde user not found diye hata veriyor. ama mailime sifrem geldi ne isdir anlamadim ya... neyse bir yolunu bulup hosting isini hallederim birazdan.. olmadi bir tane daha alirim.

simdi sormak istedigim direk klasoru gonderme demissin... abi forum klasorunun icindeki klasorleri klasor halinde gondermeyecekmiyim? o zaman tum klasorlerin icindeki dosyalari forum klasorunun icine acayim oyle gondereyim? bunu lutfen aciklar misin?
  • Şimdi heler kardeşim :)) bana nickimle hitap edebilirsin 7 hostun ftp desteği var ama sen accountunu yeni açtıysan mailinde şöle bişi yazması lazım your ftp account will be activated few hours yani bikaç saat sonra açılıyo ama ben 2 gün sonra denediğimde bile ftp yi kullanamamıştım yani bi türlüolmadı bi sorun var onda bende anlayamadım... sen forum klasörünü direk göndermicen forum klasörünün içindekiler direk senin root directorinin içinde olacak eğer forum klasörünü gönedrirsen root directorynin içinde forum die i klasor olur oda olmaz şimdi anlatabildimmi?

sen forum klasorunun içindeki doyaları gönder sonra başka klasorleri göndermek için make a new klasor de o klasorlerin adını ver ve onu gönder gene karışık oldu ama ankladığını tahmin ediorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.